יחד ולבד...

יחד ולבד...

טיפות של גשם נופלות מהשמיים כאילו היו הם דמעות של מלאכים כשאנחנו שניים, כשאת נוגעת הגשם נפסק השמש זורחת ואור בחיי נדלק, את מחבקת והכל נעלם, הקסם שיש בך אין לכולם, על שפתותייך מתפרסת שמחה, את הכח שאת נותנת, את חיי את מחזיקה. מנגינת לבי מתנגנת על פי אהבתך, את חיי אתן בשבילך, רגש אלוהי זורם בעורקי, את משנה את חיי. בשתיקה רועמת את מקשיבה לפעימות הלב, זה הקול של גופי שאותך אוהב. את סוגרת את הדלת והכל חוזר לקדמותו, העצב מתפרס בחזרה וגעגוע בשלו, חיוך לוקח את רגליו ושום סימן לא משאיר, ורק זכרון אותך אלי מחזיר

רומיאו...../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

אתה ממש מתעלס עם המילים. תודהההה, עונג לקרוא אותך. יום נפלא, וסוף שבוע נהדר. מכורה לאהבה.

אניMה

New member
אני לא יוליה

ובכל זאת... אני מרשה לעצמי עם קצת דמיון חופשי שנינו ביחד, אתה ואני אבל אתה לא איתי, זה רק בראשי שנינו ביחד, דמיון חופשי גולשים אל הרוח מעבר להרים צונחים אל החושך בעילפון חושים טסים לירח, אל הכוכבים את שביל החלב נכניס אל הכיס אני מרשה לעצמי עם קצת דמיון חופשי שנינו ביחד, אתה ואני אבל אתה לא איתי, זה רק בראשי שנינו ביחד, דמיון חופשי נוסקים אל האופק ונעלמים יורדים אל המים הסוערים צוחקים לשמש ולעננים מאחרים בלילה, שוברים את השיא אני מרשה לעצמי עם קצת דמיון חופשי שנינו ביחד, אתה ואני אבל אתה לא איתי, זה רק בראשי שנינו ביחד, דמיון חופשי לילה טוב

תפילה אלייך, אניMה

נפש רכה צוננת במרבד הרקום בשמך הקסום ביופייך הזוהר הו כמה פי מתפלל שיבוא היום שאשא אלייך את השלום קחי עלה של זית ובואי אליי כי ליבך צחור כשלג עדינותך כתמר יבוא הרגע יבוא הוא היום ומלאך מעל יופיע ואת בדמותו פרשי כנף עליי ותני מנת שלום בחיקך אשכיח את יגוני המריר ואל משכנך אבוא כאילו אל ביתי ואלייך מייחל ואלייך שואל העדיין שעה מוקדמת? או שמא אנוכי ממהר? ממרתף הציה ממרומי תעופה מבטך נושק לי מלמעלה והינך כאן אהובה מטר דמעתך נוזל על לחיי הצורבת קרבי אליי ונשקני ורק אלייך אייחל...

אניMה

New member
../images/Emo142.gif

אבק כוכבים עלי עוד נשפך כשהמציאות חורקת בחלום שוב אגע אנשום את הרוח אוהב עד בלי דיי אחיה את הרגע על רכס ההר.. בטרם אגיע לעולם קצת אחר רוצה לאהוב אותך, אל תוותר לדעת שפתיך היום ומחר לשוט בעיניך עד סוף הנהר.. אבק כוכבים מעטר את חיי בין זרועותיך זורחות הן פני בעונג שיריך פרוט על מיתר הסר גרגרי האבק מחיי.. לכבודך שוב אלבש שמלה פרחונית תמלא את חיי אהבה רוחנית אלטף את ימיך בקרן זהב בכאב לילותיי אביט על כוכב

למעלה