חחח תיהי בריאה
נ ניקול NiCoL New member 13/8/04 #30 חחחחחח באמת שתיהי בריאה קודם בטן,אחר כך ראש ועכשיו הקרקפת... מסכנונה תיהי בריאה ותרגישי טוב
1 11מ ו ר ט ח ג New member 13/8/04 #34 חחחחחחחח לא סיפרתי לך?? טוב תאמת כבר הרבה זמן לא היה לי כאבי גב וגם שלה יהיההה אני לא צריכה גם את זה עכשיו עוד פעם... את לא זוכרת שפעם היו לי כאבי גב?? סבבה קיצר היו ועכשיו אין (בינתיים אין מקווה שלא יחזור..)
חחחחחחחח לא סיפרתי לך?? טוב תאמת כבר הרבה זמן לא היה לי כאבי גב וגם שלה יהיההה אני לא צריכה גם את זה עכשיו עוד פעם... את לא זוכרת שפעם היו לי כאבי גב?? סבבה קיצר היו ועכשיו אין (בינתיים אין מקווה שלא יחזור..)
1 11מ ו ר ט ח ג New member 13/8/04 #37 חחחחחחחח ברור מעניין...חחח הרגעים הגדולים..חחחח אחח ניקול אני אהיה בריאה גופנית את נפשית..
ס סוכריה סנובית New member 13/8/04 #33 חחחחח מה קרה לכם?? בטוח השתחרר לכם איזה בורג!!..אני בטוחה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ס סוכריה סנובית New member 13/8/04 #19 מור שיהיה לך לבריאות עם הכסף!!... תהני איתם!...מה אני יגיד לך חחחחחחחח
1 11מ ו ר ט ח ג New member 13/8/04 #21 חחחח מה אני אגיד לך...יו איזה משפטט מציק אני שונאת אותו וחצי עולם אומר לי אותווו
ס סוכריה סנובית New member 13/8/04 #22 חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... באמת מה את רוצה שאני יגיד לך??? המשפט הזה תפור עליך אחותי!