יחזור או לא?

עידו17

New member
יחזור או לא?

אוטוטו העונה של וושינגטון נגמרת ויתחילו הספקולציות - יחזור או לא יחזור? מה דעתכם?

נראה לי שלא ימשיך

בשורההתחתונה- העונה הזו היא כשלון , הם לא הצליחו להגיע לפלייאוף. עכשו זה תלוי איך מסתכלים על זה : א.הוא לא יתן למלה "כשלון" לסגור על קריירה נאה - וימשיך. ב.יראה שמטרתו לקדם צעירים לא צלחה , ואם נוסיף את הפציעות - יפרוש

ALI G

New member
מיא אמר שהם לא בפליאוף?!?!?

אני לא מבין מה זה הדיבורים האלה? מי אמר שהם לא בפליאוף???? ההם מרחק משחק וחצי מאינדיאנה ויש עוד 11 משחקים, ומילא זה , זה ג´ורדן שכחתם? אתם כבר מורידים את וושינטגטון מהפליאוף? בושה!

צודק

אבל יש להם משחקים מול דאלאס והלייקרס ,ובהמשך גם שארלוט ,מילווקי (חוץ) ,והנטס . למרות ג´ורדן - לא נראה לי שהם יצליחו לנצח את הקבוצות הנ"ל , שלכל הדעות עדיפות.

B-BALL

New member
זה לא כל כך גרוע כמו שעשית את זה

נכון, אלו משחקים באמת קשים לוושינגטון, אבל אני חושב שחוץ מאת הלייקרס, הם יכולם גם יכולים לנצח את כל הקבוצות הנ"ל. דאלאס טובים מאוד אמנם, אבל הם יכולים להפסיד לוושינגטון אם ג´ורדן יקום לעבודה כמו שצריך. שארלוט? מייקל אוכל אותם בלי מלח. מלווקי? עם כל מאבקי האגו שם אלוהים רק יאכיל אותם מרור. ניו-ג´רזי? נחלשו מאוד בזמן האחרון ומייקל יכול לקחת גם אותם ביום טוב. מצטער שזה נשמע קצת (הרבה) כאילו הכל תלוי רק בג´ורדן, אבל מה לעשות שבוושינגטון זה המצב השנה. B-BALL

Kgt1

New member
הימור שלי שיחזור. אם הרגליים לא

יבגדו בו.

B-BALL

New member
הינה ממש עכשיו הוא קלע 34 נק´

ב-26 דקות.... הוא יחזור כמו גדול. הוא לא יוכל להתאפק.

למעלה