יו יו יו !

shiray

New member
יו יו יו !

פתחתי עכשיו טלויזיה כי חזרתי הביתה מבילוי שלא היה מי יודע כמה ובקיצור פתאום אני קולטת קריין אומר "כשאלוהים ברא את היופי" ואז רואים את ניקול ב"עיניים עצומות לרווחה" ואז אני חושבת לעצמי "אוקיי בטח עוד פעם מראים את הסרט" ואז זה ממשיך וממשיך ואומרים שכשאלוהים חשב על השלמות הוא בטח חשב עליה או משהו בסגנון ואז גם ראו את הקטע מהראיון שהיה לפני כמה זמן איתה שהיא אמרה שהיא מבויישת ובקיצור הראו תמונה מדוגוויל ואמרו שניקול קידמן סוגרת שנה מצויינת ועכשיו לקראת צאת הסרט החדש "דוגוויל" יהיה משהו איתה בערב טוב ם גיא פינס ביום רביעי.... טוב נו זו הודעה הרבה יותר מדי ארוכה בשביל להגיד שביום רביעי כולם רואים גיא פינס, אבל עדיין זה היה כזה גדול שמזה פרגנו לה בפרומו בצורה מדהימה! נקווה רק לראיון של יותר מחצי דקה. אולי יהיה ספיישל דוגוויל או משהו? נקווה לטוב!

Padme Amidala

New member
ענק!!

יו, לא ראיתי את הפרסומת!!
אני מתה על ימי רביעי בגיא פינס
שמה יש תמיד את הפינה של דורין אטיאס! (למרות שהשבוע היא ממש לא קלעה לטעמי)

shiray

New member
חחח ניחוש פרוע...

אולי זה בגלל שגם את לא התלהבת מזה שפנלופה הוכרזה כמתלבשת הטובה ביותר??? לפחות גיא פינס הגן על כבודנו ואמר שהוא ממש לא אוהב את מה שהיא לובשת.......

Padme Amidala

New member
זה היה הקש ששבר את גב הגמל!

לגמרי!! מילא מעיל הנוצות המזוויע שהיא ישר נכנסה איתו לאולפן. מילא שהיא נתנה לשמלה המהממת שסיוון קליין לבשה ציון נמוך. מילא שהיא נתנה לתלבושת של מירב מיכאלי ציון גבוה. מילא שהיא נתנה לשמלה המזוויעה של האלי ברי ציון גבוה (שהיא בדרך כלל מתלבשת יפה- אני לא יודעת מה קרה לה הפעם), אבל לשים את פנלופה כמקום ראשון עם שמלת המעטפה הזאת?! מי ישמע. ד"א, אני חייבת לציין שאני בדרך כלל מסכימה עם הקטילות/מחמאות של דורין אטיאס. אני גם אוהבת את ההומור המרושע שלה... זה דבר שאני מאוד מעריכה. אהבתי גם את איך שהן נעלבו... חחחחח

American Girl

New member
חראלופה?! מתלבשת טובה?!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כן בטח...... צריך לבייא אותה למהפך עם אורנה דץ דחוף!

N i c o l e

New member
אהבתי מה שהוא אמר

נראת כמו מעטפה..... לא יודעת מה איתכם אבל אני לא הייתי רוצה לקבל מעטפה עם כזה כיעור בתוכה.....

למעלה