יו כנסו שנייה

Altryne

New member
יו כנסו שנייה

אוקיי מישהו יכול להביא לי שמות של שירים שמשולבים בהם רוק וראפ כמו System of a Down &Wu-Tang Clan-shame on a nigga וגם walk this way-rundmc ft.aerosmith תודה

the xecutioner

New member
הנה כמה

דבר ראשון, השיר הראשון שכתבת הוא מתוך אלבום שנקרא loud rocks, שכולו מורכב מעיבודים של להקות רוק לשירי ראפ מפורסמים.. יש שם דברים של וו טאנג, מוב, אקזיביט, MOP, דד פרז... מומלץ וסתם שירים: Cypress Hill - 02 - Trouble Limp Bizkit - 03 - My Generation Limp Bizkit - 10 - Take A Look Around Limp Bizkit - 03 - Nookie Beastie Boys - 04 - Gratitude Linkin Park - 07 - By Myself MBS - 09 - Li Yaaraf Issir סתם סימפול יפה של גיטרה.. לא מה שאתה מחפש לדעתי :) Nas - 09 - Thugz Mansion (N.Y.) (Ft. 2Pac גם בטח לא סוג הרוק שאתה מחפש.. P.O.D - 01 - Set It Off בכלל, כל הדיסק שלהם satellite מומלץ לאוהבי רוק וראפ Papa Roach - 02 - Last Resort rage_against_the_machine_-_08_-_how_i_could_just_kill_a_man rage_against_the_machine_-_02_-_killing_in_the_name_of Run DMC - 02 - King Of Rock Snoop Doggy Dogg - 16 - Snoop Bounce (Rock Remix) כמה שאני מתעב את סנופ.. רמיקס חביב Incubus & Big Punisher - 13 - Still Not A Player Xecutioners - 07 - Let It Bang (Feat MOP) שבק ס' - 06 - אל תגידו לי שבק ס' - 01 - אימפריה שבק ס' - 10 - אין כבוד (סולו גיטרה ענקקק של פלומפי) זהו..

the xecutioner

New member
אה ועוד משהו... גם רוק וראפ

אבל רוק יותר קלאסי וישן... DJ Muggs הוציא ממש לא מזמן (שבועיים בערך) מיקסטייפ מעולה שמשלב ראפ ורוק ישן - DJ Muggs - Classic Mix Tape Vol. 1 יש שם דברים ממש ממש טובים כמו DJ Muggs - Classic Mix Tape - 08 - KRS One vs Lenny Kravitz DJ Muggs - Classic Mix Tape - 11 - Public Enemy vs Red Hot Chili Peppers DJ Muggs - Classic Mix Tape - 12 - John Lennon vs Soul Assassins DJ Muggs - Classic Mix Tape - 13 - Jimi Hendrix vs Kurupt & Rosco DJ Muggs - Classic Mix Tape - 15 - Rolling Stones vs Snoop DJ Muggs - Classic Mix Tape - 16 - Wu Tang vs Blondie DJ Muggs - Classic Mix Tape - 17 - Pink Floyd vs Everlast וכ' וכ', מומלץ להוריד את הדיסק בשלמותו

LOUD ROCKS

אומנם זה דיחסק ישן( יצא כבר ב5 לספטמבר 2000 הידסק הוא דיסק אוסף של הרכבי ראפ שהיו בLOUD לייבל ,wu tang,the alkaholiks,Xzibit, Mobb Deep, Big Punisher, and Dead Prez. שעבדו על שירים בשיתוף עם להקות רוק,וניו בריד כגוון system of a down,incubus,seven dust ועוד... אומנם זה לא פעם ראשונה שעושים את השילוב של ראפ עם אלטרנטיבי, זה נעשה קודם לכן בלהקות כמו everclear,sooty grooves, ובפסקול של Judgment Night ב93 וספציפית את השיתוף של להקות כאלה עם להקות כאלה, נעשה קודם לכן עם alkholiks ו suger ray בקיצרו הסגנון של הדיסק הוא ראפ- מטאל, "ראפ-קור"´ והלהקות וההרכבים הפיקו, ונגנו את כל הדיסק. רשימת שירים: shame-System Of A Down / Wu Tang Clan Make Room- sugar ray/alkhaoliks Wu-Tang Clan Ain´t Nuthing ta F´ Wit -Tom Morello / Chad Smith / Wu Tang Clan Hip Hop -Static-X / Dead Prez Los Angeles Times - Endo / Xzibit Shook Ones Part II -Everlast / Mobb Deep Only When I´m Drunk -Crazy Town / Tha Alkaholiks What U See Is What U Get - Sevendust / Xzibit How Bout Some Hardcore - Butch Vig / MOP For Heavens Sake 2000 -Ozzy Osbourne / Tony Iommi / Wu Tang Clan Caribbean Connection - Shootyz Groove / Big Punisher Survival of the Fittest - Sick Of It All / Mobb Deep Still Not a Player - Incubus / Big Punisher בכל מקרה, אני ממליצה בחום על הדיסק . הוא משלב בצורה מושלמת אומני היפ הופ עם אומני ניו מטאל... בכל קמרה אולי זה יפתח את העוזן שלכם גם לראפ קור...

