יחי ה´חופש´ (?!)

תקרא את דברי לנעים מאוד, שם אני

עונה גם על חלק מהטענות שלך. ולעניין המימון - כבר דיברנו על זה לא? לא סיכמנו שבחור ישיבה משלם מיסים מתוך כספים שהוא מקבל מאנשים שעובדים ומשלמים מיסים? אתה לא משתעמם להעלות את אותן טענות בכל פעם מחדש? אומרים - ושיננת...אבל ראבאק ><>

אנדרי ז

New member
למה אוניברסיטה היא מקום ציבורי

וישיבה לא? האם רק בגלל שסטודנטים משלמים כל שנה כשכר לימוד ותוספות בערך את אותם סכומים שבחורי הישיבות מקבלים כ"שכר קיום"?

a-s-inv

New member
לגבי התשלומים יכול להיות שאתה צודק,

ועדיין,,, אין כל קשר לדיון הזה ודי לחכימא...

לפני שאתה עוד רגע ודוחף עוד לויתן

שים לב, וקרא טוב טוב!! הרב הוזמן ע"י האוניברסיטה ואו הסטודנטים להרצאה, והם הסטודנטים שילמו דמי כניסה כדי לשמוע אותו!!!. אלו ששילמו התחננו בפני אותם מופרעים ממרצ כדי שיתירו להם לפחות את הזכות לשמוע אותו! אתה לא ראית את הקטע המדובר, אני כן!! אותם חבר´ה ממרצ התנהגו כמו חוליגנים! מצד אחד בעד חופש הביטוי ומצד שני מונעים מאחרים את הזכות הבסיסית לשמוע אחרים. באיזו זכות הם מונעים מחבריהם ששילמו כרטיס כניסה את הזכות שלהם?! ולטענתך הלא מבוססת, תראה לי מוסד תורני שהזמין חילוני להרצות ומנעו זאת ממנו? לו היה קורה דבר כזה, זה מן הסתם היה על דעת רב המוסד, ואף אחד לא היה מעז לגרום לפרובוקציות, ואם היו מיעוט מבוטל שהיו מנסים למחות על הופעתו של אותו חילוני שהוזמן והרב היה מבקש להפסיק זאת, אני מבטיח לך שהם היו נענים לו. עכשיו כשאני חושב על זה, נראה לי שבכלל לא קראת את כל עבודתו של צבי מלקמן.

אתה מבקש ממני להוכיח משהו שלא קרה

כי לא נתנו לו לקרות. איך אתה מצפה ממני להוכיח לך שהזמינו מישהו להרצאה אם לא נתנו לו להרצות שם? ולא רק זאת - הוא גם קיבל איומים על חייו אם יעז להופיע, ואחד מאלו שהזמינו אותו (היו עוד שהזמינו, אבל לא עלו עליהם) חטף מכות שלא מביישות אימון של טייסון. אז אל תגיד לי איך חברי מרצ התנהו כמו חיות, כי בחורי הישיבה התנהגו כמו חיות טופרות. עד היום נמנעתי מלהעלות דברים אלו על הכתב. תמיד ראיתי לנגד עיני את הציבור השלם שיפגע מדברים אלו, אבל כנראה שאתה לא משאיר לי ברירה. ובניגוד לחברך אמנון, המרצה שלי לא דרש כסף עבור הרצאתו. ><>

a-s-inv

New member
תגיד, אתה משחק אותה ראש קטן?

גועל נפש מה שהלך שם תנסה להשיג את הקלטת או התקליטור ותסתכל במראה טוב טוב אחר כך

אני חושש שענית להודעה הלא נכונה.

אנא אסוף את שבריך, הדבק בעזרת קמח ומעט מים, וחזור בכוחות מחודשים. ><>

התחלת עם סאגת הטימטום שלך?

