אחגברה = אלגברה
D dudmel New member 4/2/07 #1 יו איזה מעולה הייתי בטוח שיש לי מחר מבחן בלינארית... ומסתבר שזה רק מחרתיים
D dudmel New member 4/2/07 #3 בטח הרווחתי... הרווחתי עוד 24 שעות של ייסורי מצפון על זה שאני רואה טלוויזיה ונכנס לפורומים במקום ללמוד...
בטח הרווחתי... הרווחתי עוד 24 שעות של ייסורי מצפון על זה שאני רואה טלוויזיה ונכנס לפורומים במקום ללמוד...
D dudmel New member 5/2/07 #8 ../images/Emo6.gif לזכור אותה זו לא הבעיה... אבל להתעורר אליה בבוקר - זו הולכת להיות בעיה לא קטנה בכלל...
../images/Emo6.gif לזכור אותה זו לא הבעיה... אבל להתעורר אליה בבוקר - זו הולכת להיות בעיה לא קטנה בכלל...
D dudmel New member 5/2/07 #9 המטרה - להרדם הלילה ב1 לכל המאוחר האמצעי - שישיית גולדסטאר. מה אתם אומרים?
D dudmel New member 6/2/07 #17 טוב, תשמעו אני בעיצומה של הבירה השישית, ועדיין לא עייף בכלל... עוד 8 וחצי שעות יש מבחן מפוצץ באחגברה לינארית... מה עושים??? אני חייב לישון קצת...
טוב, תשמעו אני בעיצומה של הבירה השישית, ועדיין לא עייף בכלל... עוד 8 וחצי שעות יש מבחן מפוצץ באחגברה לינארית... מה עושים??? אני חייב לישון קצת...
L Lir האחת New member 6/2/07 #20 שישית?! מבירה אחת מסתובב לי קצת הראש! אחרי שש בירות אני לא רוצה אפילו לדמיין מה היה מצבי איזה בירה אתה שותה?
שישית?! מבירה אחת מסתובב לי קצת הראש! אחרי שש בירות אני לא רוצה אפילו לדמיין מה היה מצבי איזה בירה אתה שותה?
D dudmel New member 6/2/07 #21 גולדסטאר כאילו הבירה הכי טובה שיש כזה?! אחחחחח, איפה הימים שהיה לי קבוע בקבוק ג'וני ווקר בלק לייבל בבית... הייתי נרדם כמו תינוק
גולדסטאר כאילו הבירה הכי טובה שיש כזה?! אחחחחח, איפה הימים שהיה לי קבוע בקבוק ג'וני ווקר בלק לייבל בבית... הייתי נרדם כמו תינוק
D dudmel New member 6/2/07 #25 כמעט... ../images/Emo8.gif ויש עוד שישיה במקרר... אבל לא נראה לי שזה יעזור... נקווה שאני אצליח לקום בבוקר
כמעט... ../images/Emo8.gif ויש עוד שישיה במקרר... אבל לא נראה לי שזה יעזור... נקווה שאני אצליח לקום בבוקר