יו...איזו התרגשות!!

evilihi

New member
יו...איזו התרגשות!!

משעמם לי רצח עכשיו בעבודה אז אני משוטטת בפאזלנד ואיביי. ומה עיניי רואות? פאזלנד יביאו בקרוב את סדרת DISNEY FINE ART |התעלפות| הזמנתי אחד באיביי לפני כמה חודשים והוא לא הגיע (קיבלתי כסף חזרה). מאז די נטשתי את הרעיון, בעיקר כי הם יקרים אפילו באיביי, וזה עוד בלי משלוח, וגם כי לא היו הציורים שרציתי (יש רק פו הדובים למיניהם ושלגיה והגמדים). 1026 חתיכות. מעניין מתי זה יגיע (וכמה זה יעלה) נ.ב. כדי להפיג את השעמום.. הבאתי איתי היום את הפאזל של קוקה קולה מהמפגש פלוס שני קרטוני ביצוע שסחבתי איתי באוטובוס. אולי אני אתחיל את זה עוד מעט.

jocie1

New member
בהצלחה עם הקוקה קולה

הפאזלים של הסדרה נשמעים נחמדים מאוד...כל הכבוד על השינוע באוטובוס...דרוש אומץ לדבר כזה ..מקוה שכל החלקים הגיעו איתך

123נעמי

New member
הסידרה של דיסני מהממת../images/Emo13.gif

הציורים מהסיפורים כל כך יפים גם אני שמתי עין עליהם מהמממממם שמתי עין על מרי פופינס
אבל בתור פאזלים זה נראה קשה אבל שווה את המאמץ
בהצלחה
עכשיו לעיניני עבודה מה זהההההההה? במקום לעבוד את מרכיבה פאזלים? איפה נישמע דבר כזה? אולי אתה מחפשים עובדים?

evilihi

New member
מישהי פה התחילה את המסגרת אתמול ../images/Emo6.gif

קניתי אתמול את התיק עבודות - 100 סמ על 70 סמ הוא כבד

תתאיפה

New member
גם אצלי איזו התרגשות

לא הייתי כאן הרבה זמן, אבל הספקתי להרכיב הרבה פאזלים בזמן הזה. ועל מה ההתרגשות? גם אני שוטטתי בפאזלנד ומה רואות עיני? אחד מפאזלים שקניתי עכשיו בלוס אנג'לס (חזרתי משם לפני כשבועיים) מופיע שם כפאזל שיגיע בקרוב ולי יש אותו כבר עכשיו, איזה כיף לי! לא מצויין מחיר, מעניין כמה הוא יעלה כאן! אגב, זה הפאזל היחידי מאלה שהבאתי שעדיין לא הרכבתי. אתמול סיימתי להרכיב את פאזל כדור הארץ העתיק. זה הפאזל הכדורי הראשון שהרכבתי.

תתאיפה

New member
גם אצלי איזו התרגשות

לא הייתי כאן הרבה זמן, אבל הספקתי להרכיב הרבה פאזלים בזמן הזה. ועל מה ההתרגשות? גם אני שוטטתי בפאזלנד, ומה רואות עיני? איזה צירוף מקרים? אחד מהפאזלים שקניתי עכשיו בלוס אנג'לס (חזרתי משם לפני כשבועיים) מופיע שם בעמוד הראשון כפאזל שיגיע בקרוב, ולי יש אותו כבר עכשיו, איזה כיף לי! לא מצויין מחיר, מעניין כמה הוא יעלה כאן! הפאזל נקרא "יום פתוח" ובאנגלית " Opening Day". אגב, זהו הפאזל היחידי מאלה שהבאתי שעדיין לא הרכבתי. אתמול סיימתי להרכיב את פאזל כדור הארץ העתיק. זהו הפאזל הכדורי הראשון שהרכבתי.

jocie1

New member
פאזלים יפים מאוד

התמונה בעל הרקע הכחול...מדבר אלי מאוד....האחרים יפים מאוד כל הכבוד על ההספק שלך

evilihi

New member
ראיתי אותו באינטרנט

הוא מפחיד אותי. גם בגלל הצבעים וגם בגלל ה2000 חלקים יש לי אחד יפה של 1000 של הרשי...ננסה למצוא תמונה אונליין כי אין לי כוח לצלם (ואני בעבודה עכשיו
) |משעמם לי פחד עכשיו ואני ברצינות שוקלת לפאזל)

למעלה