יו ....איזה שקט

במיוחד בשבילך...רגע...

שיר אהבה אופטימי! אני עכשיו משועשעת אתה אוהב שאני כזאת וגם מאוד מתגעגעת אבל געגועים של עוד בראשי עוברות מחשבות ביום ערפילי שכזה רואה את אותן אהבות כמו בתוך מחזה נזכרת ברגעים שחווינו יודעת שמהם עוד אגמע נהנית מלחשוב עלינו מקרוב את קולך אשמע תלחש באוזני תשוקות ואתן לך את כולי נתענג מאותן נשיקות שנועדו רק בשבילי אחכה לך על הסף אגע בכולך בתאווה כי לאותו הרגע הניכסף חיכיתי עם המון אהבה

שמים1

New member
חרוזים של אהבה ../images/Emo79.gif

חורזת לי חרוזים של אהבה בשרשרת תווים מליבך ואני מתקשטת בהם כחרוזי אזמרגד נוצצים. שרת לי מתשוקות שבגופך ואני מזמזת צלילי ערגתך מתעטפת בערפילי אהבתך. איזה שיר יפה , אופטמי ואוהב.
תודה לוקחת

תודה לכם בנות...../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

אני בטוטאלוס....
הגעתי מהקציצות רק לפני חצי שעה....עכשיו אחרי מקלחת אני מרגישה איך העייפות מתגנבת אל אשמורות עיניי... שיר מקסים שמים מתוקה
ואחתוש...רק אופטימיות נשמה

אנדי 43

New member
כתבתי ערב טוב למעלה חחחחחח

אז פה השירשורררררררר חחחחחחחחחחחחחח ערב טוב לכולםםםםםםםםםםםםםםם אחתתתתתתתת לוקחתתתתתתת אלמרההההההה שמיםםםםםם ליאורררררר רגע זה מה שראיתי לא? הבאתי לכם פופקורן וקולההההההה תגידו שאני לט ילד טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב

בגלל הפופקורן...

הוא לועס ולא שומע את עצמו... (חחחחחחחחחחחחחחחחח) אהלן לוקחתית...

בלעדינו לא היית נרדמת...

גיבורה גדולה (חחחחחחחחחחחחחחחחחח) איזה כייף שאת כאן!!!!!!!!!!!!

אנדי 43

New member
ראית פעם לוקחת מישהו מוכר

פופקורןאו תירס ולא צועקקקקקקקקקקק.?אז אני בחינם מחלקקקקקקקק אז אני צועקקקקקקקקקקקקק גםםםםםםםםם מה רק מי שמקבל כסף צועק חחחחחחחחחחח

אנדי 43

New member
חסר לו שלאאאאאאאא../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

באמאמאמאשלייייייייייי דפקה 4 בירות שחורותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנדי 43

New member
בטוח לגימהההההההההההה

אחרת עוד היית אומרת לי אנדייייייי 30 שניות זוז חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אנדי 43

New member
אני דואג למעניש אמר שלום ונעלם

מעניששששששששששש רציתי שתדע שבזמן שכאב לך השיניים גם לי כאב ,תגיד שאני לא אוהב אותך ...תגידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד

חכה אנדי...

הוא פותח הודעה הודעה בשרשור.. בעזרת השם עד הבוקר יסיים ואז יגיב.. (חחחחחחחחחחחחחחחחחחח)

למעלה