יחי ה´חופש´ (?!)

אתה צודק במאת האחוזים!

כל יום נותנים למרצים חילוניים להופיע בישיבות. כל יום נותנים לחילוניים לחלק פליירים בפתח הישיבות. גיב מי א-ברייק ><>

מדבריך ניכר בעליל שלא ראית את

הקטע המדובר. ללא קשר לכך שאני דתי, זו בושה לכל אזרח במדינה שזאת פרצופה האמיתי, במיוחד אותם חבר´ה ממרצ שחרתו על דגלם את ´חופש הביטוי´! ובזמנו הייתי נגד החרמת ביילין ע"י האוניברסיטה בהשפעת אותם מתנגדים. מבחינתי זה סתימת פיות! אם יש מי שרוצה להאזין לדבריו זו זכותו המלאה, וטוב שעשתה האוניברסיטה והתירה את המפגש. במקום למחות על התופעה אתה למעשה יורד לאותה רמה או שבעצם אתה מסכים עם אותו סוג של ´חופש הביטוי´ כפי שנהגו נציגי מרצ? לא יפחת מכבודך באם תביע את מחאתך על רמיסת חופש הביטוי. האם זה בגלל שאני דתי? או שמא (שומו שמיים ותרעד הארץ) בגלל שמדובר ברב אמנון יצחק? או שזה בגלל סיבות אחרות? אם כן, אנא פרט מה הן.

a-s-inv

New member
נעים מאד,

מכיר את התכנית "יש עם מי לדבר"? זה היה פעם

אל תבלבל לי ת´מוח

תן לי מחר להיכנס לאיזו ישיבה שאני רוצה ולתת שם הרצאה, ואחר כך תבוא לדבר איתי על חופש הביטוי. עד שלא תעמוד בתנאים שאתה מציב, אל תבוא בטענות לאנשים אחרים שלא עומדים באותם תנאים. ברגע שתוכיח לי שהציבור החרדי נאמן לחופש הביטוי - שאתה נאחז בו עכשיו כבקרנות המזבח, אז אני אביע את מחאתי כאשר לא יתנו לרב אמנון יצחק להרצות. ><>

a-s-inv

New member
יחי ההבדל

בין לא לתת לך להכנס למקום פרטי לבין לחסום באלימות וברוטליות מאדם לדבר במקום ציבורי

כל אני מממן תלמידי ישיבות, זה מקום

ציבורי בעיני. עכשיו תתן לי לכנס או שנפסיק את המימון? מה אתה מעדיף? ><>

a-s-inv

New member
טעות

ראשית אתה אישית לא נראה לי כאחד שמממן את כל תלמידי הישיבות, ואף אם כן זה עדיין לא מחייב אותם לשמוע לך או אותך הטענה של מימון היא מצחיקה והצחיקה די והותר ומלמדת על נדושות אומרה, כנגדך יש די חרדים מולטי מיליונרים לאור צרות עינך שמממנים תקציבי ספורט ותרבות שאינם עולים בקנה אחד עם השקפת עולמם וכמו כן מכספם נשפך כסף רב להרס התרבותי והחינוכי שהחברה החילונית אחראית לו בדמות בתי סוהר ומוסדות לנוער חולה. כל זמן שהם לא מצייצים תדחוף אתה את עצמך למים אגב...בוא נתקזז, את המיסים שלי את רום להיכל התרבות ות שלך לרב עובדיה, תצאו נשכרים מזה, מבטיח.

אנדרי ז

New member
אם יש כל כך הרבה חרדים עשירים

אז למה באמת שלא נסתפק במימון שלהם לבחורי הישיבות? למה הם מתעקשים לשבת לנו על הגב?

a-s-inv

New member
מי אמר שהם יושבים לך על הגב?

יש ציבור גדול בארץ של משלמי מיסים הן חרדים הן שומרי מסורת שיעדיפו שכספם יגיע ללימוד תורה נלך יחד לשאול את יצחק תשובה ולב לביוב?

אנדרי ז

New member
אותו לב לביוב

שמשתמש בכסף שלו להנהגת כפייה דתית באמצע רמת-אביב החילונית?

זה אותו לב לביוב

שהבנין שלו מכספו הפרטי ושזכותו לעשות בבנין ככל העולה על רוחו במסגרת החוק? זה אותו לב לביוב שקיבל אישורי בניה לבנית קניון מעירית ת"א שידעה מראש עם מי יש לה עסק?

אנדרי ז

New member
ואני מקווה שתושבי ת"א

יזכרו את זה טוב לראש העיר שנתן את האישור הביזיוני הזה. מה קרה, נגמר המקום בבני-ברק?

DrorArie

New member
זה אותו לב לביוב המאפיונר?

אין מה להתגאות בו כמו שאין מה להתגאות בדודי אפל שניהם עשו את כספם מרשע ופשע.

ואת זה קבע תנ"צ דרור אריה?

האם תוכל לשתף אותנו בממצאי החקירה שערכת? מן הסתם יסודית ומקיפה. אלא אם כן זה חסוי...

DrorArie

New member
לא אני ערכתי חקירה

אבל תחפש בארכיון באריאלה, ב7 ימים היה עליו תחקיר ענקי. (ועכשיו בטח תגיד שהם יותר מידי חיפשו) וחוץ מזה אם הייתי מקים מיסיון ליד הבית שלך מכספי הפרטי, לא היית כל כך שמח.

סילבן

New member
הבהרות

ישנן אינספור דוגמאות לתחקירים שקריים של עיתונים (ובמיוחד ידיעות), מה שאינו מראה שלבייב אינו מושחת, אבל גם לא להפך (ובמדינה מתוקנת זה מספיק). עסקי יהלומים באסיה תמיד קשורים בנסיבות חשודות, אבל ישנם הרבה יותר אנשי עסקים יהודים חילונים שעוסקים בכאלה. מר לבייב הוא עוד איש עסקים יהודי מצליח. איני אוהבו כלל וכלל אבל אין בין זה לבין חרדיותו דבר וחצי דבר. ולעניין: לבייב, כמו כל איש עסקים מפולפל לא משלם מיסים, כי עיקר עסקיו הוא באסיה, כפי שציינתי. העובדה שהוא שומר מצוות (אחת, שתיים?) חסרת חשיבות. האיש עשה את הונו בחו"ל ועלה לארץ אח"כ, וכידוע לכולנו החרדים בגולה כן עובדים וכן מרוויחים כסף כי אף מדינה לא מממנת אותם. הוא שקול לחלוטין ליוסף גוטניק, לדוגמא.

a-s-inv

New member
מי אמר שהם יושבים לך על הגב?

יש ציבור גדול בארץ של משלמי מיסים הן חרדים הן שומרי מסורת שיעדיפו שכספם יגיע ללימוד תורה נלך יחד לשאול את יצחק תשובה ולב לביוב?

למעלה