יו יו נוניייי

^JosephinE^

New member
יו יו נוניייי

יא פוקצה
הלו אנשה, ממצבך? דב"ר, שמרית (Jennifer) סיפרה לי שהיא פה, אז פתאום אני קולטת כזה.. יו זה הפורום של נונית.. איזה שווהההה
אז סתם באתי להגיד שלום וחג שמייח ושיהיה לכולם פה יום טוף
בה ביי אנשימים

הפורום של נונית ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

כן כן זה הפורום של נונית
ושלי... אז מה המצב? זה היה בצחוק... עוגי...

^JosephinE^

New member
אופסי ../images/Emo9.gif ../images/Emo3.gif

הלו עוגיפלצת
אני בסיידררררררררר והאמת היא שאני לא תיכננתי להתנחל, סתם באתי להגיד היי. במקור אני מ"על בנות ועל בנים" (צנזורה! צנזורה!) ועזבו אותי, אני ילדה דפוקה עם הרבה יציאות (טוב שאני לא מבריחה ממני ת´אנשים, מה?
) מה איתך?

יו גו את חיה בכלל?

ממצב אנשה הכל טוב? תחרשי פה על הפורום כי ם לא יהיה לך עסק איתי שמעת? חצופית שכמותך...

^JosephinE^

New member
יו?

היא קראה לי חצופית!
THAT´S IT GIRL. KISS MY ASS GOODBYE!!
סתם אז מה נסגר איתך ילדה?

B a B y F a C e

New member
מה קורה?

ממש משעמם לי עכשיו ומרוב שעמום הגעתי למסקנה שהשעמום זאת המחלה הכי מעצבנת בעולם(לעולם אי אפשר להפסיק אותה-היא תמיד באה והולכת)! מה אתם עושים כדי להפסיק את השעמום?

^JosephinE^

New member
../images/Emo3.gif

השיעמום תמיד קיים אלא שהוא לא משפיע עד שאת אומרת "משעמם לי" אני שונאת את הקטע הזה בצ´אטים כולם מזיינים לכולם בשכל שמשעמם להם, אבל ת´כלס- משעמם משעמם, צאו החוצה ותעשו משו שיעביר ת´שיעמום! דברו עם אנשים, תטרידו אנשים בטלפון (זה לא בא ממני
), תעבדו על החברות שלכם, תרביצו ל(א)חיות הגדולות, תפתחו MTV ותנסו לרקוד היפ הופ לשיר של בריטני ספירס, תגלשו בנט בפורום!
נעים להכיר, אני אופיר ואני שרוטה. (WE LOVE YOU OFIR, THANK FOR SHARING YOUR PROBLEM WITH UP)

חצופית שכמותך!

חח קראתי לה חצופית שוב נה נה בננה! לכי תאכלי בננה חח סתם! אופירושששששששששששש את יותר שרוטה ממני ..... משעמם לי!

למעלה