יו!! אתם לא מאמינים!!!

יו!! אתם לא מאמינים!!!

חחחח סתם רציתי שתכנסו לפה בהתרגשות
אמ.. מישו הוריד את השיר Territorial pissings בהופעה חיה מקאזה? ואם כן מה לעזאזל כריסט אומר שם בהתחלה?!

אתם יודעים לאיזה מסקנה הגעתי?

אני לא מכירה פה כמעט אף אחד בשם.. אמ.. שירשור היכרות חדש (שוב)?

חחחחחחחחחחחח

מישו הוריד גם את Nirvana - Lithium LIve MTV VMA 1992? אתם קולטים שם בסוף השיר כריסט זורק את הגיטרה למעלה והוא בא לתפוס את זה וזה נוחת לו ישר על הראש והבנאדם פשוט מתחיל לעשות גילגולות על הריצפה ולהחזיק את עם הידיים ת'ראש! חחחחח זה הורג ואחר כך בסוף קורט מנסה לשבור את הגיטרה ללא הצלחה אז הוא זורק את הגיטרה למעלה על הרמקולים ומטפס חזרה לגיטרה ואז הוא זורק אותה לאנשו ונעמד חושב מה עוד להרוס ואז הוא קופץ על התופים ומתגלגל למטה! ובינתיים שקורט מקפץ לו על התופים כריסט יוצא מהבמה עדיין מחזיק בראש ודייב הולך למיקרופון ואומר: "hey exl, hey axl.. where is exl? ואז הוא מנופף ושוב אומר "hey exl, hey exl" מסתובב מתחיל קצת ללכת אחורה ואז הקליפ נפסק.. חחחחחחחחח שרוטים

Hairspray Queen

New member
יופי, תמשיכי לדבר עם עצמך....

אמממ.. אני לא יודעת אם את מתכוונת לזה, אבל בטריטוריאל הוא אומר בהתחלה: "come on people now, smile on your brother everybody get together, try to love one another right now" כי זה לפחות מה שהוא אומר בשיר המקורי, ואני חושבת שראיתי את זה בגרסה הזאת... לא נראה לי שכדאי לעשות שרשור הכרות חדש, אבל בכל מקרה- אני תותי.

תאמיני או לא

זה כיף לדבר עם עצמי זה באמת נותן הרגשה שמישו קורא את זה ואז כאילו אני מדברת עם אחרים ואז אני לא נחשבת בדד

ש ו ק ה

New member
לךכיחשםעםעלעפ

אני נטע וקריסט כזה מסכן כשהבאס נופל לו על הראש....
לא ידעתי שזה קריסט אומר את הדברים בהתחלה של טריטוריאל...חשבתי שזה דייב...

swan k

New member
פוחלץ

שמי רונית ואני חושבת שזה דיי ברור שכולם היו מסוממים שם...הם היו פשוט משוגעים

life style

New member
הקטע המפורסם עם הבס על הראש...

אהבתי את הקטע קורט עמד וחשב מה לעשות... שמתם לב שדייב תמיד ממהר לברוח מהתופים מהר? הופעה אחת שראיתי קורט בא וקפץ על התופים שדייב היה בפנים! אח.. זה היה נראה כואב... נראה לי שמאז הוא למד את הלקח והוא התחיל לבורח מהר...

life style

New member
ראיתי את זה לפני המון זמן

ב- MTV והקלטתי ועכשיו אני רואה את זה כל פעם שאני צריכה משהו מצחיק אבל בטוח אפשר למצוא את זה בקאזה

למעלה