יזהר אשדות

DJ$upreme

New member
יזהר אשדות

מדבר כאן על הקריירה שלו כאחד המפיקים המצליחים בארץ, ומתייחס בשתי פסקאות לפריחת ההיפהופ. כעיקרון, הוא מעריך רק את מוקי ורואה בכל העניין תופעה חולפת.

dresta

New member
והשאלה המתבקשת?

מי שם זין על מה שיש ליזהר אשדות להגיד על היפ הופ?

baduist

New member
כנראה שאתה לא, אבל (+תיקון לסופרים)

יזהר אשדות נחשב ולאחד המוסיקאים היותר חשובים - יותר חשוב מזה - היותר ליברליים, חדשניים ומחדשים בארץ. יש לו בין היתר את האולפן שנחשב למשוכלל ביותר. ביום רגיל הייתי אומר שזה זיון שכל, ושהבנאדם הוא סתם תופס תחת עם כמה שירים יפים, אבל האמת שאני די מסכים אם מה שהוא אומר כאן על היפ-הופ. עכשיו, לתיקון, הוא לא אמר שהא רואה בזה גל חולף, אלא אמר שזה "אולי גל ההיפ-הופ...יעלם מחר". על מוקי הוא אמר, ובצדק, שהבחור בכל מקרה, עם היפ-הופ, בלי היפ-הופ עושה מה שבא לו בלי קשר לאופנות ולמה שהולך, ושאולי עוד 5 שנים הוא לא יעשה היפ-הופ. הוא אמר גם שמער לאפנתיות (היפ-הופ) צריך עוד משהו כדי לגרום למישהו להכנס לחנות ולקנות דיסק. ואני מסכים, ההיפ-הופ לא יחזיק בארץ כגימיק, רק אלבומים באמת טובים, בלי קשר לשיוכם לז´אנר יצליחו למכור, ומוקי לעומת זאת ימשיך למכור ולהצליח גם אם ההיפ-הופ ייעלם, והוא כבר הוכיח כמה הוא יכול להצליח בלי סצינה מאחוריו (בימים של שב"ק שה´סצינה´ היתה עשרה אנשים בפורום בקורקי נט).

pbt

New member
המעט שאני יודע על יזהר אשדות

אני מכיר בנאדם שנמצא בקשר טוב עם יזהר אשדות והוא היה מספר לי כל הזמן על האולפן הגדול והחדשני שיש ליזהר אשדות ועל איזה ציוד מדהים יש לו.... ואני חושב לעצמי...אם לבנאדם יש כזה ציוד רציני למה המוזיקה שלו כל כך סתמית....אין בה שום דבר מיוחד לדעתי.... שורה תחתונה....יש אנשים פלצנים עם הרבה מאוד תפאורה כמו אולפן גדול שאוהבים לדבר על מוזיקה ויש אנשים עם עיפרון ו\או מחשב ו\או פטפונים ו\או גיטרה מסכנה ותופים שעושים את המוזיקה

Primo

New member
יזהר אשדות- משתמש בסאונד

הכי חדשני(פרוטולס HD עם קונסולת שליטה של פרוטולס הכוללת ממירים של אפוג´י למי שמבין) מה שאני לא מבין שאיך עם ציוד מטורף (חוץ מהקונסולה) כמעט כמו שיש לפי דידי ועוד גדולים כמותו איך יוצא מהואלפן שלו סאונד כזה מסריח? פשוט לא יאמן האזנתם פעם ל "דרכנו" מדיסק מקורי במערכת טובה? פשוט בושה !! יזהר מאוד אוהב מוסיקה שחורה ואפילו מאזין לה אבל זו לא מוסיקה שהוא יכול להתמודד או לעשות אותה והיו ניסיונות.... בכל מקרה אני בטוח שהרבה רוקרים מרגישים מאוימים עיי גל ההיפ הופ הקטן יחסית שבא ובאיזשהוא מקום מאיים עליהם וכמעט ברור לחלוטין שהם יפקפקו בו. לטעמי ההיפ הום חייב לתפוס מקום של כבוד כנישה נוספת אבל יצטרכו להיות עוד כמה להקות(שאין כיום) עו כמה ראפרים (שעדיין אין ממש כיום...) רציניים בעלי כריזמה ופלואו שיפריכו את המילה "גל " של דבר חולף עוד נראה יזהר עוד נראה! ואני מקווה שגם נראה לך שאתה טועה!!

