יו יו יו

Alias4Ever

New member
ממש ממש לא לגלות

פשוט כל הפרקים מעלים שאלות ואני צריכה לפרוק את זה אחרת אני אתפוצץ

שהוא ירה בדוב הקוטב

ולא הראו עדיין מה זה - הייתי בטוחה שהוא ירה בלברדור של וולט

T w e n t y 4

New member
גם אני! למרות שזה רץ זה היה נראה

קצת יותר מדי גדדדדדדדדדוווווולללללל בשביל כלב..חחח

Alias4Ever

New member
יוו גם אני

מה זה פחדתי...אני מתה על לברדורים...אפשר לדעת אבל איך הוא הגיע למטוס...לא נראה לי שמותר להעלות בעלי חיים למטוס...אם זה ספוילר לא
לגלות

greeneye

New member
../images/Emo45.gif

מי היה מאמין שאני אתמכר כ"כ אחרי 2 פרקים?! ו..למה צריך לחכות שבוע שלם לפרק הבא?! ואוווו. הדמות הכי אדירה לטעמי זה צ'ארלי. אין, הוא כזה חמוד.

הרמוני

New member
זה נורא מבלבל אותי...

כבר התרגלתי אבל בהתחלה זה בילבל אותי כי למת'יו פוקס קראו "צ'רלי" בשולחן לחמישה וכל פעם שאני רואה אותו אני חושבת "צ'רלי!" אז כל פעם שקראו לצ'רלי בסדרה ציפיתי לראות את ג'ק ובקיצור זה היה ממש מבלבל עד שהתרגלתי....

greeneye

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

הוא כזה מרי ההוביט הנחמד. יש לו אוזניים ענקיות שזה מצחיק. והתמונות עם הסווצ'רט על הראש ממש מצחיקות, הוא נראה כמו ילד מוכה. ואהבתי בפרק הראשון: "שמעתי שצעקת ג'ק. לי קוראים צ'ארלי, ביי דה וואי". וזה שהוא מסכים עם כל מילה ששאנן אומרת, הוא כזה שפוט שלה...
הוא חמוד..

greeneye

New member
אגב...

למה יש לו פלסטר על כל אצבע, ומה הקטע שהוא כותב על זה fate כל הזמן? (ועוד כמה שאלה מוזרה: איך הוא שרד את הטיסה אם הוא בכלל לא היה חגור?! כמה הזוי).

T nager

New member
הוא היה חגור.. רואים בפרק השני ש

הוא נחבט בתא שרותים ורץ מהר לאחד הכסאות וחגר את עצמו..

greeneye

New member
אהה..

ועוד שאלה ממש דבילית- למה הוא שם לק רק ביד ימין? ורק בלמעלה של האצבע? לי יש תאוריה! הוא שמאלי, ובגלל זה הוא לא מצליח למרוח לק ביד שמאל.

למעלה