יו....

יו....

באתי לבקש המלצה ומצאתי מלא חברים
איזה כיף לראות אתכם כאן!!! ולענייננו: אני מארגנת ארוחת ערב לעובדות שלנו ביחידה - אנחנו נהיה 7 נשים, מחפשות מקום שקט וכיפי להעביר ערב סולידי לחלוטין, ושיהיה אפשר לדבר ולאכול בנועם (לא בהכרח בסדר הזה). לא יפני, לא סיני, לא תאילנדי. חייבים שיהיו סלטים בתפריט. דיקסי הוצע, ואנימתביישת לומר שאף פעם לא הייתי שם. מתאים?

אהד63

New member
דיקסי זה בעיקר בשר

יש גם מנות צמחוניות בסגנון ניו יורקי (ההשפעה על אמיר אילן השף) אך בעיקר בשר טוב. סלטים יש גם תזמינו מראש תא עם כיסא נוסף התאים מתאימים לעד 6. לתאבון אהד 63

אהד63

New member
מה בדבר פרונטו

על פי השמועה פרונטו שוב בגל טוב וכשטוב שם אז זה טוב מאוד. לתאבון אהד63

Lear22

New member
טוב,אבל מאוד יקר..

השאלה כמה כסף אתן רוצות להוציא

מיכלי56

New member
תהל

ישבתי לא מזמן בתהל. בקומה השניה (היא קומת השאנטי) ,תמצאי ספות נוחות. בזמן שהייתי שם חגגה קבוצת בנות איזה שהוא ארוע,פתחו להן שולחן ענק והן רבצו בכיף. לדעתי כדאי לשקול...

neta2

New member
סוכריונת חמודה../images/Emo13.gif

באמת כיףף לראותך כאן. אני הייתי ממליצה על מנטה ריי , ליד הים ויפה נורא. האא ומאאד טעים. הייתי ממליצה בכיף לקופי בר- אבל לא בטוחה שיהיה שקט שם
מנטה ריי - ממש מומלץ, הלכנו 10 בנות לחגוג יומולדת והיה אדיר! תהני

עמית@

New member
יווווווווווו

מותק
דיקסי בכלל לא רע- לעיתים די רועש שם פרונטו יקרה אבל נהדרת לצרכים שלכן. ימה - על המים בנמל תל אביב, נעים וגם טעים וגם מתאים
ברוכה הבאה

Arfilit

New member
גם בויה נשמעת מתאימה

לצרכים - אם יושבים על הדק בחוץ. ובעיני היא "אוכלת" את ימה...

חמניה1

New member
מה עם וילה פולק ?

יש להם את החדר הפרטי. גם בפסטה מיה בוילסון יש חדר פרטי למעלה. תהנו.

אחד הסניפים של ספגטים?

אולי הסניף של ריבל שיש בו יותר חניה מיבנה והדר יוסף. המקומות מעוצבים ויפים עם אוירה נעימה. כנסי לאתר שלהם http://www.spagetim.co.il/ אני אהבתי את האוירה והאוכל שם לסניף של הדר יוסף יש גם גלידריה שכנה לקינוחים.

רומי 007

New member
הגם את צוקי?

ברוך בואך לסניף שלנו.... נראה לי שכדאי שתבדקי האם מישהי מבין ה7 שומרת כשרות (לפעמים גם לא דתיים שומרים כשרות או שמפריע להם שיש פירות ים במטבח וכו'). דיקסי קצת חשוך מדי לדעתי ולא שקט. אתן צריכות לדעתי מקום עם חדר פרטי שניתן יהיה לדבר וכפי שרצית שיהיה שקט וסולידי. אני ממליצה על ננושקה שיש בה חדר פרטי ותפריט מצויין שכולל גם סלטים ונשנושים למי שלא רוצה לרדת על הרבה בשר. האוכל גרוזיני בסגנון ביתי האוירה נהדרת והתפאורה מיוחדת ולקוחה כאילו מסרט (ראית סרטים של קוסטריצה? שעת הצוענים וכו'? משהו דומה). אפשרות נוספת היא לקבוע את הארוחה מוקדם - למשל ב17:30 ואז מרבית המקומות כמעט ריקים ותוכלו לקחת כל מקום ולא לסבול מרעש או מאנשים סביבכם.

למעלה