יו כמה שהתגעגעתי..

יו כמה שהתגעגעתי..

על פי התאריך אני רואה שהחמצתי 3 חודשים של עשיה, פרגון וכיף. אני התעסקתי בגידול וטיפוח גוזל מתוק וחמוד וניסיתי להתאים את שעות השינה שלי לשעותיו. כך שהגלישה היתה קינוח של קצפת וידעתי שאם רק אכנס צ'יק שעתיים יחלפו. הצצתי פעם פעמים, וזה נשמע סכריני, מתוק אבל חסרתן לי. זהו בחזרה למציאות השנה אני גננת משלימה ורציתי לשאול אותכן איך מה. חשבתי לקחת נושא אורכי בעקבות סופרים. לפתוח בע. הלל בוקר טוב .0לאן לאן לגן) אבל אני מתלבטת האם הנושא צריך להיות במפגש האם לשבת סביב שולחן עם קבוצה קטנה מה לעשות בנוסף. קבוצת הילדים צעירה 3-4. האם מישהיא עסקה בכך? האם למישהיא פריסת הנושא לאורכה של שנה. אשמח אם תוכלנה להעשרני ולהוסיף מידע.

קרני12

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif../images/Emo95.gif../images/Emo85.gif

ומה שם הגוזל? ואיך את מסתדרת? הנקת? טוב נו...השאלות האלו מתאימות אולי לפורום אחר. הנושא נשמע לי מעניין ולעניין. אני במהלך השנה מתייחסת המון לסופר לוין קיפניס, כי כמעט לכל נושא יש לו סיפור: אגוז הזהב בפסח ששה בשקיק בטו בשבט לאן לאן לגן תחילת השנה האפרוח שהלך לחפש אם אחרת-יום המשפחה אוזן המן-פורים ועוד... וכל פעם אני מציינת את הסיפור הזה כתב הסופר "לוין קיפניס" ולאט לאט הילדים מפנימים את המושג סופר. אני לא יודעת אם לכך התכוונת, בכל אופן, כך אני עובדת בנושא הזה של סופרים. אה, וכמעט שכחתי המון הצלחה בשילוב שתי המשרות החדשות (להזכירך להיות אמא זו משרה מלאה
)

gili111

New member
מזל טוב../images/Emo25.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif../images/Emo95.gif

למעלה