יו יו מת פה

WundeRKind

New member
יו יו מת פה../images/Emo105.gif

אז שכל אחד ירשום פה את 3 השירים האהובים עליו מכל אלבום (אולפן, כולל FOS)
.

Tarantelle

New member
נמ נמ נמ../images/Emo103.gif

Jagged Little Pill
All I Really Want- פשוט שיר כיפי... תמיד נשמע לי שמח וקופצני ועם זאת מעביר ביקורת נוקשה וצינית. Wake Up Ironic- כשהיה לפני שבועיים את הטופ 10 של אלאניס (שאגב אני מופתע שאף אחד לא כתב על זה כאן) אז פתאום נזכרתי באיך היא פעם שרה משוחרר וצעקה בלי לפחד שזה ישמע מכוער- כשבסופו של דבר זה יצא מדהים. אני מתגעגע לשירה כמו שם.
Supposed Former Infatuation Junkie
Are You Still Mad That I Would Be Good The Couch אלו פשוט שירים שלא משנה מה תמיד מדברים אליי ומרגשים אותי... מהדיסק הזה קשה לבחור רק 3
.
Under Rug Swept
[הבלונים בצבע של הדיסק] Hands Clean You Owe Me Nothing In Return- למרות שכולם שונאים/שנאו אותו
A Man- שיר מעולה שהוא לגמרי underated.
Feast On Scraps
Bent For You Sorry To Myself / Unprodigal Daughter [סורי אני לא יכול לבחור בין שניהם...] Purgatorying שהוא בכלל אחד מהשירים הכי אהובים עליי בעולם
.
So Called Chaos
Eight Easy Steps Excuses Spineless משום מה נדמה לי שהסברתי בפורום הזה יותר מידי פעמים למה דווקא השלישייה הזאת.
Jagged Little Pill Acoustic
Hand In My Pocket - אני חושב שזה היחיד שאני ממש אוהב... ביצוע טוב. אהבתי אותו מההתחלה. You Oughta Know כי הוא עודד אותי בשבוע שעבר... ואני לא מצליח לחשוב על 3
.
ביסיידים
Uninvited Still Pollyanna Flower הייתי חייב
.

double O S

New member
יאללה בלגאן../images/Emo96.gif

Jagged Little Pill Mary Jane- כי הוא מושלם Not The Doctor- כי הוא מגניב שכזה. Hand In My Pocket- כי לא מצאתי אחר, אנלא מת על הדיסק הזה:| Supposed Former Infatuation Junkie וואו, אמ:| Joining You- כי הוא אחד ה-שירים שלה!!1 One- כי בגללו בגדול התחלתי לאהוב אותה מממ, לוידע, יש המון טובים...אבל נניח ש-The Couch, כי שמעתי אותו היום ואני אוהב את ההתחלה Under Rug Swept גם קשה, סעמק.>: A Man- מהסיבות שליאור אמר
ודי, לא רוצה לבחור יותר;[ אי אפשר, יש יותר מדי שירים טובים בדיסק הזה]: יש את flinch, utopia, YOMNIR, so unsexy, that particular time, hands clean, narssicus, לא רוצה לבחור#@$%#@$%
Feast On Scraps אוי זה קל^_^ Fear Of Bliss Simple Together Offer-
. So Called Chaos 8 Easy Steps So-Called Chaos Out Is Through מה לעשות, אני אוהב רוק, וליאור ישנא אותי על הבחירות שלי בטח, אבל לוכפתלי! הוא סתם שומע פיונה;[ ביסיידים Uninvited Still Pollyanna Flower אני מסכים עם ליאור אז העתקתיP:

Rוית

New member
איזה כזה דבר "סתם שומע פיונה"!!! ../images/Emo2.gif

בקרוב אענה גם.. :)

Tarantelle

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo103.gif

יאללה להתקיף את הטמבל הקטן שמשמיץ את פיונה!

