המשך... אבל בניצנים היה הרבה יותר שב"ק!!!!!!
פ פיטפיט New member 20/8/04 #1 יו יו יו....אהוביי... מחר בערב...אני נוסעת לרפסודייה עם הנוער העובד ל5 ימים....אני יתגעגע אליכם פיצוצים!!! תגידו לי שתגעגעו גם אני יחזור ויספר לכם חוויות...אוהבת אתכם המון המון המון המון המוון המונים... כרמית נ.ב. אני פה עד מחר!
יו יו יו....אהוביי... מחר בערב...אני נוסעת לרפסודייה עם הנוער העובד ל5 ימים....אני יתגעגע אליכם פיצוצים!!! תגידו לי שתגעגעו גם אני יחזור ויספר לכם חוויות...אוהבת אתכם המון המון המון המון המוון המונים... כרמית נ.ב. אני פה עד מחר!
H Hypnotic Poi§on New member 21/8/04 #25 עליתי על הקטע!!! עליתי על זה!!!! מי שיותר בקטע של ראפ ורגאיי אהב את כל הקופה ומי שיותר בקטע של פאנק ומטאל אהב את ניצנים. זהו... טוב .... עכשיו אני אסתום
עליתי על הקטע!!! עליתי על זה!!!! מי שיותר בקטע של ראפ ורגאיי אהב את כל הקופה ומי שיותר בקטע של פאנק ומטאל אהב את ניצנים. זהו... טוב .... עכשיו אני אסתום
T The Macker Girl New member 21/8/04 #26 לדעתי הקטע הוא כזה: מי שהיה על הבמה נהנה יותר בניצנים, ומי שהיה בקהל נהנה יותר ב"כל הקופה"...
T The Macker Girl New member 21/8/04 #28 טוב, אז אני מניחה שהקטע הוא כזה: אנשים שונים פשוט נהנים מהופעות שונים. הייתכן?!
H Hypnotic Poi§on New member 21/8/04 #29 הופעות שונים???????........ את עלה חדש? הופעה מגניבה הופעה טובה הופעות שונות. וכן נראה לי שזה ככה...
פ פיטפיט New member 21/8/04 #34 יאללה יאללה.... עכשיו את גם אוצרת לנו מה מוקי חושב איפה הוא יותר נהנה... מוקי נותן הופעות טובים צלילה ...נכון?!
יאללה יאללה.... עכשיו את גם אוצרת לנו מה מוקי חושב איפה הוא יותר נהנה... מוקי נותן הופעות טובים צלילה ...נכון?!
T The Macker Girl New member 21/8/04 #35 אני את הבגרות שלי בלשון כבר עשיתי ואפילו קיבלתי סופי 86, אז.... זדייני
H Hypnotic Poi§on New member 21/8/04 #39 ההנאה של מוקי ושל הקהל שונה כאילו הוא נהנה בתור מופיע אני לא ממש נהנתי בתור קהל כאילו קצת קשה לראות הופעה שמישהי דלוקה תופסת לך ת'תיק גב (שמן הסתם על הגב שלך) וקופצת עליו / איתו ...
ההנאה של מוקי ושל הקהל שונה כאילו הוא נהנה בתור מופיע אני לא ממש נהנתי בתור קהל כאילו קצת קשה לראות הופעה שמישהי דלוקה תופסת לך ת'תיק גב (שמן הסתם על הגב שלך) וקופצת עליו / איתו ...
T The Macker Girl New member 21/8/04 #40 כן, גם קשה לראות הופעה כשמישהו נוגע בך... בכל מקום יש קהל חרא.