יו ליס את צודקת

motin10

New member
יו ליס את צודקת

ליס נשמה את מה זה צודקת מיד אני רץ להכין לך קפה וגם את העוגה שאת הכי אוהבת ואת יודעת מה?ליד כולם תיתקרבי רגע ..מכניס את הדיסק יו איזה שיר ...עכשיו בואי לידי ואנחנו רוקדים ליד כולםםםםםםםםםםם וגם שרים ..רעיהההההההההה רציתי שתיהי אם אוהבת ובלילה תיהי מאהבתתתתת כמו פעםםםםםםםםםםםםםםםם ..ששששששששששששש לא להפריע חברה להתראותתתתתתתתתתתתתתתת לכולם דרך אגב אתם יכולים לרקוד אצלכם ליד המחשב מה שכן אני וליס נהנים אז ............... נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

הקשתית*

New member
אפשר להצטרף ?

ל
חם בערב קר וגשום שכזה
פשוט רציתי להגיד ,שלא נעלמתי וסולטנה התגעגעה אליכם/כן...
העיקר נץ,שיש לך עוד חברות חדשות לגן וסולטנה עוקבת מהצד ושומרת עליך,בעלי
בשלמההההההה

motin10

New member
סולטנהההההההההה

סולטנה אני לא יודע כמה מפרגנים לך בעבודה ברחוב או בכל מקום .. אבלללללללללללללללללל את חברה טובה ..לעולם לא אשכח אותך סולטנה אני רץ להכין לך משהו חם .....דרך אגב מה את אומרת על ליס??. חמודה נכון......ואוררררר 1?מקסימה גם .... בחיי שאני נפגש איתם כאן כאילו אני יושב איתם על כוס קפה בחיי שאני באמת אוהב אותן ...... סולטנהההההההההההההההההההההה מואהההההההההההההה נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

motin10

New member
מי זו סולטנההההההההה??

ליס היקרה יש לי כל כך הרבה דברים טובים לספר על סולטנה אבל מאחר ואני לא נוהג לדבר על אחרים....תישאלי אותה ותראי כמה שהיא חמודה . ליס אני רוצה לאחל לך לילה טוב שינה מתוקה חיבוק חזק ומואהההההההההההההההההה מפה עד השמיםםםםםםםםם לילה טוב מנץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

princess lis

New member
motin10 אתה אחלא...10...../images/Emo24.gif../images/Emo51.gif

כל האיחולים אכן היתגשמו יום נעים לך ולכולם... ולכם אנשים טובים המכירים את סולטנה... שאלה:מתי סולטנה חוזרת לגן? פרינצס ליס

or1

New member
../images/Emo124.gif מוטיייייייייי

מספיק לישון
אור 1 מקסימה גם
וזה אחרי הנשיקה
הלילה כשתציץ מהחלון ... אל תצפה
לילה טוב or1

motin10

New member
אור 111111111111111

אור את כל כך חמודה כמו צעירה לפני חתונה תמיד מנשקת ומלטפת ואת האמת גם מחבקת מי אמר שאת רק מקסימה? לדעתי את נפלאה גם שאת עומדת מול המראה וגם שאת כותבת שירה באמת שאוהב אותך מכל הלב גם שאני לא כותב מאחל לך לילה טוב ושרק תחלמי עלי טוב נץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץץ

princess lis

New member
רצת...ורצת...עד שמצאת....

עליך חולמת... איתך רוקדת... עליך חושבת... אותך אוהבת... שעתיים לקח לך לרוץץץץץץץץץץץץ ולחכות לי בחוץץץץץץץץץץץ. האם אני צודקת? פרינצס ליס

למעלה