יחידות ופרופיל

יחידות ופרופיל

האם אפשר ללכת לממר"מ בפרט ולמחשבים בכלל גם עם פרופיל 97 או 82?

מה קשור פרופיל?

אפשר ללכת לכל יחידה בלי קשר לפרופיל. הבעיה נוצרת עם הקב"א. אם יש לך קב"א נמוך ופרופיל גבוה (קרבי פלוס) כנראה תמצא את עצמך ביחידה קרבית. הצבא צריך חיילים קרביים, אבל הוא צריך אנשי מקצוע טכנולוגיים יותר. אם אתה מתאים לעתודה/ממר"ם, הפרופיל לא יפריע. אני אישית 82 בעתודה :)

wiz

New member
קשור ועוד איך קשור...

בקבלה לעתודה באמת אין חשיבות לפרופיל, אבל לממר"ם... בהחלט כן. מי שמקבלים זימונים לממר"ם הם בעיקר אנשים עם פרופיל לא קרבי (64 ומטה), וקב"א גבוהה (אני משער שמעל 54). יש לפעמים מקרים יוצאי-דופן של ממר"מינקים עם פרופיל קרבי, אבל כעיקרון הצבא מעדיף להשתמש בדרך "אחרת" בחייליו בעלי הפרופיל הגבוה...
wiz

wiz

New member
ממש לא...

הוא אמר שלממר"ם אפשר להתקבל עם כל פרופיל, אבל זה לא כך... לממר"ם הולכים בעיקר אנשים עם פרופיל לא קרבי (ואני אומר בעיקר, בגלל שזה לא כולם... אבל 99 אחוז מהם כן). בקשר לעתודה - הפרופיל באמת לא משנה. wiz, אני קראתי לפני...

wiz

New member
אולי תסביר לי בדיוק

איך אני חזרתי על דבריו
הוא אמר שאפשר ללכת לממר"ם עם פרופיל קרבי, אני אומר שאי אפשר... wiz

MuadDib

New member
לדעתי לא, אלא אם כן אתה ממש תותח

כעקרון, הממר"מניק הממוצע הוא אחד עם קב"א גבוה, פרופיל נמוך (בסביבות ה-64) ובד"כ בעל כמה שריטות רציניות. חבר שלי בקורס עכשיו, והם מתכנתים איזה מלאן שעות ביום, ובהפסקות הם משחקים... מג´יק!!! האמת, נראה לי שווה רק אם לתכנת זה בדם שלך, ואתה אוהב לעבוד במצבי לחץ.

למעלה