יו עזרה

Mortza

New member
יו עזרה

איך קוראים לשיר מספר 9 בדיסק השני של עיברי?

mesh33

New member
גם ב..

mooma.com יש את הדיסקוגרפיה שלו, אבל אותי מעניין מאיפה באה השאלה הזאת..... דיסק צרוב(חלילה וחס)????

לא רוצה ולא רוצה

נה נה
המוח שלי מלא במערכות מידע וכל מיני קיצורים מוזרים והשפעות עיסקיות וכבר כואבים לי חלקים במוח שלא ידעתי שהם קיימים בכלל

השיר זה...

זה כשהקיץ יבוא ואני מאוד מקווה שהדיסק לא צרוב שמישהו יציל אותי מהעבודה באזרחות אני לא יכולה יותר ותסבירו לי למה מבחנים בספרות זה טוב
אמילי

mesh33

New member
מה????????

ספרות זה המקצוע הכי מצויין בעולם (אחרי מחשבים עם המורה ה-מ-ד-ה-י-ם שלי...) את נורמלית???? כשאחותי למדה לבגרות בספרות הייתי איתה באותו חדר... או.... "ותכלת שחורה זו שבעיניה" (הרופא וגרושתו) ואני אפילו זוכרת שזה אוקסימורון שבא לבטא את הניגודיות שבסיפור.... ותקלטו, אני זוכרת את זה מכיתה ג'..... מופרעות....i know.......

יש לי דבר...

אחד להגיד לך מש את משוגעת במיוחד שלומדים עם חגית "תחת" יצחקי ספרות ניהיה הרבה יותר נורא ממה שהוא בדרך כלל. אמילי

Ez sLeeP

New member
אתן תאלצנה לסלוח לי,

כי אין מנוס מכך. הרופא וגרושתו הוא אחד מהסיפורים היותר הזויים ללא עידון קינוחי שמפצה על-כך שנכתב בידי עגנון - שכל יחסי אליו הוא אמביוולנטי. מצד אחד, האדם בהנד עפעף החליט על דעתו האישית להכניס מילים חדשות לשפה העברית, ולנער מאבק את בניין נפעל. מצד שני - נסתכלתי, נזדעזעתי, נגעלתי, ונתעלמתי.

בעעעע...

זה כול מה שיש לי להגיד על ספרות ואנחנו בכלל למדנו את פרנהיים של עגנון שגם שם הוא המציא כמה מילים חדשות כמו ציגרלו כאילו נסו להבין מה זה לבד אולי תצליחו אמילי

מה?!?!? או שלא

אם כבר הסיפור הכי הזוי זה האדונית והרוכל מה למען השם אישתו עשתה לו שהוא התחיל לחשוב מחשבות כאלו?! חולני!!!

מהה?!

"האדונית והרוכל" זה הסיפור
את יודעת כמה זמן לקח לי לשכנע את המורה שלי ללמד אותו

או שלא

הוא בכלל סופר משוגע יש לו את הסיפורים הכי מוזרים שיש בעולם ולמה צריך ללמוד אותם למה שמישהו ירצה ללמוד את הסיפורים שלו בשם האלוהים אמילי

heaven is here

New member
וואט??!!?

"האדונית והרוכל" זה ה-ספר של עגנון ובכלל מכל אלה שאני אלמד לבגרות הוא שווה. ספר שני של עגנון שלמדתי הוא "פנים אחרות"- יבשששש

"האדונית והרוכל"

אם זכרוני אינו מטעני- האישה שם הרגה את בעלה, חתכה אותו ותקעה אותו בתוך הקירות של הבית או משהו כזה, לא
אם כן אז אני מחזקת את דעתה של כרמית- סיפור חולני

J e w l

New member
אני מצטערת לבשר לכם

אבל עגנון מחוויר לעומת "בעל זבוב". אין עליו, לא היה ולא יהיה
כך אמרה ג'ול

הו אתה לא

גם אני חשבתי ככה ובתור אחת שלומדת במגמת ספרות- אתה לא רוצה. לפחות אצלי זה חרא של מגמה+חרא של מורה. והכי גרוע זה הספרים הדוחים שמלמדים אותנו

למעלה