יחזרו הבועות לאלתר!

טל קר

New member
ההגיון מאחורי ה"שגעון"

זה שבעוד הטיפות היו תמונות ולקח זמן כשהם ירדו (זה היה נורא בולט במחשבים איטיים למשל או בדף עמוס במיוחד) הנקודות עכשיו הן טקסט, ולכן יורדות הרבה יותר מהר למחשב. כלומר הרעיון הוא להקל על המשתמש מבחינת זמן הורדת הדף. מבחינה ויזואלית, גם אני בעד טיפות...

עמית_

New member
לדעתי את לא צודקת

לדעתי, אין קשר בין הטיפות למהירות הטעינה של הדף. התמונות של הטיפות נשמרות ב-cache, שזמן הטעינה שלו הוא סופר-מהיר. (סה"כ שלושה סוגי תמונות-טיפות שנשלפות מהזכרון). להערכתי, מהבחינה הזאת לא יורגש הבדל במהירות. (תעשי ניסיון - תנקי את ה-cache. תיכנסי לאחד הפורומים. תלחצי על הקישור "סמיילים וסימנים...". תראי שלוקח לכל התמונות זמן מה להיטען. תסגרי את החלון. תלחצי שוב על "סמיילים וסימנים...". התמונות יטענו בשנייה) המהירות קשורה למספר הגולשים בזמן נתון ובתשתית של תפוז - השרתים וה-Data Base. וגם יכולה להיות קשורה בקוד. מה שכן מוריד מהירות ובצורה משמעותית - זה הפרסומות בטכנולוגיית הפלאש שמתתלטות על מסך הגולש/ת.

...Oo

New member
חברים יקרים!!!

בס"ד אני ממש מתרגשת, דמעות בעיני.... באמת תודה על התמיכה :)) שלכם, בועה.

nogit.

New member
בועה בועתי

ליבי ליבי היאך קרה כדבר הזה????? יוחזרו הבועות לאלתר- טקסט תמונה בחייאת, מה שווה בלי בועות?:)

epitaph

New member
נקודות...אני רואה רק נקודות...

מעדיף את הבועות...כמו רבים אחרים כאן מסתבר...

ayala4u

New member
שפת הסימנים ../images/Emo17.gif ../images/Emo43.gif

אגב, שמישהו כבר ישים לב - לשפר זה יופי, למרות שלא הבנתי מה היה כל כך רע בסימנים הקודמים. אבל אם כבר משנים, אז צריך להיות עקבי ולשנות בהתאם גם את השורה הצהובה למעלה (הוספת הודעה חדשה וכו).

למעלה