יזיז נשוי

בריסאיס

New member
תקראי את התגובה שלי ללוקינג

קראתי ועדיין

אני מאמינה שזה ישבור לך את הלב

אבל אלו החיים שלך וההחלטות שלך
שיהיה בהצלחה ורק טוב

לא הבנתי

"הגבר הזה, נפגש איתי שלא על חשבון משפחתו"
אבל ברגע שאישתו תגלה |)ויש לזה סיכוי לא רע)זה כן יהיה על חשבון משפחתו
מה דעתך?

בריסאיס

New member
אני בטוחה

שהוא עושה הכל כדי שאשתו לא תגלה.
לא פיתיתי אותו ולא בגללי הוא עושה את זה,

הוא מגיע לקשר הזה מתוך הבנה גמורה לגבי ההשלכות לכך.

אני לא הראשונה שלו ובטח גם לא האחרונה,
כך הוא חי כבר לא מעט שנים
(לצערו, לצערי ולצער כל הזוגות שבן הזוג צריך / רוצה לבגוד )

רחליקה האחת

Member
מנהל
בריסאיס, ערב טוב,

" יודעת שזה לא מוסרי אבל מצפונית..... לא אכפת לי מהצד השני (אשתו) "-

הציטוט הזה צרם לי.

רחליקה

בריסאיס

New member
רחליקה, מצטערת שהציטוט שלי צרם לך

אבל באמת לא אכפת לי מהצד השני,
כי לצד השני יש חלק מאד גדול במצב הזה.

אין לי אחריות על הזוגיות והמשפחתיות של שניהם, ולא נכנסתי לקשר הזה על מנת להתיר אותו.

Hermineh

New member
מחזקת אותך. אם שניכם שלמים עם הרומן

אתם שני אנשים מבוגרים, מבינים את הסיכונים שאתם לוקחים ויש בינכן הסכמה - אין פה מה לשפוט או להעביר ביקורת, בטח שלא עלייך. זכותך ובכייף.

tomasth

New member
הביקורת היא על זה שאישתו לא יודעת מכך

אולי היא זה יהיה ביודעין , יהיה לך יותר קל ותהיי יותר בטוחה שהקשר הוא ללא רגשות אחרים.

RMufleta

New member
את מופיעה על דף הבית ואני חייבת להגיב.

אני באמת לא מצליחה להבין את התגובות התומכות בהתנהגות הזו.
קודם כל, את עושה דבר איום, גם אם הוא ילך עם נשים אחרות במקומך, עדיין זו תהיה את שתהרוס משפחה.
תוכלי לשאת בזה, שבשביל ההנאה הזמנית שלך משפחה שלמה תתפרק, או שכמו שלא אכפת לך מאישתו, אז גם לא אכפת לך מהילדים. (מילא האישה. אבל הילדים?
)

את עושה דבר נוראי. מצטערת. אני פשוט לא מסכימה עם התנהגות כזו. והוא כמובן לא פחות אשם ממך.

במוקדם או במאוחר זה יתגלה, ואז את תצאי האשמה. יודעת למה? כי בעולם ההזוי שלנו היום האישה היא תמיד אשמה בדברים האלה. הוא ימציא איזה משהו לאשתו, שפיתית אותו, ולא משנה כמה נחמד ומקסים הוא נראה לך, הוא ידרך עלייך טוב טוב כשזה יגיע בלפגוע בו.
כרגע חמדתי, כפי שאת מנצלת אותו הוא מנצל גם אותך.

תחפשי בן זוג פנוי לסקס טוב.

לא חסרים גברים שמחפשים.

וזהו.

בהצלחה

ואני מקווה שלא יצאתי שופטת מידי. הייתי חייבת להוציא. לפי כתיבתך את נשמעת לי חכמה מאוד ומבינה עניין ובטוח גם ממש מקסימה.

Uri04

New member
אני יכול להגיב לך?

אני חושב שדווקא כן יצאת מאוד שיפוטית, מה גם שרוב ההנחות שלך שגויות. את נוטה להאשים את האישה שגם ככה לבד, בעוד נראה שאת עושה לא מעט חסד עם הגבר, שמן הסתם ה-ו-א האחראי הבלעדי למצב משפחתו.

אינני מבין מדוע את יוצאת מנקודת ההנחה שהכותבת היא מפרקת משפחות? משפחתו של הגבר אינה מפורקת עדיין, וגם אם זה יקרה, מדוע היא אשמה? האם חזרנו לתקופת צייד המכשפות בימי הביניים בה האישה היא הפתיינית המסוכנת המטילה לחשי אהבה על גברים נשואים על מנת להשתלט על לבם ועל רכושם? אולי מוטב שתתבגרי?

RMufleta

New member
קודם כל, היא אשמה גם. הוא לא האחראי הבלעדי.

היא לא האשמה היחידה.
בוא נגיד, היא לא טלית שכולה תכלת.

זה כמו שאתה תחליט שבא לך לשדוד בנק, ואני אעזור לך מהצד. אני למעשה אחשב שותפה מלאה לפעולות שלך, לא?