אתה באמת חושב שע"י הגדרות מימדיו של הראש שלי תוכל להימנע מתשובה עניינית? מאוד מטרידה אותי העובדה שבכל פעם שאתה נדחק לקרן הפינה, אתה מתחיל לחפש מה לא בסדר בי. ><>

a-s-inv

New member
חחחחחחחחחחחח

תראו מי מדבר מי בכלל התייחס אליך כל העת? לעומתי אתה נדחפת ודחפת ודחפו אותך כל העת לעברי פחחחחחחח

סכיזופרניה- הידוע גם כפיצול אישיות

לא רק שפיתחת לעצמך דמות דמיונית, אלא שעכשיו את גם יורק לכל הכוונים בפרצי צחוק היסטריים ובלתי נשלטים. אתה מתקשה להאמין שמישהו יכול להיות כל כך טוב אליך, פשוט לא יאומן איך כל כך הרבה טוב לב מתרכז בנשמה אחת. תאמין לי אני צריך להיות הצדיק ה - ל"ז. ><>

a-s-inv

New member
כבודו לא קולט?

אני לא הכתובת הנכונה אולי תעשה עלי עבודת גמר ללימודיך? המסקנות שלך נראות מעניינות

תתבע את הרופא שלך, השתילו לך

צלוליטיס במקום מוח. אולי תלמד מ - נעים מאוד איך לקיים תרבות דיון במקום לעשות מעצמך צחוק? ><>

סליחה(?)

אתה הולך סביב ומתחמק. מסכים איתך בהחלט לגבי התנהגות ברוטאלית אם זה אכן קרה. אך להבדיל, מובן מדבריך שאותו אדם לא הוזמן. ואילו במקרה הנ"ל הרב הוזמן. אילו הרב היה מנסה לכפות עצמו על הסטודנטים (דבר שלא קרה) הייתי מסכים איתך ב-110%!! אך בפועל זה לא היה כך! ותתייחס לכך בהתאם בתגובותיך. לגבי הכסף, לא זכור לי אי פעם שהרב לקח לעצמו את דמי הכניסה. פעם אחת (לפני כשנתיים) רציתי לארגן ערב לעילוי נשמת חמי ולהזמין את הרב להרצות, נאמר לי במפורש שלמעט עלויות אירגון הערב (אולם בלבד) הם לא לוקחים אגורה, כל הציוד על חשבונם. מה שכן, הם הציעו לי אפשרות לגבות דמי כניסה של כמה שקלים בודדים רק כדי לכסות את עלות שכירת האולם, וכל ההכנסה תהיה לכיסי בלבד!! כך שאיני יודע, ולא יכול לקבוע בוודאות שדמי הכניסה הלכו לכיסו.

תשמע, אם אתה לא מתכוון להאמין לדברי

הרי שאין לי בסיס לדיון איתך. אני לוקח את דבריך באמונה שלמה ולא מנסה להאשים אותך בדברי שקר, ואילו אתה מעמיד אותי כשקרן. בקשר לכסף - אתה כנראה לא קורא כתבות, ואפילו לינקים שמובאים פה בפורום. ואולי אתה קורא אותם ומסיק מדבריהם שהם גם שקרנים. אז יש לנו בעיה, כולם כנראה שקרנים. תודיע לי איך אתה מתכוון להמשיך כי אני מעדיף לדבר עם הקירות ולא עם אנשים שחושבים שאני שקרן. ><>

אם אתה אומר לי - ומדגיש

"מובן מדבריך שאותו אדם לא מוזמן" הרי שאתה טוען שאני משקר. אני אומר לך בפירוש ובשחור ע"ג פורום: הבנאדם הוזמן ע"י מספר אנשים באותה ישיבה שפנו אליו טלפונית. ><>

OK

חוזר בי, טעות שלי שנבעה מהיסח הדעת. לאחר שקראתי שוב את התגובות הבנתי ממה נבעה הטעות. ובכן, אין שוני מהותי, אלא רק בניסוח ואתקן זאת. אותו אדם שאתה דברת עליו הוזמן ע"י פרטיים, ואילו הרב הוזמן ע"י המוסד עצמו, קרי האוניברסיטה במסגרת פעילות X. אולי הבדל קטן, אך מאד משמעותי. אל תעשה גזירה שווה בין הזמנה של בודדים פרטיים, לבין מוסד ידוע ומכובד.

למעלה