יו , מה עושים?

שמים1

New member
יו , מה עושים? ../images/Emo152.gif

לפני כמה דקות , כאשר הקפצתי את העוזרת הביתה ראיתי את בעלה של חברה שלי מתמזמז באוטו עם חתיכונת צעירה . הוא ראה שראיתי אותו , והאמת ... התייבשתי לגמרי
אני לא מאלה שארוץ לספר לה , אבל האמת? חרה לי ב -
מה עושים?

יערית 1

New member
אין מה לעשות

סותמים את הפה ..ומנגד ..אם זו היתה חברה טובה שלי הייתי אומרת לה.. הבנת? תלוי מה טיב יחסייך איתה.

שמים1

New member
היא חברה טובה מאוד שלי

ואני לא אהרוס לה אתהבית. אני לא אספר כלום אבל אני אמעט ללכת אליה.

paloma blanca

New member
../images/Emo13.gifאם את זוכרת ....

לפני זמן לא רב הייתי באותה דילמה. מה אני מציעה ?
קשה להציע לך כי בסופו של דבר את צריכה לחיות עם זה.
או עם הידיעה שתכביד עלייך כל פעם שתראי אותה .
או עם התוצאות של הידיעה את מעבירה. יכולות להיות כמה תוצאות.
זה גם מאד תלוי במערכת היחסים שלכן.

מסכימה עם יערית ופלומה ../images/Emo45.gif

זה מאוד בעייתי, יש סיכויים טובים שבסוף את זו שתצאי לא טוב מכל הסיפור תלוי מאוד מה טיב הקשר שלך עם האישה אם זו הייתה חברתי הטובה, אני בטוחה שהייתי מספרת, היא צריכה לדעת עם מי היא חיה. אם הקשר יותר רופף, הייתי שומרת לעצמי.

שמים1

New member
הם זוג למופת

פשוט זוג מדהים. אני לא אספר לה הוא יהיה זה שיהרוס את ביתו לא אני .

paloma blanca

New member
"זוג למופת " אה ???

קשה להגדיר זאת ככה. בכל אופן, שתדעי לך, שיהיה לך מאד קשה כשתהיה מולם ותצטרכי לשתוק

artayelet

New member
שמים יקרה..

לפי דעתי אם אתם חברות כל כך טובות אז את גם חברה של הבעל= יש לך דיבור חופשי איתו לא? אז אני הייתי תופסת איתו שיחה לבד ומעמידה אותו במקום ואומרת לו: שאת מתכוונת לספר לה ככה שיש לו שתי אופציות או לספר לאשתו או להמשיך להפגש איתה אבל הפעם בלי שתדעי (הוא יהיה פשוט יותר זהיר)והוא בעצם יבטיח לך שזה "חד פעמי" ושלא תספרי לה . ככה את יוצאת בסדר גמור ,כי בכל מקרה אחר אפילו שהיא חברה הכי הכי טובה שלך את בסוף תצאי המלוכלכת והלא בסדר והיו מקרים שאפילו אחות לא דיברה עם אחותה אפילו שהיא רצתה בטובתה. בסך הכל בסוף הוא זה שישן איתה בלילה... אז אל תיקחי ללב,איפה שהוא כמעט כולם בוגדים היום.. איילת

jozefin3

New member
../images/Emo194.gifשמים זה באמת לא קל לחוות

זאת...אך אני חושבת שאולי השקט שלך ,יביא את האמת ממנו...הוא יודע שאת יודעת ,איך הוא יסתכל לך בעיניים בכלל!! מבט אחד שלך והוא יודע שלא כדאי לו...
השקט וללא מילים לפעמים צורם יותר מלומר משהו!!

זו באמת בעיה שמיים

כי אם תספרי זה יכול להיות פיצוץ ואם לא אז גם וזה באמת מאד מתסכל ומבלבל, מה לעשות? אין לי תשובה ליאור

מיקו 42

New member
בפעם הבאה..

שתראי בעל של..... לכי אל החלון דפקי על החלון ואמרי לו "שלום" (שהצעירה תראה את נוכחותך) מילה אחת ,דפיקה אחת..הרבה משמעויות לדעתי במקרה דנן..בסופו תפסידי את החברה והחברות כי יום אחד זה יתפוצץ ואז היא תבוא לשפוך את הלב שלה ואת תספרי לה "שפעם מזמן...." ואז היא תאבד את האמון גם בך...מתכון ידוע בוקר טוב

למעלה