David Ochayon

New member
אם היית מקשיב לדיוק המושלם

מבחינת הסאונד והמאסטרינג של השיר ההוא של השחקניות מבורגנים אז לא היית מדבר ככה

Primo

New member
סורי דיוק זה לא בהירות סאונד

סאונד טוב נין בעיני בשימוש נכון בכל התדרים תופים וסנר חלושים בס מעומעם וסאונד כללי של פלייבק של אולפני "כוכב נולד" בעיני הם לא טובים וחבל שהראף הזה לא עולה כבר שנים בארץ...עד כדי כך שאתה תחשוב שזה טוב כמו רוב הסאונד הנוראי שמפיקים פה בארץ ואני מדבר על סאונד!

baduist

New member
זה אמנם הופך לדיון על יזהר, ולא היפ

הופ, אבל רק לציין, שציוד לא מבטיח מוסיקה טובה. בטח לא חדשנית. כל אחד יודע שעם כשרון אפשר לעשות להיט מקופסת נעליים ובלי אי אפשר גם אם יש לך פרוטולס או סקופ. לגביי הסאונד, אין מה לדבר שהשירים של יזהר מוקלטים ומופיקם מצויין, זה שזה לא לטעמי, זה משהו אחר לגמריי. גם אני שונא סניירים של כוכב נולד, אבל הפלא ופלא, כל שיר שני בגלגל"צ מתהדר בהם. חוצמזה, הרי ידוע שאנשים לא מתייחסים בכלל לסאונד, ומוכיחה את זה שוב ושוב תעזיית המדיה פלאיר\MP3\מינידיסק של מפסיקה לפרוח.

Primo

New member
אנשים כן מתיחסים לסאונד שלא במודע

דוד שלי אומר כשהוא שומע איזה שיר היפ הופ "וואי צלילים ממש יפים" כלומר הוא מבחין בהבדל אבל לא יודע איך להגדיר אותו מצד שני שיר טוב זה שיר טוב ולא משנה איזה שגנון הוא לפעמים הוא יכול להשען על הפקה טובה ולפעמים הוא יכול להשען על הפקה טובה ועל סאונד רע! ועל זה אני מדבר דבר שני יזהר עושה רוק וברור שמוקי שפוזל לכיוון הזה ידבר אליו יותר מסאבלימינל.... ואגב הוא זמר רע וזייפן נוראי שלא לדבר על המבטא השינקינאי הנורא שלו ושוב זו דעתי הכנה

baduist

New member
טוב שורה תחתונה

יזהר מוכר כפול ממה שאמן היפ-הופ יצליח למכור בארץ בחמש השנים הבאות. אוהבים\לא אוהבים, המילה שלו אומרת משהו יותר ממה שאנחנו אומרים.

baduist

New member
תתפלא.

ההשפעה היא קריטית. והעובדה שאנשים מעדיפים MP3 על פני דיסקים (ויש שאומרים- העובדה שאנשים מתפשרים על איכות דיסקים בכלל) מוכיחה כמה שזה לא משנה לאנשים.

Primo

New member
שוב לא מדובר על MPשלוש אלא

על איך הסאונד של שיר נשמע (למרות שאם פי 3 תמיד יגרום לו להשמע רע בגלל הדחיסה ולא משנה אם זה 64 או 192 KPBS) אני מתכוון ששירים שיזהר מפיק נשמעים כמו שירים שהפיקו בשנות ה70 ..

2PAC4EVER

New member
איזה סנוב הומו היזהר אשדות הזה.....

לא עשה כבוד לפורום תפוז.... מיאאאאאאאאאוווו

D1GanGstA

New member
סתם אידיוט היזהר אשדוד הזה

עוד אחד שמבין בהיפ הופ למה מי זה מוקי שהוא אומר שהוא היחד שעושה את שלו ומה הקשר למוקי להיפ הופ איזה אנשים מטומטמים יש בארץ הזאת הוא מדבר על מוקי בגלל שהוא שמולאני מושחט כמו מוקי כל מה שהוא אמר זה זבל אחד גדול כל גל היפ הופ בא בזכות סאב ורק סאב

למעלה