יחי ה´חופש´ (?!)

begone

New member
שוב אמנון יצחק?

אמנון יצחק, הבוהמיין שהתמכר לסמים וחזר בתשובה, האדם שלא מפסיק לפזר שקרים, האיש שהולך מעיר ולעיר וקורע ילדים מהוריהם בכוונה, האיש שדוחף קלטות לתיבות-דואר של משפחות חילוניות, האיש שמכפיש את מערכת המשפט, שסילף את הציונות כמו גדולי האנטישמים בעולם. אני לא אכנס לאתר שלו גם אם ישלמו לי.

begone

New member
והנה העוקץ

מתן תשלום תמורת המרת דת היא עבירה פלילית חמורה. אמנון יצחק היה הולך לכלא....
(תפסתי אותך)

העוקץ 2

הנה עוד תגובה שלך מיני רבות המעידה על רמתך, רמת גנון. אמממ... כניסה לאתר שופר = המרת דת = עבירה פלילית. תשמע, אתה גאון!! פשוט עילוי!!! אפשר לגעת בך? אולי אזכה למעט, קצה, רסס מחוכמתך? ואתה עוד טוען שאתה לומד משפטים?!!!!!!

begone

New member
העוקץ 3

אתה תתפלא מאוד, אבל אף מחזיר בתשובה לא יתן כסף לאדם בשביל להחזיר אותו בתשובה. וזאת מפני שיש סעיף מיוחד בחוק הפלילי שאוסר במפורש המרת דת תמורת הטבה כספית כלשהי. לכן, אם אתה אי-פעם תעשה דבר כזה (דהיינו תיתן כסף למישהו תמורת החזרה בתשובה) אתה תרגיש מיד את נחת זרועה של המשטרה.

(אני מתאפק)

תגיד לי, אתה באמת כזה או שקמת היום על צד שמאל? "אני לא אכנס לאתר שלו גם אם ישלמו לי." הנה הצעתי לך.. "תמורת 1000K$ היתת נכנס ועוד איך!!!" "מתן תשלום תמורת המרת דת היא עבירה פלילית חמורה. אמנון יצחק היה הולך לכלא...." לא בהכרח שהוא יציע לך. ההצעה הייתה להיכנס לאתר ולא לשמוע/לקרוא או להאמין. אל תשכח שהגבת ביחס לקישור המפנה לקריאת עבודת סוף קורס של סטודנט באוניברסיטה העברית בירושלים, במסגרת קורס שהעביר דוד ויצטום. אבל למה לעצור את השנאה העיוורת המנחה אותך לאורך חייך. "אמממ... כניסה לאתר שופר = המרת דת = עבירה פלילית. תשמע, אתה גאון!! פשוט עילוי!!! אפשר לגעת בך? אולי אזכה למעט, קצה, רסס מחוכמתך? ואתה עוד טוען שאתה לומד משפטים?!!!!!!" עצם העובדה שטרחת להגיב בכזו רצינות בהחלט מעורר שאלות כמו, האם אתה באמת ראוי לעסוק במשפטים. אז חסוך ממני ומשאר משתתפי הפורום את קלונך.

begone

New member
(טוב שאתה מתאפק)

האתר של אמנון יצחק, ואת זה כדאי שתדע, הוא מחוץ לתחום. אמנון יצחק הוא שקרן מקצועי. האתר שלו הוא אתר שיטנה. ההרצאות שלו מוצפות בשקרים ובעבודה בעיניים. האיש יעשה את הכל בשביל להכפיש את הציבור החילוני, ולא איכפת לו אם הוא יוציא דברים מהקשרם, יצטט ללא ביסוס, ימציא עובדות וסיפורים, אגדות ופנטזיות. אמנון יצחק איננו ראוי ללינק. אם אתה רוצה לשכנע כאן מישהו - תעשה טובה ותפנה למקורות מידע ראויים יותר. החילונים בפורום נותנים כאן קישורים לאתרים כמו מעריב, הארץ, ידיעות וכו´. אבל הלינקים שהמחבתים נותנים לאתרים כמו הידברות, אמנון יצחק וכו´ - אינם עומדים בשום מבחן של אמינות. מדובר באתרים שקריים, מנותקים מן המציאות, שמעלים טענות אבסורדיות לחלוטין - והכל ´בשם היהדות´. אז תעזוב אותי מקורסים של דוד ויצטום - אמנון יצחק הוא בלופר. לא פחות ולא יותר. אמנם בלופר מוכשר (כי יש לו כושר רטורי), אבל בלופר בכל מקרה. בחיים לא היית מציע לי כסף תמורת כניסה לאתר, ולכן כל הדיון הזה הוא היפותטי כמובן. ותתפלא - יש לי מספיק כסף, אני לא צריך שוחד כרגע. אני עדיין לא אריה דרעי.

גל נעים

New member
אתה יודע שיש לאמנון בן שחוזר בשאלה?

הידעת?,אם עם בנו בשרו הוא נכשל, מה יגידו אזובי הקיר לרטוריקן הנפלא הזה?

BRKLY

New member
ירדו עליך בנטעים אז אתה בא לפה ../images/Emo67.gif

לזיין לנו את השכל . עם המגילה הזאת . וחמור יותר עם הפסיכופת אמנון אתה רוצה להראות שאתה דתי . יופי אתה דתי

למעלה