../images/Emo3.gif וואלה יופי
אמרתי לעצמי כבר מליון פעם שאני לא נכנס לקטע הזה של להטיף מוסר בפורום, ושחלילה לא יחשבו שאני איזה צנזור אבל באמת שכבר אי אפשר להתאפק יותר. תמונה מפגרת שמראה בדיוק מה הרמה של הנוכחים בשרשור הזה. ותסלחו לי שאני אומר את זה (ובכל זאת אני אגיד) יופי, תמונה של קונקורד נכנס באייפל. גיחי גיחי. הומור של כיתה א' וגם זה לא. אני רק מתאר לעצמי מה יהיו התגובות שלכם לתמונה של מטוס אל על שנכנס בעזריאלי. "חילול קודש" "בושה" "שונאי ישראל" מה ששנוא עליך... אל תעשה.. וכו - מוכר לכם בכלל? לא נמאס לכם כבר להפיץ את השנאה האינפנטילית שלכם על ימין ועל שמאל? אתם שונאים את הצרפתים? אל תגורו בצרפת. אל תאכלו קרואסון. תעשו חרם על קממברט. רק תעזבו אותנו בשקט. הצלחתם (ואני מתכוון לאז מה וזותי, נראה לי שזה כבר ברור לכולם) להפוך את הפורום הזה ממקום שהיה נחמד וביתי לבמה להשתוללות פוליטית מעצבנת. לקחתם פורום שאנשים היו נכנסים אליו כל יום בשביל להתעדכן במה שקורה בבית ולפטפט קצת בעברית עם חברים מכל העולם והפכתם אותו לעוד אתר של בדיחות ושנאה ברמה שילד בן חמש יהנה ממנה. אז כל החבר'ה הנחמדים של הפורום כבר נעלמו ממנו מזמן. כל הדיונים הנחמדים הפכו להיות נאומים טרחניים. יש יותר הודעות שליליות בעמוד מחיוביות. ונשבר הזין. עדי, מירב, הגיע הזמן לעשות סדר בפורום הזה (ואתן יודעות את דעתי). די כבר עם בדיחות על חשבונם של אנשים אחרים. די כבר עם השתלחויות. די כבר עם חוסר נימוס. אין כוח לשטויות האלו. חבל שהפורום הפך למה שהוא הפך ואני יודע שגם לכן זה צורם. ואני מבקש ממי שקורא בפורום, גם אם הוא קורא פאסיבי שהחליט לעזוב את הפורום בגלל איך שהוא נראה - להביע את דעתו. מספיק אפילו אייקון אחד בשביל שיהיה לכולנו ברור הלך הרוח פה. ואתם יודעים מה, אם לכל חברי הפורום זה לא מפריע, סבבה. אבל לא נראה לי שזה המצב.