יו איזה פרק טוב!

יו איזה פרק טוב!

כמה פעמים שאני לא רואה אותו אני כל פעם מתרגשת מחדש! בקטע האחרון, כשאליזבת אומרת למארק "יש לנו קצב" כמעט התחלתי לבכות... אני לא מאמינה שהוא מת!
שירה, שחושבת האם היא צריכה לקבל טיפול פסיכולוגי בגלל העובדה שהיא לוקחת כל כך ללב מוות של דמות בטלוויזיה

jakecarter

New member
לא יודע מה אתכם

היה פרק יפה ואני חוזר עכשיו לראות בNBC את הפרק שם, ביי

Kettercat

New member
זה בסדר שירה ../images/Emo13.gif

את לא היחידה שצריכה טיפול פסיכולוגי אם ככה. גם אני מאוד אהבתי את מארק וזה עשה לי רע לראות אותו היום כל-כך... בריא (חוץ מהפריחה
) פעם ראשונה שראיתי את הפרק הזה למען האמת, נורא יפה. אהבתי נורא!

carby for ever

New member
הפרק

ממש טוב, ממש היה מצחיק עם הפריחה של מארק ומסכנה אבי כל הקטע עם בעלה לשעבר שדרך אגב שיחק בימיי חיינו למי שראה אני הפסקתי מזמן ואיזה שם משפחה מחריד היה לה לפני שהיא התחתנה :)

צמות

New member
הצלחתי להקליט את הפרק../images/Emo70.gif

מזל טוב לי...(בגלל שיש לי וידיאו חדש אז הייתה לי בעיה איתו...) באמת כואב לראות את מארק מהלך בבית חולים חי ונושם ובריא... בעוד שביום שלישי זה יהיה הפרק שבו הוא מת...*סניף סניף*(זה ספויילר?) באמת היה מצחיק הקטע עם הפריחה והכי הזדעזעתי זה מהזקן קרטר!! אמאל´ה... ברוך שפטרנו. באמת הבעל לשעבר של אבי היה מוכר לי! גם אני הפסקתי לראות כל אופרות סבון למינהם מזמן מזמן... זהו,אני מחכה כבר להיום בערב

../images/Emo10.gif

ראיתי רק חלק......
ושכחתי להקליט.
... לא נורא... אני בטוחה שעדי הקליטה...
כדי שבלילה האחרון של החופש, נראה הרבה הרבה פרקים של אי.אר., ונעביר כל הזמן חזרה לחלק שבו קרטר הסתכל על האיש שרצח את לוסי....... (עדי
, את חושבת כמוני
) לא משנה..... אני אשתוק בנוגע לזה.
אבל ממה שראיתי... ראיתי את קרטר ואמרתי "איזה חמוווד
" ואז פתאום ראיתי ת´זקן הנוראי שלו....
........ ולא רק זה, הטלוויזיה שלי מחורפנת, ורואים כאלה פסים באלכסון.. מש´ו נורא... וזה עוד יותר כיער אותו....
.... ואז, אחרי עשר דקות (
) הסתכלתי לכיוון אחר מהטלוויזיה, וראיתי פסים
(חלק מהחירפון שלי, אל תשימו לב....
)... אני אשתוק עכשיו. וזה סופי.
...

mgirl

New member
יש לך את הניקניים הכי יפה בעולם!

ניקניים מדהים ביותר. וגם נכון כשאליזבת´ אמרה למארק ´יש לנו קצב´ דווקא חייכתי עם כולם. אבל היו צריכים לעשות סצינה שהוא יוצא החוצה לכל הכוכבי פוטבול האלו ואומר להם ´הצלנו אותו!´ וכולם מוחאים כפיים. ומה, לא ידעת ששם המשפחה שלה הוא ויזינסקי? ראיתי את זה בפרק עם סאלי פילד שהיא באה. וגם איפה שקראתי על אריק ויזינסקי באתרים הרשמיים של אי.אר (זה קצת ספוילר אז אני לא אמשיך לפרט).

~*~gaL

New member
הפרק בערוץ 3 והפרק בMBC

(לא עושה את הכל כרגיל ברשמיות בגלל שאלו לא פרקים חדשים) ערוץ 3 - "Homecoming" - אני פשוט אוהבת את הקטע של אבי ובעלה לשעבר. זה היה קטע מעולה. והזקן של קרטר בהחלט מזעזע... לא מזעזע כמו ההוא מהעונה החמישית, אבל בכל זאת... שמחתי שהוא הוריד אותו, והוא נראה כ"כ חמוד אחרי זה :) והוא חייך :))) כל הקטע של מארק ואליזבת´ שעשע אותי, ועוד קטעים שהצחיקו אותי היו כשמלוצ´י קיבל את הקסדה בראש וקרי שאלה אם הכל בסדר ועזרה לו, רומנו עם ה"או לא! שמישהו יקרא למשטרת הראיונות!", פיטר וקליאו ("כן, כן, כן, כן, כן") וכשמליק הביא את הגרזן.. חחחח! Kerry: Malik? Malik: What? (with ax) Kerry: Malik? עוד: Dave: Like blue dead. Malik: Pulse ox 65. Dave: That´s because she´s dead. LOL!!!!!!!!!! Dave: Dr. Greene? Well, I have a question. Something wrong with the Australian boys? You´re scratching down under. באמת מוזר לראות ככה את מארק בלי דאגות, אפילו לפני שהוא גילה שיש לו בכלל גידול. ממש שמחתי שקרטר עבר את כל זה, ושימו לב.. בלי אבי כל זה לא היה קורה. היא פשוט הצילו אותו. היום יש פרק נהדר, תראו היום :) Happy New Year" - MBC" - איזה יום קראפי לסוזן. מסכנה... אני פשוט שונאת את קייסון. וקלואי... מה היא באמת חושבת לעצמה? טקסס? תינוקת? בלי כסף בלי כלום? אהבתי את מה שסוזן אמרה לקרטר :) הקטעים עם קרטר בכלל קרעו אותי. איזה חמוד! פיטר ביצ´י כהרגלו בעונות הראשונות.. איזה מעצבן זה. ומארק.. מארק. גם פה מוזר לראות אותו ללא דאגות מגידול. חכה.. יש לך שנים מעניינות מאד בדרך. כל מיני דברים נוראיים עומדים לקרות לך (גירושים, מכות, מוות, מוות, מוות שלך) למרות שעדיין הוא צריך לפגוש את אליזבת´ ולקבל בת חדשה.

jakecarter

New member
אני חייב להודות

בפרק של ערוץ 3 הקטע עם מליק והגרזן באמת גאון! אם למישהו יש, אפילו רק את הקטע, אנא צרו איתי קשר!

צמות

New member
באיזה שעה יש ב MBC ???

אתמול חיכיתי וחיכיתי ולא היה בשבע ועשרה! אז התייאשתי והלכתי למחשב...

למעלה