יו... מה זה המבול הזה? ככה באמצע יולי עם חום של 37 מעלות, שמיים שחורים ומבול באמצע היום?
ה האיש הקטן מהרחוב New member 16/7/03 #1 יו... מה זה המבול הזה? ככה באמצע יולי עם חום של 37 מעלות, שמיים שחורים ומבול באמצע היום?
E een ogenblik New member 16/7/03 #2 מה מבול? אין מבול! אל תגרום לו לחשוב לבוא לבקר אותי. התחזית טוענת שמחר יהיה גשם, והטמ' יצנחו ל21 מעלות. זה ביקור קרוב מדי לטעמי. לך מבול, לך. קישטה.
מה מבול? אין מבול! אל תגרום לו לחשוב לבוא לבקר אותי. התחזית טוענת שמחר יהיה גשם, והטמ' יצנחו ל21 מעלות. זה ביקור קרוב מדי לטעמי. לך מבול, לך. קישטה.
S Sparker New member 16/7/03 #3 you're next../images/Emo70.gif muhahaha זה התחיל כבר בספרד אתמול - סופות ברד נוראות בצפון המדינה... אני מניח שהחזית בדרכה אליכם...
you're next../images/Emo70.gif muhahaha זה התחיל כבר בספרד אתמול - סופות ברד נוראות בצפון המדינה... אני מניח שהחזית בדרכה אליכם...
A ayala26 New member 16/7/03 #4 משום מה מאחר פה הלכתי בכוונה לקניות מוקדם כדי שלא יתפוס אותי הגשם שהיה צפוי ומשום מה הוא לא בא ואני מסתכלת על הפרחים בגינה הם נראים לי נורא צמאים. וחם לי כל כך חם לי ונראה לי שקיבלתי מכת שמש
משום מה מאחר פה הלכתי בכוונה לקניות מוקדם כדי שלא יתפוס אותי הגשם שהיה צפוי ומשום מה הוא לא בא ואני מסתכלת על הפרחים בגינה הם נראים לי נורא צמאים. וחם לי כל כך חם לי ונראה לי שקיבלתי מכת שמש