יו

RunNGun

New member
יו

חזרתי מביקור אצל הדודים שלי בצפון והיה להם יס, אז ראיתי MTV BASE והם לא שמו הרבה ראפ (הייתי 3 ימים) אלא יותר אר אנד בי. יכול להיות שזה בגלל כל המלחמה הקרובה? וחוץ מזה זה לא נראה אירוני שאמטיוי התחנה הפופרית המושבעת שמתי שהם משדרים ראפ צריך לפצוח בשירה ובריקודים ולהכין טקס עם 250,000 איש בכיכר רבין שמה תחנה מיוחדת לראפ? מחפש תגובות, RunNGun

sivani

New member
דווקא עכשיו הייתי אצל ידיד עם YES

בלילה, ויש לו MTV BASE והם שמים המון ראפ (לפחות לפי מה שראיתי) וזה אחלה ערוץ....צריכים להכניס את זה גם למתב דיגיטל!

תותי-בת

New member
חשבתי טוב אם להכניס את זה... ../images/Emo9.gif הייתי בבית שיש בו YES ../images/Emo9.gif וכמובן שישר שמתי MTV BASE ואז התנגן לו קליפ בשם "פיצ´ס&קרים" של 4 חבר´ה חביבים ביותר שקוראים לעצמם 112... לא יודעת אם זה קליפ חדש או ישן אבל מה שבטוח ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo9.gif אחרי כל כך הרבה גוף שרואים שם, לא נשאר כבר מה לדמיין - חחח ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif טוב סתם... תמיד יש עוד מקום לדמיון, בקיצור קליפ ../images/Emo59.gif שיהיה לנו יום טוב וחג שמיייח! ליאת.

למעלה