הפרק בערוץ 3 והפרק בMBC
(לא עושה את הכל כרגיל ברשמיות בגלל שאלו לא פרקים חדשים) ערוץ 3 - "Homecoming" - אני פשוט אוהבת את הקטע של אבי ובעלה לשעבר. זה היה קטע מעולה. והזקן של קרטר בהחלט מזעזע... לא מזעזע כמו ההוא מהעונה החמישית, אבל בכל זאת... שמחתי שהוא הוריד אותו, והוא נראה כ"כ חמוד אחרי זה

והוא חייך

)) כל הקטע של מארק ואליזבת´ שעשע אותי, ועוד קטעים שהצחיקו אותי היו כשמלוצ´י קיבל את הקסדה בראש וקרי שאלה אם הכל בסדר ועזרה לו, רומנו עם ה"או לא! שמישהו יקרא למשטרת הראיונות!", פיטר וקליאו ("כן, כן, כן, כן, כן") וכשמליק הביא את הגרזן.. חחחח! Kerry: Malik? Malik: What? (with ax) Kerry: Malik? עוד: Dave: Like blue dead. Malik: Pulse ox 65. Dave: That´s because she´s dead. LOL!!!!!!!!!! Dave: Dr. Greene? Well, I have a question. Something wrong with the Australian boys? You´re scratching down under. באמת מוזר לראות ככה את מארק בלי דאגות, אפילו לפני שהוא גילה שיש לו בכלל גידול. ממש שמחתי שקרטר עבר את כל זה, ושימו לב.. בלי אבי כל זה לא היה קורה. היא פשוט הצילו אותו. היום יש פרק נהדר, תראו היום

Happy New Year" - MBC" - איזה יום קראפי לסוזן. מסכנה... אני פשוט שונאת את קייסון. וקלואי... מה היא באמת חושבת לעצמה? טקסס? תינוקת? בלי כסף בלי כלום? אהבתי את מה שסוזן אמרה לקרטר

הקטעים עם קרטר בכלל קרעו אותי. איזה חמוד! פיטר ביצ´י כהרגלו בעונות הראשונות.. איזה מעצבן זה. ומארק.. מארק. גם פה מוזר לראות אותו ללא דאגות מגידול. חכה.. יש לך שנים מעניינות מאד בדרך. כל מיני דברים נוראיים עומדים לקרות לך (גירושים, מכות, מוות, מוות, מוות שלך) למרות שעדיין הוא צריך לפגוש את אליזבת´ ולקבל בת חדשה.