יזכור.

Minimal Affair

New member
יזכור. ../images/Emo16.gif

את כל אותם חיילים אמיצים אשר נהרגו כאשר הגנו על החופש שלנו.

Minimal Affair

New member
../images/Emo16.gif

ביקור בהר ביקור אצל ההר ביום אפור אתה רואה אנשים בוכים על קברים ריקים מבכים את יומם הקרב ביום בהיר אתה לא רואה כלום הסתכל על מאות אורות קטנים הצל מטיל ספרות שחורות. אתה כל כך לבן היא לא למדה דבר ביקור בהר ביקור אצל ההר אתה יכול לצעוק מזל טוב מזל טוב ! והאורות הקטנים והדגלים מובילים אותך לשמיים כספיתיים קפואים. בדיון באולם - הקיא שואל בבהלה אומר שואל בבהלה אומר שואל בבהלה אומר: "קח לך כבשה ובנה לה בית" בדיון באולם חייך ושתק "בשבילי אין יותר בתים" ביקור בהר ביקור אצל ההר אתה יכול לבוא פעם בשבוע אתה בא יותר אתה בא יותר אתה בא יותר אתה בא יותר י ו ת ר אוהד פישוף \ ביקור בהר

Minimal Affair

New member
../images/Emo16.gif

לונדון, פריס, ורסאי, זה הכל שמות של מקומות שאף פעם לא נגיע אליהם, ואף על פי כן היא שותקת. הוא אמר לי, היא יודעת הכל. הוא אמר לי, וגם אותי הכניסו לחבילה חדשה וחילקו. הוא אמר לי, היא יודעת הכל. הוא אמר לי וגם אני גם אני רחוק גם אני רחוק.... לונדון, פריס, ורסאי, ואף על פי כן היא שותקת. הוא אמר לי, היא יודעת הכל. הוא אמר לי, וגם אותי הכניסו לחבילה חדשה וחילקו. הוא אמר לי, היא יודעת הכל, הוא אמר לי וגם אני וגם אני ר ח ו ק. אמיר זינדר ז"ל \ יום הולדת

Minimal Affair

New member
../images/Emo16.gif

לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא את מה שכתבתם כדאי לכם למחוק צוחק מי שצחק - אני רוצה לצחוק לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא לא צריך שתכתבו הספדים אין לאן ללכת, אל תכינו בגדים את הזר שקניתם תנו לאחר לא צריך שתדליקו לי נר לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא המוות די בטוח, הוא אורב בפינה לא קוטף, לא לא לא, לפי הזמנה לפגישה שקבעתם הוא החליט לאחר לא צריך שתדליקו לי נר לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא - כלום לא בוער לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא - כלום לא בוער לא צריך לנחם אבלים נימוס מחייב לדעת כללים דמעות שהכנתם תנו לאחר לא צריך שתדליקו לי נר לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא המוות די בטוח, הוא אורב בפינה לא קוטף, לא לא לא, לפי הזמנה לפגישה שקבעתם הוא החליט לאחר לא צריך שתדליקו לי נר לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא - כלום לא בוער לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא - כלום לא בוער לא צריך שתדליקו לי נר, לא לא.

Minimal Affair

New member
../images/Emo16.gif

אנא הגבר עוצמת אותותיך כאן אני לא שומע, לא יודע האם שוב תקעת פרח ברזל בדש האנטנה? אתה עדין כל כך למה אתה כה רכרוכי? למה אתה תמיד אזרחי? האם אני נשמע היטב? עבור, עבור, גם אתה נשמע קטוע.. אתה נשמע פצוע, אתה בעמק מאורגן היקיפית הרים וכינרת אחרת. אנא הודע עוצמת אותותיך במכ"ם לא רואים את פניך מדוע אינך מזוחל"ם? מדוע אינך נלחם? האם לשלוח אלייך סיור ממונע? אני מלא אמונה שלא יגיע ולא יחזור פצע שחור.. פצע שחור.. אנא החלש עוצמת אותותייך אמירי הברושים לעת ערב לשווא לואטים שמך וכוכב הצפון הבודד אנה ינווט את צבא עגלותייך? לאן, הוא יוביל בהם את? אנא עצום את עיניך עכשיו אני שומע, רות אתה יכול סופית למות אב שכול אני כבר לא מרגיש דמעות החורף עליך יגידו קדיש. בארי חזק \ ריבונו של עולם

Minimal Affair

New member
../images/Emo16.gif

כן, הדמעות יבשו כבר והכל רחוק וזר ורק עלי שלכת אדומים ברוח כן, השקרים כבר כבו, מהקינאה נשאר הצל ורק עקבות בדרך מוליכים לשום-מקום עוד עונה חולפת, משאירה אותך יבש, ושואל מדוע עוד עונה חולפת, משאירה אותך צוחק, ואומר, יהיה בסדר אתה מסיר את התלבושת שהתהלכת בה שנים פותח שני עיניים ומיישר את הקמטים סתם פועל של בית-חרושת שנקרא חיים עוד עונה חולפת, משאירה אותך יבש, ושואל מדוע עוד עונה חולפת, משאירה אותך צוחק, ואומר, יהיה בסדר רמי פורטיס \ אדומים ברוח

Minimal Affair

New member
../images/Emo16.gif

מדת לדת ומאל לאל הרעל נשפך והדם משתולל מקרב לקרב ואקדח לאקדח הזמן אוזל והחבל נמתח מאדם לאדם ומפה לפה הרוע נכנס הרוע ויוצא מגיבור לחלאה מכבוד לשנאה מרחק גדול אך הדרך קצרה עוד לילה משומר מתנחם ושוב נשבר עוד לילה מיותר עוד לילה משומר מנמנם ושוב נזכר עוד לילה מיותר מתחנה לתחנה הלילה דוהר ועומד בלי תנועה ממורה למורה מאחורי המילה נמחק המוסר נעלמה התבונה עוד לילה משומר מתנחם ושוב נשבר עוד לילה מיותר עוד לילה משומר מנמנם ושוב נזכר עוד לילה מיותר רמי פורטיס \ לילה משומר

Minimal Affair

New member
../images/Emo16.gif

אתה צולל בכחול הזך עטוף בתוך יופי מושלם ומרחוק מביט שם על כולם מתחת למים בקצה העולם שוחה כמו דולפין אל הים ומסביבך יש אור קסום וחם רק בשמיים יש צבע מושלם מאיר את השקט בכחול אדמדם ואין שם כאב והזמן שם לא קיים אתה שם אוהב רחוק אך קרוב כל כך את העף בכחול הזך עף לתוך חופש מושלם ומרחוק שומר שם על כולם מעל השמיים בקצה העולם דוהה כמו ציפור ונדהם ומסביבך יש אור עצום וחם רק בשמיים יש צבע מושלם מאיר את השקט בכחול אדמדם ואין שם כאב והזמן שם לא קיים אתה שם אוהב רחוק אך קרוב כל כך רמי פורטיס \ כחול אדמדם

smiley9

New member
../images/Emo68.gif../images/Emo16.gif יהי זכרם ברוך

"ואז מישהו מהם לוחש: סליחה, אבל היינו מוכרחים/ ניצחנו בקרבות וכעת אנחנו חים/ אלה האחים שלי אלה האחים" מסדר הנופלים/חיים חפר

למעלה