יו יו יו!

your-destiny...

New member
יו יו יו!

אני קוראת עכשי את העיתון "לאשה" ותחת הכתבה "מצאנו ילדים שאוספים היה חלק של "אספנים ברשת". ותנחשו מה מצאתי שם? הנה מה שכתוב: זרעים של מסטיק: אתר פרטי שבנתה מיכל, תלמידת תיכון, הכולל תמונות של בובות מאוירות מכל הסוגים, מידע ליוצרי בובות, וכן "דולמייקר" - מאג פיקטוגרמות ענק למי שרוצה להכין בובות באופן אצמעי. העיתון הזה יחסית ישן-הוא מה- 27.5.

mgirl

New member
ויייי!

איזה כיף! תודה לכל מי שעזר לי בתחילת דרכי תודה לאמא תודה לאבא תודה לאחיותי הקרציות תודה לאחי המקסים תודה לסבתא לסבא לדוד (משה!) לדודה לדודה השנייה לדודה השלישית לדודה הרביעית לדוד השני ותודה לי! אוי, אני כזאתי משוגעת... איזה כיפלי!

Mooa-Numi

New member
פחח, דוד משה...

מזכיר יל מעשייה, שכמובן קרתה לי. באחד הימים, לפני איזה כמה חודשים טובים ולא טובים, אני יושבת לי בבית-עושה משו. לפתע-הטלפון מצלצל. "הלו?" "שאאאאאאאאאאאאאאאלום" "אה-מי זה?" עניתי בפחד. "מי זאת-יהודית? >אמא שלי<" "לא..." "שרון? >אחותי<" "מיכל..." "שאללללללללללווווווווום מיכל!!!!" "אה... שלום?" "זה אני! משה!" "מי?" "דוד שלך! משה!" ואז אני באה להגיד לו-אה סליחה, אבל אל תעבוד עלי-אין לי שום דוד שקוראים לו משה! ואז אני נזכרת שיש לי

למעלה