יו"ר צעירי הליכוד

ימית 231

New member
יו"ר צעירי הליכוד

צעירי ליכוד יקרים!!! ברצוני לומר שב 1/6/04 תתקיים הצבעה לבחירת יו"ר צעירי הליכוד. המתמודדים ידועים לכל אבל המתמודד הטוב ביותר הוא מר יואל חסון המתאים ביותר לתפקיד. מר חסון הוא אדם רציני, חרוץ, כריזמטי הפועל גם כיום למען הקהילה. מר חסון מכיר את המערכת ואת הנפשות הפועלות מה שיכול לעזור רק לקידום נושא הצעירים בליכוד. קראתי את התגובות אשר נרשמו בכתבה שהתפרסמה על ערן כהן (אחד המתמודדים) והתגובות השליליות וההשמצות על יואל לא מובילות לשום מקום אתם יכולים לתמוך במתמודד אחר אבל למה להשמיץ???. לא סילקו את יואל מבית"ר והוא עדיין פעיל בתנועה (בתקופתו בית"ר פרחה בניגוד להיום). והעובדה שיואל הוא יועצו של ראש ממשלתנו לא נוגדת את התמודדות שלו לתפקיד יו"ר צעירי הליכוד. אז כדאי שתבחרו ביואל חסון כי הוא לא אסון אלא שרון הבא. נ.ב. - אני לא מכירה את יואל חסון אישית! וגם לא אחת מהעוזרות שלו. (לכל המשמיצים) אלא צעירה המכירה את הפעולות שלו ותומכת בו גם ללא ידיעתו!!!

ימית 231

New member
יואל חסון הוא הפתרון

כפי שרשמתי יואל חסון הוא לא אסון אלא המנהיג החדש שלנו!!! תודה על הסמיילי

תתביישי

התנועה הולכת לאחת ההכרעות הגורליות בתולדותיה, הולכים לגרש יהודים מבתיהם, ובמה מתעסקים "צעירי הליכוד"? מי יהיה העסקן הבא. יואל חסון שרון הבא? לא שמעתי שחסון עשה משהו בסדר גודל של הקמת יחידה 101, דברים שעשה שרון בגילו, ולו גם באזרחות. ואם הוא כן שרון הבא, זו הסיבה הכי טובה שלא לבחור בו. שימי לב שהתחלת לתקוף בלי אבחנה וטרם ששמו של יואל עלה כאן בכלל, ועל זה נאמר "על ראש הגנב בוער הכובע". כדי להסיר ספק, אני עדיין לא החלטתי במי אני תומך, וביום הבחירות אהיה בכלל במילואים באחד האזורים שחסון בטח תומך במסירתם למרצחי אש"פ לאחר שיסתתים פינוי עזה.

MS6

New member
הוא לא היה יו"ר כ"כ טוב...

אין לי מושג מי אמר לך שהתנועה "פרחה" בתקופתו...

MS6

New member
אני אישית לא אלך להצביע בתקופה כזאת

אני שוקל האם בכלל כדאי לי להמשיך ולהשקיע במפלגה שכזאת.. נראה מה יהיו תוצאות הבחירות אם הם יהיו חיוביות זאת אומרת שיהיו בחירות לכנסת בשנה הבאה ואז אני מקווה שאו שפשוט ההנהגה בליכוד תתחלף (מה שכנראה לא יקרה) או שכמה אנשים רציניים יחליטו להקים מפלגת ימין אלטרנטיבית לליכוד יחד עם מפלגות הימין הקיימות כבר ובכך אולי לא לכבוש את השלטון אבל להוות אלטרנטיבה אמיתית לשמאל.

למעלה