יו ! מה עשיתי ?!?!?!!?../images/Emo5.gif
שלום חברים מתוקים
!! אני עם סוכרת הריונית (רק הריונית) ונורא כועסת על עצמי... שואלים למה? תיכף אני יענה לכם !! הייתי עכשיו בקניון... מתתי מרעב !! אני מסתובבת בקניון, ולא מצאתי משהו שאני אמורה לאכול. שום דבר לא היה מתאים לתפריט של הדיאטנית!! אז מה עשיתי??? נכנסתי למקדונלדס !! כןכן מקדונלדס!!! עכשיו... אני מתה על האוכל הג´אנק הזה, והרבה זמן לא נכנסתי לשם (כבר חודשיים ) . אז ... התפרעתי קצת ! אכלתי 6 נתיחי עוף כאלה (בשמן עמוק) , המבורגר קטן ושתיתי דיאט קולה (
) . לא מספיק שהמצפון שלי קרע אותי....אמרתי אם כבר... אז כבר..... קניתי לי שקית במבה אדומה , וירדתי עליה חופשי, בלי להסתכל שמאלה או ימינה !!!! כל כך התענגתי עליה , אין לכם מושג! ועכשיו.... אמאלההההההה , אני מפחדת !!! עשיתי נזק ???? אין לי פה את הגלוקומטר (אני אמורה למדוד אחת לשבוע <בגלל שאני מאוזנת בדרך כלל> אז אין לי את המכשיר היום). בטח אני מופגזת עכשיו. הסוכרת שלי התגלתה לפני כחודש, בבדיקה של סוכרת הריון. ומאז אני אני אצל דיאטנית ומעקב ביחידה להריון בסיכון גבוה . בהתחלה הוא נתן לי למדוד את הדם 6 פעמים ביום למשך שבוע. אחרי שהוא ראה את האיזון המפליא שלי (!!!) הוא הוריד למדידה של פעם בשבוע, והוריד לי את הביקורים אצלו. למהה???? למה זה קורה לי??????? אני מפחדת שזה יקרה שוב!!! יש למישהו רעיון איך למנוע בולמוס כזה????? האם עשיתי נזק???? תודה חברים מתוקים !
שלום חברים מתוקים