יו"רים, יו"רים!

yellyc

New member
יו"רים, יו"רים!

עכשיו שהלילה לבן המטורף מאחורינו, הגיע הזמן לפתוח שנה בהנהגה. בינתיים, ידוע לי רק על היו"רים ממבשרת, ירושליים וכרמיאל (למרות שלא כל-כך הבנתי מה הסכמתם שם... הסבר?), אך, לשמחתי, לנוער תל"ם יש הרבה יותר מ3 סניפים, וכידוע, לכל ישוב שיש בו שכב"גניק/ית יש מקום בהנהגה הארצית. השמיעו את קולכם! אנחנו רוצים לכנס את ההנהגה כבר בשבוע הקרוב, אז אנא, יו"רי הסניפי, שרשרו את שמכם, הישוב שלכם וכמה מילים על עצמכם כדי שכולם יוכלו להתחיל להכיר את ההנהגה של השנה הקרובה. מצפה לראות אתכם בשבוע הקרוב! אריאל

yellyc

New member
נציג הקורס

כידוע, גם לקורס מצ"ב יש מקום בהנהגה הארצית, ונציג ממנה יבחר במפעל הארצי הראשון שלהם. חברים מהקורס, תתחילו כבר עכשיו לחשוב על זה, מנסיון אני יכול להעיד שזה תפקיד כיף לאללה, ותוכלו כבר עכשיו להתנסות בהנהגת התנועה.

yellyc

New member
למה בעיה?

לא צריך רכז בשביל יו"ר סניף, ואפילו אם יש רק שכב"גניק אחד בישוב, הוא מוזמן לקחת חלק בהנהגה.

yotambal

New member
אני מציע שנציג הקורס יהיה ממודיעין

באמת אין שכבג במודיעין אבל שנה הבאה יהיה הרבה שכבג במודיעין וזאת תהיה דרך טובה להבטיח ולהתחיל לבסס את הפריחה של השכבג במודיעין שנה הבאה

דולב31

New member
.....

כן באמת אין לנו שכב"ג וכרגע גם אין מי שידריך אותנו. אנחנו כרגע בערך 7 קורסניקים ועוד כמה חניכים מז' ו-ו' נראה לי, אבל אין מי שידריך...

Tiki Torch

New member
בדיוק בעיות כאלו צריך לפתור בישיבות יו"רים

אני מציע שגם אתה או כל קורסניק אחר ממודיעין יהיה נציג קורס שיהיה על תקן יו"ר סניף מודיעין שייצג את מודיעין ולא הקורס ובנוסף יהיה בישיבת יו"רים עוד נציג מהקורס שיהיה רק על תקן נציג קורס שייצג את דעת הקורס. אגב,מה שלום כולם?איך היה בלילה הלבן ובשאר מפעלי פתיחת שנה? יוני

yellyc

New member
האמת היא שזה בדיוק מה שחשבתי

אני אעלה את זה, זה נשמע כמו רעיון טוב. היה מצויין בלילה לבן, מצדה היא תמיד הצלחה. איך אצלך?

לגבי ישיבות מזכירות...

וואו, שנים שלא הגבתי פה.. שמעתי שהיה טיול סוכות מוצלח... הצטערתי שלא יכולתי להשתתף אבל הייתי בארה"ב והיה כיף מאוד.. ביום שישי אנחנו מתחילים לחדש שנת פעילות בסניף שלנו בחיפה, אמנם קצת באיחור... רציתי לדעת אם יש בקרוב ישיבת מזכירות, ואם לא בקרוב מתי יש ? לילה טוב :)

למעלה