לא נעלמתי
T The Macker Girl New member 20/8/04 #2 בובה, תהני המון המון המון.... ד"ש ונשיקות לעפרה... ותהי בקשר שתחזרי (ואנחנו עוד נדבר מחר...)
פ פיטפיט New member 21/8/04 #4 גם אני אוהבת המונים... וצלילה...את לא יודעת עופרה מדברת עליך הרבה היא אוהבת אותך המון...כמו כולם!(וזה כולל את מוקי!!!)
גם אני אוהבת המונים... וצלילה...את לא יודעת עופרה מדברת עליך הרבה היא אוהבת אותך המון...כמו כולם!(וזה כולל את מוקי!!!)
פ פיטפיט New member 21/8/04 #6 ראית מה זה?! לפחות מישהו בעולם הזה אוהבת אותך!!! חח...סתם כולם אוהבים אותך... יש מישהו שלא אוהב את צליל?!
ראית מה זה?! לפחות מישהו בעולם הזה אוהבת אותך!!! חח...סתם כולם אוהבים אותך... יש מישהו שלא אוהב את צליל?!
T The Macker Girl New member 21/8/04 #7 אני אומרת: בואי נפסיק את החידון הזה כאן ועכשיו! (בפקודה!) מתי את נוסעת מחר?
פ פיטפיט New member 21/8/04 #8 חחח...מה את מפחדת... לאף אחד אין אומץ לענות על זה...בכל זאת יש לך נשק... חבל... אמממ....ב10 אני צריכה להיות בכפ"ס
חחח...מה את מפחדת... לאף אחד אין אומץ לענות על זה...בכל זאת יש לך נשק... חבל... אמממ....ב10 אני צריכה להיות בכפ"ס
T The Macker Girl New member 21/8/04 #9 הוא לא עליי כל הזמן, רק בבסיס מנסים להקל עלינו במשקל שאנחנו סוחבות הביתה קיצור, אני אתקשר מחר בבוקר... לא לשכוח להביא לעפרה את מה-שזה-לא-יהיה שאני מחכה לו כבר חודשיים!!!
הוא לא עליי כל הזמן, רק בבסיס מנסים להקל עלינו במשקל שאנחנו סוחבות הביתה קיצור, אני אתקשר מחר בבוקר... לא לשכוח להביא לעפרה את מה-שזה-לא-יהיה שאני מחכה לו כבר חודשיים!!!
T The Macker Girl New member 21/8/04 #19 בסיידר גמור ../images/Emo13.gif תגידו, חבר'ה... אפשר לקבל מכם קצת תגובות על ההופעה בניצנים?!?! ספרו קצת חוויות. איך היה? מה היה? התעלו על "כל הקופה"?
בסיידר גמור ../images/Emo13.gif תגידו, חבר'ה... אפשר לקבל מכם קצת תגובות על ההופעה בניצנים?!?! ספרו קצת חוויות. איך היה? מה היה? התעלו על "כל הקופה"?
פ פיטפיט New member 21/8/04 #20 קבלי צלילה!!! http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=705&msgid=36788591