יו אנשים.....

פיית

New member
יו אנשים.....

ביום שני ה-2 לספטמבר יהיה את הסרט ביי ביי לאב בערוץ הסרטים אם אתם רוצים לראות זה עם פיית וטרה...

Schnickelfritz

New member
../images/Emo13.gif

סרט חמוד
השיר נושא שלו נורא יפה
אם אני זוכרת נכון, גם שם אמבר משחקת מעיין טארה כזאת, לא
(חוץ מהקטע של הלסבית)

ד י י ז י

New member
אוי!!!

משם אני זוכרת את טארה ופיית!! ראיתי את זה לפני שהתחלתי לראות באפי , וכנראה משם היתה לי הרגשה שהן מוכרות!! סוף סוף!!

trilliane

Well-known member
מנהל
או, עוד אופציה -

את אלייזה דושקו (פיית´) אני מניחה שכולם מכירים בתור הבת של שוורצנגר ב"שקרים אמיתיים" (יש מישהו שלא ראה את הסרט הזה?). כשראיתי לפני שנה בקולנוע את "מעודדות צמודות" היא היתה מוכרת לי בטירוף, ולא הצלחתי להיזכר איפה... מתישהו הגעתי למסקנה שהיא שיחקה בת של מישהו בסרט פעולה, וחשדתי שאו של שוורצנגר, או של טרבולטה (ב"עימות חזיתי"). האופציה הראשונה שהיתה לי אכן התגלתה כנכונה (והזכרון שלי התגלה כארוך טווח באופן מרשים...) אבל המבוכה הגדולה הגיעה בבית, כשבדקתי ב-IMDb, ופתאום קלטתי שהיא שיחקה את פיית´... (אז עוד לא ממש הייתי בעסקי באפי, ראיתי בסה"כ כמה פרקים בודדים מהעונה השלישית, וזה היה כשהיא שודרה בערוץ 2, כך שעבר זמן רב, אז אפשר להבין). מצחיק שזכרתי אותה דווקא מסרט ישן יותר שלה, משהו שראיתי לפני זמן רב בהרבה... ומוזר.

peace and Mor

New member
אה! ../images/Emo6.gif אני זוכרת שראיתי

והתלהבתי שזו פיית´... טארה עוד לא נכנסה לסדרה כשראיתי את הסרט.. אז זוהי הזדמנות עכשיו לזהות גם אותה...!

זוהר פ

New member
אם בסרטים עסקיננו ...

ראיתי את "ג´יי ובוב השקט מכים שנית" (לצערי) ונדמה לי שפיית מופיעה שם.

Schnickelfritz

New member
כן../images/Emo70.gif

ראיתי אותה שם ונורא נהניתי מהתפקיד שלה
וכמובן שהיא גם הופיעה ב Bring it on (שזה מעודדות צמודות בעברית, לא?)

Cyber Cat

New member
וגם ריילי הופיע שם בתור "פרד"...

...מהחבורה של "סקובי-דו". אח, איך הכל מסתדר... Cyber Cat

זוהר פ

New member
אה ?

אתה מדבר על גיי ובוב, נכון ? אז זה לא היה הוא. בקרדיטים בסוף אומרים שזה היה שון סקוט מה-שמו, זה מאחי, איפה האוטו, אבולוציה והאלה ...

זוהר פ

New member
וואלה, נכון ../images/Emo12.gif

איך התבלבלתי ככה ??? כנראה חשבתי על הקבוצה השניה בואן השני ... יותר מידי כוכבים יש בסרט הדבילי הזה, אולי בשביל שיתרכזו בהם ולא בכמה הסרט גרוע

למעלה