יו שרצים! בוקר טוב ^^

sasuke girl

New member
יו שרצים! בוקר טוב ^^

הרבה זמן לא הייתי פה...>> ארר..ורובנו יודעים את הסיבה אז..ארר כן ^__^ אז..בגלל שישנתי רק 3 שעות הלילה ואני כללללללללללללל כך שמחה הבוקר-החלטתי שהגיע הזמן לפינה חדשה: תחרות מלכת היופי הטרנסקסואלית טוב פה אתם תבחרו מי מהדמויות הגבריות שלנו בנארוטו תראה מדהים בשמלה ועקבים בגד ים קטן ותראה פשוט מדהים על המסלול -או בקיצור מי מזכרי נארוטו נראה לכם שיראה הכי יפה בתור אישה (התשובה סאקורה אסורה T.T חוסר חזה לא הופך אותך לגבר) טוף והבחירה שלי היא סאסקה כמובן שפשוט יפה עם כל דבר עליו (או בלי כל דבר עליו :p) שתפו פעולה..היה לי לילה רע

chatenoire

New member
טוב, זה לא קשה

סאסקה הוא הבחירה הראשונית כי הוא, למעשה, בחורה. אחריו...אני מניחה שלנארוטו לא חסר, עם כל הסקסי-נו-ג'וטסו שלו בטוח משהו נדבק. אני יכולה לדמיין אותו עם שיער בלונדיני פרוע ושמלה ורודה של רועת כבשים. ...אהה...מי אמר את זה? אורוצ'ימארו, כמובן, אבל הוא כבר לובש בגדי נשים בכל מקרה. מישהו שלא מתאים להגדרה /בכלל/ אבל מאוד הייתי רוצה לראות אותו בקרוס-דרסינג הוא אסומה... XD

Galmon

New member
נג'י!!!!! O___________O

נג'י בשמלה.......... אווו~ נג'י בשמלה.......~

chatenoire

New member
תכל'ס...

שמעו, אם יהיו רעיונות טובים ואם יהיה לי זמן, אולי אני אקדיש איור או שניים לתחרות...

dndboy

New member
../images/Emo103.gifאני מקווה שאת יודעת שהשרשור

קיים רק כי אני מקווה שבאמת תציירי משהו ^^"

sasuke girl

New member
עמרי..אנלא מאמינה..חודש אני לא

פה..וזה מה שקורה? תוקעים לפינות הפאקציות שלי סכיו בגב? ...

dndboy

New member
../images/Emo103.gif*אנחה* למען השם פתחת אותה

ב:"יו שרצים" הגעגועים שלי אליך לא קשורים לפינה...

sasuke girl

New member
או אבל זה שרצים במובן הטוב

אררר..כי אתם..ארר. השרצים שבליבי! שלעולם לעולם לא יעזבו אותו :)P אחלה קיצ' הא?)

KiaritChan

New member
לכי לישון.

3 הדמויות שהכי נראות לי..אמ.. 1. נג'י - ת'אמת,בפעם הראשונה שראיתי אותו גמככה חשבתי שהוא נקבה. ותגידו שלא.. אני אסתפק בלראות אותו כסקולגירל *.* קאווואאאייי!!! 2. קאבוטו - כי פעם ציירתי אותו בשמלת נשף וורודה וזה יצא פשוט מקסים ;[ הוא רק צריך להחליף משקפיים. ^^ 3. ג'יראיה - לדעתי יתאימו לו שמלות של זקנות..@@"

Same...

אני אפילו לא בטוחה אם אפילו הוא יודע שהוא בן -_-... חוץ מזה האקו כוסית ^^

מממ... אה!!

שיקאמארו!!!! ^__________^~ זה יראה כזה חמוד עליו~!!
במיוחד אם זו שמלת טוטו ורודה~ 3>

Roronoa Zoro

New member
אורוצ'ימרו..

להלביש אותו כמו בובה יהיה הדבר הכי שולט שיש...

ashkeloni

New member
גמני תמיד אהבתי....

את האישיות ה"שמחה והמפרגנת" שלי... מת עליך

למעלה