אני כותבת את התגובה לה, ותהיה בטוח שאם הגבר היה בא ושולח פה הודעה "אני בוגד באישתי עם מישהי", הייתי שופטת גם אותו.

באופן כללי, למה לבגוד? לא טוב לך?, תקום ותעזוב.
והקטע שכתבתי לה ש"את אשמה", זה לא כי אני חושבת שהיא האשמה היחידה. תהיה בטוח. דעותיי ישארו על כנם כי כשבוגדים, שני הצדדים אשמים באותה המידה. העניין הוא שאני רק מאירה את עינייה, שכשהם "יתפסו", הגבר יאשים אותה, וגם החברה. כי אנחנו בחברה הזויה, שאישה שעושה דבר כזה היא "זונה", וגבר שעשה דבר כזה הוא "נפל קורבן לפתיינות."

ואם אצלך "להתבגר" זה אומר להשלים עם בגידות, אז אני מעדיפה להשאר ילדה לנצח.

Uri04

New member
אענה לך

א) מי את שתחליטי ותשפטי? את היא זו שקבעת שהאישה המשתפת פעולה עם "בגידה" לה אינה קשורה בכלל היא "שותפה לפשע". אולי האישה המדוברת רואה את הדברים בצורה אחרת? אינך מכירה את הסיטואציה כלל וכלל, אך עם זאת את ממהרת לשפוט.

ב) האנאלוגיה של שוד בנק אינה במקומה בכלל. אין שום קשר לא לוגי ולא נסיבתי של שני האירועים, מה גם שבמקרה שלפנינו אף נזק לא נעשה עדיין.

ג) ייתכן והגבר צריך לקום ולעזוב, ייתכן גם שהמצב מסובך יותר משום שישנם ילדים בתמונה. בין אם זה נכון או לא נכון - מדובר בהחלטה שלו. ונניח שיקום הגבר, יעזוב את אשתו, יפרק את משפחתו ואז יתנחם בזרועות האישה האחרת. האם זה ישקיט את מצפונך? מה ההבדל?

ד) את טוענת שגם הגבר אשם באותה מידה, אך נוח לך שוב לתקוף את האישה בטענה ש"היא אשמה לא פחות", ועם זאת מתכסה באצטלה של צביעות כשאת ממהרת להכריז ש"זה לא אני, זו החברה שהחליטה שאישה היא הפתיינית והגבר חף מפשע". האם את לא חלק מאותה חברה עליה את מגוננת? שימי לב איך את נשמעת.

ה) להתבגר זה אומר להבין שמציאות החיים מורכבת, לא הכל שחור או לבן, אלא יש באמצע המון גוונים של אפור. אינך מכירה את הבחורה את הגבר המדובר, ולכן אין מקומך לשפוט אותם כל עוד אינך נמצאת בנעליהם. אך זה בסדר - אינני כועס, מאחר ואת מבטאת דרך חשיבה שמרנית ומאוד תמימה, שזה גם כנראה משהו שנובע מגילך הצעיר (21). אולי בעוד כמה שניים תלמדי לשחרר קצת.

esti kali

New member
את מכירה את עצמך הכי טוב וכנראה יודעת שאת לא

מספיק טובה בשביל להיות מסםר אחת אז החלטת להסתפק במספר 2

בסוף ברור שתפגעי וגם זה לא נורא כי סך הכל זה בהחלט יגיע לך

איך אומרים....קארמה איז אה ביץ

הילי 122

New member
שיתפת אותנו נו ו.....

אין לי מושג בת כמה את ? מה נסיון החיים שלך ? ומי הגבר הזה
אבל קחי בחשבון שאולי היום את נהנית אבל האיש תפוס
הוא מצא לו אחלה מפלט דרכך , תהיי בטוחה שעוד כמה שבועות
תמצאי את עצמך רוצה עוד ,ולא בטוח שהוא יוכל לתת לך
ואז הוא כבר לא יהיה מושלם .
חוק מס ' לאישה רווקה אל תתעסקי עם נשואים !
המושלם הזה בחור חכם , מה רע לו מתי שרוצה בא לקחת
מתי שלא בא לו , הוא בזרועות אשתו .
שבי עם עצמך ותקשיבי לשיר ולמילים .
http://www.youtube.com/watch?v=tFXS9krT2VY
אולי ככה תתעוררי .
בכל מקרה מאחלת לך רק טוב .

Surrealistical

New member
אם את יודעת שזה לא מוסרי

אז מה כבר אפשר להגיד? כל עוד את מבינה שאת לא אדם טוב, שיש מצב שמתישהו תיהיי בנעלי אשתו ותרגישי את הכאב של הבגידה אז מה כבר אפשר לעשות? קיבלת את ההחלטות שלך, עכשיו נראה איך את חייה איתם בטווח הארוך.

yaman41

New member
נשוי נאה דתי אקדמאי בדומה

איכותי מתחשב מעוניין להכיר אותך הנאה משכילה ואסתטית לבילוי משותף המבוסס על אימון הערכה ומשיכה הדדית ללא מחוייבות.

למעלה