יו יו יו

bingo2003

New member
יו יו יו

איזה פרק מהמם היה ביום שבת נשארתי ער עד 1 בלילה כדי לראות כי אני והמשפחה שלי חגגנו את ליל הסדר איזה פרק מהמם שרואים שבעצם היו עוד אנשים על האי ושקייט היא אסירה ושצ'ארלי לוקח סמים והקטע אם דוב בקוטב אני לא מאמין כמה דברים בפרק אחד!!!! אני כבר מחכה לים שבת הבאה

Koki Girl1

New member
זה באמת היה

ממששש יפההההההה והקטע עם הצרפתיה היה ממש חזק!!

Chandler Bing

New member
רגע אני לא מבין!!

מישהו יכול להסביר לי על עניין קייט האסירה בלי לגלות לי ספיילרים??? כי שמתי לב שבפלאשבק של קייט היו לה אזיקים והיא לקחה תמפתחות מכיס של הבחור ההוא שישב לידה אז אני לא יודע אם הוא איתה או נגדה.. והיא נראתה לבושה יפה מאוד בשביל אסירה... והאקדח והתג הקטן שסוייר מצא זה שייך למי ששמר עליה??

Koki Girl1

New member
כן זה של מי ששמר עליה

והוא שוטר או משהוא ואני לא יודעת יותר כי גם אני לא רוצה לדעת יותר מדי ספויילרים

legalyblond

New member
נ"ש מישהו יודע אולי איפה שיחק עוד..

צ'רלי כי הוא מאוד מוכר לי ואני לא מצליחה להיזכר מאיפה תודה

אממ...

דומיניק מונהן היה בשר הטבעות כמובן. בכלל יש פה המון קאמבקים: לוק היה בזהות בדויה, תיקים באפלה ומילניום קלייר ברוזוול. ג'ק בשולחן לחמישה. בון בסמולוויל. יש עוד?

SShiRaS

New member
הממ..

ידעתי שקלייר מוכרת לי.. דומיניק מונהן שיחק גם באיזו סדרה שכוחת אל בערוץ BBC או משהו חח.. בטי ווינתרופ חוקרת ובון שיחק גם באמריקאים צעירים.. איך אהבתי את הסדרה הזאת

rebecca121

New member
פרק מהממם!!

הכי אהבתי את הקטע של הצרפתיה נדבקתי למסך! זה היה חזק! וגם עם דוב הקוטב! איך הוא לעזעזל הגיע לשם? חחחח אהבתי שקייט שאלה איך מפרקים את האקדח ופירקה אותו כול כך מהר! מחכה לשבת הבאה למרות שהשבת הזאת מלאה בסרטים כמו שני הסרטים של מטריקס וסימה מכשפה..

Koki Girl1

New member
אויי באזיה שעה יש מטריקס??

והפרק היה כול כך יפההה :)))))))))))) ^_^

ענת309

New member
../images/Emo67.gifכל כך הרבה שאלות

חברה אתם שואלים כל כך הרבה שאלות אבל לא רוצים לקבל תשובות , מי שרואה את הסדרה באקסטרא הוט פעם בשבוע , צריך לדעת שרוב האנשים בפורום ראו כבר 20 פרקים ויש להם תשובות לכמעט כל השאלות ששאלתם, אז מה אתם אומרים לגלות לכם??????????

לא לגלות, אלא אם כן מבקשים בפירוש

אני למשל, שואלת שאלות לא בשביל לקבל ספוילרים. אלא פשוט כדי להביע את המחשבות שלי על מה שקרה ומה שאולי יקרה בעתיד - אני ממש לא רוצה לדעת מה יקרה - ספוילרים זה פיכס

למעלה