יו, איזו תמונה מדהימה!

az ma

New member
יו, איזו תמונה מדהימה!

איך זה שלא הזכירו כלום בחדשות
זותי, מה קורה פה
תיכף תגיד שזה מבויים או משיזה סרט, הא???

zoti

New member
צרפתים אימפוטנטים

תראו איך האייפל עומד עקום. כמו ה#ין שלהם.

az ma

New member
לי זה נראה "עקום" סטייל John Babbit

לפני שחיברו לו מחדש...

Guy K

New member
../images/Emo3.gif וואלה יופי

אמרתי לעצמי כבר מליון פעם שאני לא נכנס לקטע הזה של להטיף מוסר בפורום, ושחלילה לא יחשבו שאני איזה צנזור אבל באמת שכבר אי אפשר להתאפק יותר. תמונה מפגרת שמראה בדיוק מה הרמה של הנוכחים בשרשור הזה. ותסלחו לי שאני אומר את זה (ובכל זאת אני אגיד) יופי, תמונה של קונקורד נכנס באייפל. גיחי גיחי. הומור של כיתה א' וגם זה לא. אני רק מתאר לעצמי מה יהיו התגובות שלכם לתמונה של מטוס אל על שנכנס בעזריאלי. "חילול קודש" "בושה" "שונאי ישראל" מה ששנוא עליך... אל תעשה.. וכו - מוכר לכם בכלל? לא נמאס לכם כבר להפיץ את השנאה האינפנטילית שלכם על ימין ועל שמאל? אתם שונאים את הצרפתים? אל תגורו בצרפת. אל תאכלו קרואסון. תעשו חרם על קממברט. רק תעזבו אותנו בשקט. הצלחתם (ואני מתכוון לאז מה וזותי, נראה לי שזה כבר ברור לכולם) להפוך את הפורום הזה ממקום שהיה נחמד וביתי לבמה להשתוללות פוליטית מעצבנת. לקחתם פורום שאנשים היו נכנסים אליו כל יום בשביל להתעדכן במה שקורה בבית ולפטפט קצת בעברית עם חברים מכל העולם והפכתם אותו לעוד אתר של בדיחות ושנאה ברמה שילד בן חמש יהנה ממנה. אז כל החבר'ה הנחמדים של הפורום כבר נעלמו ממנו מזמן. כל הדיונים הנחמדים הפכו להיות נאומים טרחניים. יש יותר הודעות שליליות בעמוד מחיוביות. ונשבר הזין. עדי, מירב, הגיע הזמן לעשות סדר בפורום הזה (ואתן יודעות את דעתי). די כבר עם בדיחות על חשבונם של אנשים אחרים. די כבר עם השתלחויות. די כבר עם חוסר נימוס. אין כוח לשטויות האלו. חבל שהפורום הפך למה שהוא הפך ואני יודע שגם לכן זה צורם. ואני מבקש ממי שקורא בפורום, גם אם הוא קורא פאסיבי שהחליט לעזוב את הפורום בגלל איך שהוא נראה - להביע את דעתו. מספיק אפילו אייקון אחד בשביל שיהיה לכולנו ברור הלך הרוח פה. ואתם יודעים מה, אם לכל חברי הפורום זה לא מפריע, סבבה. אבל לא נראה לי שזה המצב.

gozala

New member
Guy אני מאוד אהבתי את זה ../images/Emo88.gif

ומה שיש לי לומר על זה הוא: לא יהי! למרות כל הטפת המוסר של Guy.

gozala

New member
על אותו הגל ../images/Emo8.gif../images/Emo6.gif../images/Emo41.gif../images/Emo152.gif../images/Emo148.gif

פלאש של בוש רוקד עם אפשרות להוסיף אלמנטים כמו מוסיקה מחיאות וכד'.

az ma

New member
וואללה התחרפנת...

ירדת לרמה של "אז מה"... עכשיו כבר ברור שלפורום הזה כבר אין עתיד...

Guy K

New member
אחלא שאהבת

רק לא הבנתי במה קשור האייקון של הפטיש להודעה שלך

gozala

New member
הפטיש הוא הדגשה מודגשת ../images/Emo88.gif

ובבחינת "סוף פסוק" סה-טו! אמש ניסיתי לענות על כך אבל אי אפשר היה להכניס הודעה לפורום ומעבר לכך, חוש-ההומור של החברים כאן בפורום ובחיים בכלל הוא דבר נפלא, הכי הרבה.... לא הצחיק! אז מה רע בכך? (זו סתם שאלה רטורית, לא נושא לויכוח).

az ma

New member
../images/Emo140.gif ../images/Emo24.gif ../images/Emo25.gif וואי, אני נסחף

גיא, כל מילה סלע

לא יאומן לאיזה רמה של אינפנטיליות אנשים יכולים להגיע.. העיקר שעל כל קריקטורה ב"לה מונד" הם באים לצעוק "שואה", אבל מה אפשר לעשות- הם בחרו להטיל את כל בעיותיהם על העם הצרפתי.. בטח גם בגלל הצרפתים הכלכלה בארץ על הפנים, הממשלה מתקשה לתפקד וכו'.. אם זה מה שיעשה לכם טוב (לראות מגה פיגוע בצרפת, ושמשפחות יהרסו, וילדים ונשים יהרגו) אז אולי כדאי שתספרו עד 10 לפני שאתם מגיבים פה..

Guy K

New member
אני מאוד מצפה

שני חוקים פשוטים: 1. בלי פוליטיקה בפורום (כשמשחק פלאש של ג'ורג' בוש רוקד לא נראה לי פוליטיקה אבל קריקטורות יומיות אנטי חצי מהעולם כן) 2. בלי התקפות אישיות על כותבים בפורום מי שעובר על החוק - נמחק. פעם, פעמיים - וחסימה זמנית. חוזר וממשיך - חסימה קבועה. מאוד קשוח וברור. בפורומים אחרים זה עובד יופי, וגם פה זה עבד בעבר.

למעלה