Tarantelle

New member
אתה אתה../images/Emo11.gif../images/Emo103.gif

אתה אוהב את offer רק בגלל השם
. עליתי עליך. וזה לא היה קשה
. ואם אתה אוהב רוק *אהמ אהמ*שופן זה לא רוק*אהמ*, מה לעזעזאל OIT עושה ברשימה הזאת? בעעע...

double O S

New member
אמ. קודם כל שופן זה דת' מטאל!*מגלגל*../images/Emo96.gif

ו-OIT הוא קצבי כזה וחמוד, אתה שונא אותו כי אתה אוהב פיונה.

WundeRKind

New member
אז להגיד לעופר שאתה חושב שהוא מכוער../images/Emo35.gif../images/Emo105.gif

*קורא לעופר*

ofirshai

New member
It's Oh so QUIET

Jagged Little Pill you oughta know wake-up forgiven SFIJ(אין לי כח לרשום את השם המלא) baba the couch (הולך להסתכל על רשימת השירים של הדיסק
) i was hoping למרות מלא זמן כבר לא שמעתי אותו URS hands clean בדיוק שהתחלתי לרשום את ההודעה הזאת השמיעו אותו בגלגל"צ a man 21 thing מחוסר ברירה... FOS fear of bliss unprodigal daughter (הולך לבדוק באמאזון את רשימת השירים
) sorry to myself SCC 8 easy steps so-called chaos excuses ובי-סיידים: still, uninvited ו pollyanna flower. האמת שמלא זמן לא שמעתי אלאניס חוצמה ברדיו, אני עכשיו בתקופת הטורי+גארבג'+מדונה+ביורק.

o0Invisible0o

New member
אוקיי..

JLP All I Really Want Your House Perfect [הכל מאוד תקופתי..אפילו לא שמתי את HOF!!
] SFIJ Joining You That I Would Be Good Can't Not\UR [אתם לא יכולים להכריח אותי לבחור..
] URS That Particular Time So Unsexy Hands Clean [ואוו, חייבת לציין שלפני שנה בחיים לא הייתי בוחרת את שלושת אלה!] FOS Simple Together Offer Purgatorying [נו, מאוד קשה לי לבחור..הרגתם אותי.
] SCC Doth I Protest Too Much Eight Easy Steps Spineless נניח. אני צריכה לשמוע את האלבום הזה שוב..כ"כ הרבה זמן לא שמעתי!
טוב, אין זמן..
לאמשנה. נו.

Rוית

New member
נמנמ.. בחירה קשה~!

JLP Perfect forgiven Mary Jane \ Ironic די, קשה לבחור רק שלושה! SFIJ The Couch בלי עוררין U R Heart of the House URS Flinch ברגעים מסויימים בעיקר That Particular Time אותו כנ"ל Narcissus נגיד.. FOS Offer אוי איך שפעם הייתי מכורה לשיר הזה. זה השיר היחיד שאלאניס הקדימה אותי בזה שהיא כתבה אותו. Simple Together Unprodigal Daughter \ Bent For You SCC Eight Easy Steps This Grudge So-Called Chaos \ Spineless MTV Unplugged No Pressure Over Cappuccino Princes Familiar Uninvited בייסיידים שונים - וואו פה ממש יהיה קשה לבחור רק שלושה!! Dogma No pressure over cappuccino Superstar Wonderful Weirdos טוב די, פרשתי.

Jagged chaos

New member
../images/Emo69.gif

jagged little pill: forgiven wake up ironic supposed former infatuation junkie: the couch that i would be good unsent
can't not, one unplugged: princes familiar no pressure over cappuccino king of pain under rug swept: hands clean a man you owe me nothing feast on scraps: bent for you offer fear of bliss so called chaos: spineless

WundeRKind

New member
אני../images/Emo105.gif

JPG All I really want Mary jane your house SFIJ That I would be good The couch One ואני מוסיף גם את Joining you ו- unsent
URS That particular time A man Surrendering FOS fear of bliss Purgatorying Sister Blister SCC Eight Easy Steps Excuses So-called Chaos ומהשאר
Wunderkind These are the thoughts Princes familiar ו- Uninvited.

למעלה