יו, איזה זנות!

L i l A L o

New member
יו, איזה זנות!

לא פתחתם אפילו שירשור על הפרק של אתמול!:-O פשוט נוראיים אתם..:| נמ. היה אחלה פרק. או שהייתי ממש מסוטלה וכל דבר הצחיק אותי, או שזה באמת היה מצחיק.. כי פשוט צחקתי לאורך כל הפרק. בוב באמת דומה לבודהה~!!
שוצי!!!! אני אוהבת את שוצי. והאיש המוזר הזה מהעבודה של הייד הזכיר לי באופן חשוד ביותר את פז.

I lOvE cAkE

New member
מתייחסת לפרק שהיה אתמול

הפרק היה חביב ביותר... אממ לא משהו מצחיק במיוחד אבל חביב.. מופע שנות השבעים תמיד מעלה לי חיוך רחב על הפנים... במיוחד שאני מבואסת אז זה עושה ממש טוב!

®NuLy®

New member
איזה פרק יפה!!!

שוצי היה הכי מצחיק בפרק!!!!!!!!!!!! עד עכשיו אני צוחקת חחחחחחחח אמממ היה מצחיק עם בוב שהיה בודהא ושקיטי אמרה כזה "לא.... אין מילה כזאת בודהא" או משו כזה חחחחחחחחח פז גם היה מצחיק עם הפלייבוי!! ובמילת סיום שששווווווווצצצצצצצצצציייייייייי

hemmlin

New member
היה פרק טוב

אבל אני באמת נהנה מכל פרק! אהבתי את התירוץ ה"נהדר" שלהם להעדרות של שוצי, הוא התחבא שנה מתחת לבית כי הוא פחד מהצינור... אחלה פרק, אין לי ככר מה לאמר פשוט כיף, עכשיו שיחזירו לשדורים יומיים והיה ממש אחלה!

Nimst

New member
כנ"ל. וגם המחשב שלי הושבת לכמה ימים

ורק היום הצלחתי להחיות אותו.

B a M b i 1

New member
היה פרק יפה!

איך פז נראה אחרי יום עם המגזינים הצנועים שלו..חח

IRISH GREMLIN

New member
הנה רובוט!!!

וואי זה היה הפרק הכי מצחיק העונה! חחח עם שוצי... ועם ההתקף אובר-חרמנות של פז...LOL!!! כל הפרק צחקתי..(או לפחות רובו...-אולי זה אומר שהעונה משתפרת...?) מממ וזוכרים בהתחלה שרד אמר לאריק שהוא ידחוף לו את הרגל לישבן -ואז אריק אמר משהו בסגנון שכנראה הוא לא מחפש את הישבן הנכון משהו כזה...איך זה הלך?

maryan19

New member
קלסו רולז ../images/Emo45.gif

אני אוהבת את הקטעים של קלסו עם הרובוטים והניסויים המטורפים - כל פעם שאני נזכרת בזה שהוא חשב שהוא רובוט כי עיניו אדומות בכל התמונות שלו אני מתפוצצת מצחוק

למעלה