Judgment Night

אם כבר ציינתי משהו בקשר לזה ואם אני כבר נותנת המלצה כזו אולי כדאי שנאי יחזור למקור ויתן גם אותו... זהו פסקול של סרט, שנעשה גם ב"ראפ קור" ( שילוב של ראפ ומטאל) שוחרר בשנת 93. ובאמת זו היתה פעם ראשונה ששמעו טראקים ששילבו שירי רוק מוכרים אם שירי היפ הופ. הסרט עצמו היה די פיקשוש הוא לא הצליח,אבל בעוד הסרט נכשל הפס קול שלו נמכר בעשות אלפי עותקים ומהר מאד הגיע לסטאטוס של תקליט זהב. הגימיק השני פה מעבר לרעיון היה להכניס הרבה חשיבה לתוך השילובים,כדי להפיק שירים אנרגטים שישמעו טוב. Just Another Victim - Helmet / House of Pain Fallin - Teenage Fanclub / De La Soul Me, Myself & My Microphone - Living Colour / Run DMC Judgment Night - Biohazard / Onyx Disorder - Slayer / Ice T Another Body Murdered - Faith No More / Boo Yaa TRIBE I Love You Mary Jane -Sonic Youth / Cypress Hill (השיר שלי) Freak Momma - Mudhoney / Sir Mix A Lot Missing Link - Dinosaur Jr. / Del Tha Funkee Homosapien Come and Die - Therapy / Fatal Real Thing - Pearl Jam / Cypress Hill טוב בכל קמרה ממליצה על 2 הדיסקיםה אלה קצת גיוון לא הזיק לאף אחד. ליאתוש'

Itai S

New member
יש מצב שהסרט הוא על

כמה חברה שהולכים לראות קרב איגרוף ומסתבכים בדרך ונתקעים בהארלם?

NO-BLESS

New member
יש גם את להקת KORN

שאני אישית מאוד אוהב את 3 האלבומים הראשונים שלהם. השלישי מבניהם, נראה לי קוראים לו FREAK ON A LEASH שזה שם של שיר להיט בפניי עצמו, נעשה בשיתוף הרבה ראפרים כמו ICE CUBE ושות'. כמובן שיש את לימפ ביסקיט, הרבה מכירים ולא נראה לי שהזכירו את ה-להקה של שירי מחאה שחורה ורוק משובח (ביותר) שהם כמובן - BODY COUNT!! יש עוד להקות כגון SEPULTURA ו SOULFLY, האזנה נעימה!

הסבר +המלצות RAP CORE

אני יתחיל בהסבר קצת סגנון ה- FUNK METALשדי הוליד את ה ראפ-קור ,שנבע לדעתי לפחות בהתחלה דרך faithnomoreשזה יותר השורש של הסגנון , ואם חוזרים יותר אחורה לשנות ה70 מה שהוליד אותם זה blacksabath בקיצור קצת אחרי faith no more נולד הפ´אנק מטאל, להקות כגוון incubus ומאוחר יותר בשנות ה90 הגיעו rage a´מה שקידם את הסגנון מפ´אנק מטאל- לראפ קור או בבשמותיו האחרים ראפ-מטאל,ראפ - רוק. אישית זה סגנון שאני מאד אוהבת ואפילו יצא לי לתקלט אותו באזימוט לפני מספר שבועות לצערי זהו סגנון שאין לו מספיק קהל בארץ, בכל מקרה אני מאד מעריכה את הסגנון על כל כיווניו,הפ´אנק מטאל,הראפ קור המחאתי פוליטי,הראפ קור שהוא יותר מזכיר דברים לסגנון cypresshill &icp שמדבר נטו על גאנג´ה...זיונים, ודברים פסיכים/ נקרופילים והומוריסטים אחרים. בכל מקרה אני גם יתן לכם כמה המלצות שלדעתי ממצאות טוב את הסגנון. אני יתן לך המלצות לאלבומי מפתח חומד, ואני מקוה שתאהב אותם. Anthrax: I´m the Man - 1987 Shootyz Groove: Jammin´ in Vicious Environments - 1994 Shootyz Groove: Hipnosis - 1997 Insane Clown Posse: Great Milenko - 1997 Limp Bizkit: Significant Other - 1999 Insane Clown Posse: Amazing Jeckel Brothers - 1999 Rage Against the Machine: Battle of Los Angeles - 1999 בעקרוני האומני מפתח בעייני: Anthrax (hed) pe Insane Clown Posse Kid Rock Kottonmouth Kings Limp Bizkit Orange 9mm Rage Against the Machine Shootyz Groove 311 פוליטי יותר יש באמת את bionic jiveשמופיעים כרגע אם אמינם בטור הם באחלק לא ראים הייתי ממליצה להתחיל משיר שלהם שקורים לו PUMP. ואם אתם אוהב דברים שהם קצת יותר פ´אנקי יש להקה בשם gruvis malt שבעייני הם מדהימים.... אני יוסיף לך את זה , זה ראפ רוק זה כמו הראפ מטאל רק קצת יותר רך אבל גם על אותו עקרון. Incubus: S.C.I.E.N.C.E 1997 Ice-T w/ Body Count: Body Count 1992 Kid Rock: History of Rock 2000 The Flys: Outta My Way 2000 311: 311 1995 Brougham - להקה טובה בכל מקרה מקוה שמישהו יהיה כאן ויקרא את זה. ליאתוש'

למעלה