יו, יש פו פורום Star Wars ?

Jabba The Hutt

New member
יו, יש פו פורום Star Wars ?

איזה קטע, לא ידעתי, שלום לכולם אני חדש פה, אמנם אני קצת קשיש (ראיתי את הרביעי/ראשון כיצא בקולנוע....) אבל עדיין חסיד מושבע של SW

MajorWinters

New member
קצת קשיש?!

סתם... ברוך הבא
אתה מוזמן לספר לנו איך התחילה ההתמכרות, איזה אתה הכי אוהב, והנושא הבוער בזמן האחרון- אוספים, יש?

Jabba The Hutt

New member
אוספים? מה הכוונה?

יש לי בערך 50 דמויות (קטנות - action figurs) מכל הסרטים ומכל הזמנים, טלפון של דארט ווידר אורגינלי, שבמקום לצלצל הוא משמיע את imprial march ועוד כל מיני שמונצץ כמו יודה מדבר, לייטסיבר, סוכריות, פלסטרים, סוכריות פז, צעצועים שעלית הוציאו בביצי ההפתעה פעם (חרא שוקולד - אחלה דמויות), היה לי סטנד של צ'ואי אבל הוא נרטב וזרקתי אותו (יאלה נקנה חדש), מצית של בובה פט שאני לא מוצא, מחזיקי מפתחות, פצ'ים לבגדים, עפרונות ועטים.... אתה באמת רוצה שאני אמשיך?

Jabba The Hutt

New member
אהה כן....

וכמעט, אבל באמת כמעט קניתי את הרכב של לוק, זה שהוא מכר במוס אייסלי, הרכב נמכר לפני כשנה ב-eBay בהרבה מאד כסף - ועבדכם הנאמן ניסה את מזלו.... אבל תשמעו זה היה חגיגה - נמכר בהרבה מאד $$$ בסופו של דבר

Mor L

New member
מה????

אני מוכנה למכור את נשמתי לשטן (או לקיסר אם כבר מדברים על זה) בשביל שיהיה לי מה שאמרת!!!!! יום יבוא ואני אהיה בעלת תואר ראשון מיוחל, ואז אני אטוס לחצי שנה מינימום ככה לארה"ב הנכספת, ואקנה כל דבר של מלחמת הכוכבים שאני רק אמצא!!!!! סתם... התרגשות מלווה בקינאה... כל הכבוד על האוסף. תגיד אתה באמת ראית את הטרילוגיה בבכורה?? באימפריה מכה שנית, כשכל האולם ראה את ויידר אומר שהוא האבא של לוק, איך האנשים בקהל הגיבו?! חלמתי שאני חוזרת בזמן רק כדי לראות את התגובות על הפנים שלהם.

Obi Dan Kenobi

New member
אתה לא קשיש.. ../images/Emo12.gif ../images/Emo119.gif

דוד שלי גם ראה את ANH בתור ילד.. בכל מקרה, ברוך הבא!

AlphonseElric

New member
טוב, כנראה שאלעד הוא כבר לא...

הקשיש של הפורום, או שבעצם זה לא אלעד? מי נסגר בסוף הכי זקן פה? (היה על זה פעם שרשור...) בכל אופן- ברוך הבא קשישי.. סתם אני צוחק!

Another Girl

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif תהנה!

ולא,לא קשיש! ראה את יודה וכמה כוח היה במתניו,אשמאי זקן זה

למעלה