יו, שכחתי לספר לכם...

m L m

New member
יו, שכחתי לספר לכם...

משהו שקרה לי ביום שישי..... קודם כל- קצת רקע- אבא שלי לא מכיר את שאניה, או יותר נכון לא הכיר. כשקניתי את הDVD של שיקגו כמובן שחרשתי עליו ועכשיו אבא שלי מכיר את שאניה
ואני חייבת לציין שהוא התלהב ל-חלוטין! טוב, הDVD הזה מעולה. טוב, אז... ההורים שלי נסעו לחו"ל (יששש) וביום שישי התקשרתי אליהם בסביבות 10 אבא שלי ענה לי ואמר לי שהם ניסו להשיג אותי ולא הצליחו. והוא בשיא ההתלהבות - היה שיר של החברה שלך ברדיו (אצל אבא שלי זה ככה. כל מי שאני אוהבת הופך להיות חבר שלי... גורג'-חבר שלי. הקורס-חברים שלי ועכשיו גם שאניה חברה שלי
) כמובן שישר התלהבתי אבל אבא שלי גרוע בשירים אז הוא לא ידע להגיד לי איזה שיר זה. אז אמא שלי התערבה ואמרה שיש בשיר משהו עם mine וניסתה לשיר לי את השיר.. לא זהיתי את השיר
(גם אתם לא הייתם מזהים אם אמא שלי הייתה שרה לכם אותו
) אהה, ושכחתי לציין שבאותו הזמן הייתי חולה עם חום! אבל אל דאגה. אחרי 10 שניות כבר התחלתי לשיר לה את השיר - any man of mine וזהו.

m L m

New member
אמא שלי מכירה את כל השירים בע"פ

גם של שאניה וגם של הקורס.... אבל לפחות המוזיקה הזאת איכותית ולא כמו המוזיקה שאח שלי שומע
בכל מקרה- אמא שלי יודעת שאם היא רוצה שאני אעזור בבית אני חייבת לשמוע מוזיקה ורצוי שאניה או הקורס - מין עיסקת חבילה שכזאת

../images/Emo6.gif

איזה מחיק גם שההורים שלי רוים את שאנייה בטלוויזיה או בעיתון הם אומרים לי "ניר החברה שלך בעיתון(טלוויזיה,רדיו וכו.....)

sharabigfan

New member
כן אותו דבר אצלי../images/Emo6.gif

פעם אחת אימא שלי אמרה לי "ראיתי היום את חברה שלך בפרקינסון",עוד לא הייתי רגילה לזה שאימא שלי קוראת לשאניה-חברה שלי דווקא כיף
וגם עוד מקרה שההורים שלי שמעו שיר ואין, לא ידעו להגיד לי מה הם שמעו ואני הייתי חייבת לדעת...אין לא הלך כל הנסיונות שלי לדעת את השיר כשלו ממש היה מבעס

Katherine

New member
גם אמא שלי ככה

אם היא רוצה עזרה כלשהי אז היא הולכת לחדר שלי שמה שאנייה בפול ווליום ואז כולי במרץ ואני עוזרת לה
מירי, איזה מצחיקים ההורים שלך... את מרגישה יותר טוב עכשיו?

mmhbk

New member
../images/Emo10.gif

אצלי בבית חוץ ממני רק אמא שלי אוהבת את השירים של שאניה. אחותי הקטנה בכלל לא סובלת אותה (כי אני אוהב אותה). כשאני רוצה ממנה משהו והיא לא רוצה לעזור לי או כשהיא מנדנדת לי, אני מאיים עליה שאשים דיסק של שאניה אם היא לא תירגע. פעם כשנסענו כולנו ביחד לאשקלון עם האוטו שלנו, שמתי את Up! ואחרי שהדיסק נגמר הם כולם אמרו "סוף סוף זה נגמר"

