יו, יש לי שאלה...

trik3000

New member
יו, יש לי שאלה...

דבר ראשון, היי דבר שני, אל תדאגו אני סטרייט לגמרי!!! דבר שלישי, יש לי שאלה... תראו, אני לא מבין בכלל את הקטע של ההומואים, הרחבה: יש שני סוגי הומואים: ה"מקבלים"- אלה שנכנסים אליהם... ה"נותנים"- אלה שמכניסים... אז את הקטע של המקבלים אני עוד איכשהו, לא יודע אפילו איך, מבין אותם... אבל את הקטע של הנותנים, זה כמו חידה בשבילי, כאילו אם הם גם ככה הדופקים, מה אכפת להם לדפוק (סליחה על המילים, מקווה שאפשר פה) בנות??? מה זה משנה להם? אה ועוד שאלה, שמעתי שהתפקידים של ההומואים לא משתנים, כאילו נדפק נשאר נדפק, ודופק נשאר דופק... למה זה לא משתנה? ותשתדלו לענות בעדינות...

תשובות (הייתי חייב כותרת כדי לשלוח)

דבר ראשון שאני רוצה להגיד זה שזה נחמד שנכנסים לפה גם סטרייטים. דבר שני נראה לי שאתה הבנאדם הראשון שאני שומע את השאלה הזאת ולא את השאלה ההפוכה, איך הם יכולים להיות המקבלים?
עכשיו אני אתחיל, הומואים לא נמשכים לבנות, הם נמשכים אך ורק לבנים. לחלק מההומואים לא עומד כשהם מגיעים לכאלה סיטואציות עם בנות ככה שהם אפילו לא יכולים לעשות איתן סקס ולחלק כן יכול לעמוד אבל הם פשוט לא נהנים מהסקס. זה כמו לשאול למה יש אנשים שמזיינים גופות או חיות (מצטער על ההשוואה
). זה מה שאנחנו נמשכים אליו. בקשר לשאלה השנייה, אני משער שרוב ההומואים מנסים גם את הצד של הנדפק וגם את הצד של הדופק ומחליטים מה הם יותר אוהבים ואולי גם כאלה שמחליפים מידי פעם. יש גם כאלה שלא רוצים לדפוק או להידפק אלא מעדיפים להשאר רק בקטע אוראלי. אם אמרתי עכשיו שטויות תתקנו אותי
, פשוט אין לי כל כך ניסיון

merman

New member
יו, יש לי תשובה

דבר ראשון - היי! דבר שני - אנחנו לא דואגים!!! דבר שלישי - אם אתה סטרייט - מה אכפת לך היה לדפוק גבר? היה אכפת לך - כי אתה לא נמשך לגברים. הומואים לא נמשכים לנשים - אז הם לא רוצים לשכב איתן. חלקם יכולים אפילו להמשך לנשים - אבל זה לא דומה למשיכה שלהם לגבר, וכמובן יש את הבי סקסואלים שנמשכים במידה זו או אחרת לשני המינים. דבר רביעי - התפקידים המיניים (אקטיבי ופסיבי) לאו דווקא קבועים. יש כאלה שמחליפים תפקידים, יש כאלה שנשארים באותו תפקיד, ויש כאלה שזה תלוי בבן הזוג. יש גם כאלה שלא אוהבים מין אנאלי ועושים דברים אחרים (מין אורלי, בנאלי, מיזמוזים, אוננות וכו´). מובן?

למעלה