יו יו...

or 343

New member
מחר ייכתבו על זה בעיתונים... ../images/Emo13.gif

"התלמידים השיגו את מוריהם במבחני אייקיו "

Mister Matrix

New member
דווקא כן הגיעו.....

השמיניסט שהיה עם ה-IQ הגבוה ביותר היה 138 (אמרו את זה בסוף) התוצאות שהראו בטבלה היו נמוכות יותר כי אל תשכחי שזה ממוצע של הקבוצה היו לי סה"כ 8 טעויות ולפי החישוב זה יוצא 134

ג ו ל י ק

New member
אחים! שמיניסטים מקום ראשון...

ייצגו אותנו בכבוד! וואי והממוצע שלהם היה ממש גבוהה... אני קיבלתי 112....... כמה אתם פה?(מי שעשה...)

fresh mishmesh

New member
תסבירו לי משהו

איך השמיניסטים יצאו מקום ראשון אם במשך כל המבחנים הם היו בסביבת המקום הרביעי-חמישי?

N I R VA N A

New member
כי אם

הייתם שמים לב, התלמידים תמיד היו במקומות 3-4 ואילו עורכי הדין ומס ההכנסה באמצע השאלון היו במקומות 6-5 אז אם נחשב את הממוצע - נראה כי התלמידים ברוב המקרים הקדימו את כולם ושמרו על יציבות של מקומות גבוהים (לכן לפי הממוצע הם מקום ראשון). אבל להגיד ת'אמת זה לא חוכמה - הי''בתניקים רק לא מזמן עשו פסיכומטרי אז ברור שהם יצליחו.... הם בטח כבר זוכרים בעל פה את המבחנים האלה (וכנראה שלתוכנית שלחו את החרשנים ביותר) מה גם שהרמה הייתה ממש קלילה...... אגב, אני קיבלתי 128 - 57 תשובות נכונות... ועוד משהו, הבחור שזכה במקום הראשון הוא חבר בפורומים של תפוז (הכינוי שלו הוא איתי017)

or 343

New member
שמיניסטים אימפריה!!!../images/Emo47.gif

מה נסגר אתנו?!! איך זה יכול להיות שגברנו על עורכי דין?! אני קיבלתי 85.......
אני טיפשה.....

מור86

New member
כל הכבוד לייצוג המדהים של השמינסטים

!!!!! לי יצא 127..... בכל מקרה, אחלה תוכנית דווקא...

Sister of Night

New member
הייתה לי הרגשה כזאת

שהי"בניקים יקרעו את כולם.... עשיתי 128, בלי לדעת פסיכומטרי או משהו...

or 343

New member
אבל לדעתי........

יש כ"כ המון סוגים של אינטילגנציה, כלומר תחשבו למה השמיניסטים הצליחו- כי הם חורשים לבגרויות פסיכומטרי וכו' אנחנו כל הזמן במצב של למידה כרגע, ודוגמניות וכו' - לא... לכן ,זה לא שייך ליכולות האינטלגנטיות של הבנאדם. אייקיו לא בוחן כישרון, אינטילגנציה רגשית מוזיקלית וכו'. חוץ מי זה אני לא מבינה- שעשו לי אבחון לפני שנתיים אמרו לי שהאייקיו שלי בסביבות ה- 100 אז הוא ירד ב- 20 נקודות מאז?! ווט דה פאק.......?

Ez sLeeP

New member
צריך לקחת בחשבון הרבה דברים,

ומבחנים בטלויזיה לא משיגים שום מטרה מלבד הפרובוקציה שבעניין. ומלבד זאת, מה IQ קובע בכלל? הצלחה בחיים? לא. קיבולת שכלית - אולי. אל תתנו לזה לעקב אתכם. (ואני לא אומר את זה סתם כי קיבלתי תוצאה נמוכה, בכלל לא עשיתי את זה..)

cory183

New member
אה אני הייתי!

סורי רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך... נשמתי למבחנים לתאטרון צה"ל wish me luck....:)

למעלה