Eilleen

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

הצחקת אותי אנדי :) WELL אצלי אבא שלי בקושי זוכר איך קוראים לי!!! אבל את השם שאניה טוויין הוא דווקא זוכר(!!) אני רצינית! כשהיה את הספיישל של שאניה טוויין בTOTP (מ-ז-מ-ן) אמא שלי צעקה לי ששאניה בטלוויזיה ורצתי 4 קומות (!) כדי לראות על מה היא מדברת :))) והיא יודעת לחרבש שלושת רבעי מהשירים של שאניה (היא יודעת אנגלית ברמה שרובכם יודעים סינית) אמממ אח שלי פעם היא "יורד" עלי ואומר שאני היחידה בארץ ששומעת את השירים שלה - מסתבר שלא ;) אבל מדי פעם אני "תופסת" אותו מזמזם את Love Gets Me Every Time ובכלל בשנתיים האחרונות הוא כבר לא יורד עלי :) ואפילו גיליתי שהוא תיכנן לבקש פעם מאבא של... ארז להגדיל לי איזשהי תמונה שלה (הוא צלם במקצועו) אבל...אמממ לא יודעת למה - בסוף זה לא יצא אההה אחותי פעם ראתה איזשהי הופעה (דווקא ישנה) שלה ש...אמממממממממממ שאניה לא הייתה נראית בה במיטבה והיא אמרה שהיא "זקנה"(!!!)ואני לקחתי את זה אישית (עד היום אני בוכה כשאני נזכרת בזה P: ) וכל כך קשה עד שלא הסכמתי לדבר איתה עד שהיא התנצלה וגם כשכן... הכרחתי אותה לשבת איתי ולצפות בקליפ אחר קליפ אחר....עד שהיא שינתה את דעתה =)) ) (אוף המחשב שלי אדיוט ואני לא מצליחה לשיים את הפרצופים אבל הייתי אמורה לשיים כאן ג'יפי כזה שקורץ ) אהההה בן דוד שלי - אלירן .(סליחה, בשבילו - אלירנוש חח) אמממ פעם הוא היה ממש אבל מ-מ-ש סובל כשהייתי משמיעה את השירים שלה אז כמובן שהייתי עושה את זה בכל הזדמנות :))) ועכשיו הוא מממממממממש אוהב את From this moment ו You're still the one ואח שלו (איציק :)))))))))) ) גם אוהב את השירים של שאניה אבל תתפלאו זה דווקא לא בגללי(!) (מפתיע אה!?) - התחלנו לאהוב את השירים שלה באותו זמן :) אההה למאהבת של סבא שלי יש קלטת של שאניה שה-י-א ביקשה ממני להקליט לה :) ולסבא שלי יש DVD עם הופעות של כל מני זמרים ו....שאניה מופיעה שם עם 2 שירים (BLACK EYES BLUE TEARS AND YOU'RE STILL THE ONE) שולטטטט אה?!? D= אהההה....אני מנסה להיזכר אם יש עוד משהו... אההההההההההההההההההה!!חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח איך שכחתי את זה!?!?? היה לי פעם מנקה (בשם "קוקו" ותודה ששאלתם...) שדיבר רקקק אנגלית ואני (כמובן) שיגעתי לו את השכל כל כך הרבה על שאניה (הוא היה יחסית צעיר וחמודי כזה והכיר את כ-ל הזמרים אז הייתי חייבת) שבמשך 3 שנים הוא קראה לי "Shania baby" חחחחחחחחחחחחחח (מתישהו ממש לפני שהוא עזב שאלתי אותו אם הוא בכלל זוכר איך קוראים לי ומסתבר שהוא כל כך התרגל לקרוא לי SHANIA BABY שהוא שכח את השם שלי D= ) טוב נראה לי שעשיתי כאן מספיק נזק ליום אחד Love U all ba bye *דמיינו שיש כאן נשיקה ענקית* חחח

Eilleen

New member
אויש בלאט!!!!!! (אופס - סליחה)

התלבלבתי בין גדי לאנדי
SORRY גדי !!!!!

m L m

New member
../images/Emo6.gif

את תמיד מצחיקה אותי... זה כייף להשפיע על המשפחה. אהה?

sharabigfan

New member
שיוההה הרגת אותי מצחוק../images/Emo6.gif

כן כן כן גם לי קרה קטע פתאום צעקו לי שאניה שאניה מהר!!!!! ואני אמרתי מה אימאלה
רגע רגע!!! איפה?? אני באה רגעעעעעע! ועפתי כמו סופרמן לא האמנתי שראיתי את שאניה ממש פאדיחות זה היה

m L m

New member
פעם כשאח שלי רצה לעצבן אותי

הוא היה אומר שהקורס שרים בפלייבק... אבל, כשחרשתי את הDVD הוא אמר לי - "ששאניה היא הזמרת היחידה שהוא מכיר ששרה יפה בלייב!" ואוו, הכבוד.
ואפילו הוא התחיל לשיר את RTC
בכל מקרה- אני באמת לא מבינה איך אפשר שלא לאהוב אותה?!

sharabigfan

New member
ונזכרתי בעוד משהו../images/Emo6.gif

אני זוכרת שתמיד הייתי שומעת את שאניה, ובואו נגיד שאח שלי לא ממש סבל אותה(איך אפשר??) והפלא ופלא פעם אחת שנסענו באוטו פתאום אח שלי שמע שירים כן כן מאמללים אותי עם מייקל גקסון למנהם מוזיקה של שנות ה 80 מה יותר גרוע מזה???? פתאום שמעתי מוזיקה התווים והצלילים נהפכו ממש מוכרים ואמרתי שום ושמיים זה היה that dont impress me much שום תירוץ מצד אחי לא נקנה הוא אמר אין לי מושג איך זה הגיע לשם!! כן בטח !!!בקיצר זה עשה לי את היום בדרך לבית ספר המגעיל
וכמו שגדי אמר הכי שיט זה שחברים שומעים ועושים טובות שהם שומעים את זה ממש שיט אבל למי אכפת שאניה זה בריאות

Eilleen

New member
חח הבאתי אותה שם עם מגילללה

ד"א זה לא קשור ובטח אין מצב שלמישהו כאן יהיה זמן אבל...צריך לעשות מתישהו מפגש של הפורום...

Eilleen

New member
חחח ואם באמת אין לאף אחד זמן אז

אני מסתפקת מינימום בצ'אט

sharabigfan

New member
lets go! boys and girls to the chat

למי יש עצבים להכנס לצאט עכשיו??? אני אהיה בצאט עד שמתמטיקה תיקח אותי
אוףף אמייחה שיש שביתה חיחיח
אבל עדין יש מיליוני מבחנים ממש קריז

למעלה