יו אנשים?!

חס וחסה

New member
אמממ...../images/Emo15.gif../images/Emo20.gif

אין לי כל כך הרבה כסף (אני חוסכת...) ואני רומניה-מרוקאית.. מספיק טוב?

taz512

New member
מבצע

רק היום, תביא בעיה תקבל כניסה לפורום. *ההנהלה שומרצת לעצמה להפסיק את המבצע בכל שלב* &כמובן שהתשלום והתחנונים לא נכללים במבצע& #אין כפל מבצעים, ההשתתפות אסורה על עובדי המקום ובני משפחתם# טאז, השד והמבצעים

d@r121

New member
ברוכה הבאה לפורום סלולארי

האמוטיקן שילווה אותך מעכשיו זה
דמי טיפול ורישום הם 35.20 (בהנחה) נא להשאיר אותם ביציאה אצל הקופאית החיננית וזכרי צוות אפי היקרה שמחים לעמוד לרשתוך 24 שעות ביממה

דור, נסיון מחוכם

אבל ברור לך שעליתי על הנסיון הנבזי לפרסם את הפורום שלך כאן. רק חסר לי עכשיו שטאז יתחיל עם פורום הסוסים שלו, אושר עם הלימודים שלה, דנץ וענבל (איפה היא?) יצטרפו אליה עם המומלצים בתפוז, צימעס עם הציצקעס שלה, נוטמג עם הסיוטים שלה, רונלד עם הפורום החשאי שלו, מיטל וליאן יפזרו קלוריות ורווקים לכל עבר, הילדה הלבנה תתחיל לפזר קודים ב-asp, זיו ישלח תמונות של הכלבה שלו מאוהבת, עידן עם האגדות שלה ושגיאות הכתיב שלה, shedaoktana תחליף את מה שתחליף, טלי´לה עם עסקי הצמחונות והשמאלנות תתווכח שוב עם טאז ולילו על עקרונות, שירה תפזר בועות סבון, ואם פלאפון ירוק ונוAה יפציעו שוב, גם להם מן הסתם יהיה מה להגיד. רק זה היה חסר לי. דור, נכנסת לרשימה השחורה. תצטרף לדנץ בפינה.

JoNy007

New member
היי

גם אני חדש פה..נעים מאוד...אז מקבלים כל אחד פה?

אוֹרן

New member
לתקופת ניסיון, כן

רק שים לב ששבעה צלפים מעתה יעקבו אחרי כל פעולה שתעשה, פלוס עוד חמישה חוקרים שיחקרו הכל אודותיך, האזנות לטלפון שלך, וכמובן, יבדקו את ביצועייה של אישתך במיטה.
(זה הכרחי! אין מה לעשות..)

JoNy007

New member
תודה על המידע

אם אין לי אישה? הם מחפשים לי אישה? אפשר לשלוח העדפות?

מירב ד

New member
אין שום בעיה...

פורום אפי היקרה ידוע גם כ פורום מציאת אהבה... למרות שאפי ממש לא אוהבת את זה... אז כל מה שצריך זה פשוט לבלות כאן יותר מדי שעות.. ובסוף גם אליך זה יגיע... כנראה.... מירב "גם אני מצאתי אהבה- באפי היקרה"

d@r121

New member
זה משגע אותי....

אני מנהל 3 פורומים וחצי (החצי זה ראש גדול בפורום אפי) ואני מתבלבל אני נוטה להציג את עצמי ב"נעים לי דור מפורום סלולארי" אז הנה ההוכחה לכך שזה באמת קורא לי... --------------------------------------------------------------- ובקשר אליך ג´וני האמוטיקן שלך יהיה
על שם הפאשלה שקרתה לי דמי טיפול ורישום בסך 250 ש"ח (מי אמר שאהבה זה בחינם
) יש לשלם ביציאה לקופאי השרירי....

JoNy007

New member
כמה דברים לבירור

1. מה זה אמוטיקן? 2. מה זה ראש גדול?

taz512

New member
תשובות

1. הארבע האידיוטים ששמת בסוף ההודעה שלך. 2. הבחור שנמצא מעליך. 3. לפרטים נוספים פנה למאמרים שם יש את כל ההסברים שאתה רק יכול לרצות. טאז, השד והתשובות

למעלה