יותר

DogsPCI

New member
טוב, את 100% צודקת :)) איך אני יכול בכלל לדבר על

הדומה והשונה כשאין לי אפילו חוויה אחת אישית להתייחס דרכה.

לי אולי יש "הנחה"... כי אני די חווה הכל גם דרך אחרים. אם כי בטוח שזה רק העתק עלוב, וכן מיידע אותי לגבי האחר אבל לא לגבי עצמי.

אז תודה לך! אמיתי, פתרת לי בעיה גדולה אחת... חחח!
אבל קשה לי לשחרר כל עוד אני לא יודע מהם הגבולות...
כי אני פועל ומתנהל בסיטואציות האלה רק מרגש, והמוח צריך לדעת איפה לשים לו גבול. צריך למצוא גם את המישהי המתאימה... שלפחות כל עוד אני לא יודע איפה הגבולות - היא תשים לי אותם. או שאתקדם בצעדים קטנים... עם מישהי שזה מתאים לה. אבל בהחלט את צודקת - יאללה למים!!! מי באה? חחח

שבת שלום.

tinky2

New member
צריך להתחיל מאיזה מקום לא?

מציעה לך אולי ללכת למאנצ'ים, מסיבות ומפגשים אם אתה באמת רוצה להכיר
ולראות מקרוב איך דברים נראים. יש מפגשים עם הדגמות גם.

לגבי מה הרעיון, לא אשאיר אותך בלי הסבר :)
הרעיון הוא שכאב ביחסי שליטה משמש לכמה דברים: חינוך, ענישה אך גם הנאה
ובשלושתם למעשה מושג התגמול. ברור שיש עוד הרבה אמצעים נוספים להשיג את שלושתם.
אך אתמקד בכאב והנאה כי על זה דיברנו.
כששולט נותן כאב בצורה מיומנת והדרגתית הוא למעשה גורם לנשלט לשני דברים:
עוררות מינית, הבאה לעוצמות וקשת של תחושות מעוררות
וגם לשחרור אנדרופינים דבר העשוי להוביל לסאב-ספייס(תחושה של היי/ריחוף)
וכאן בעצם התגמול. התחושות האלה.
אבל שוב, זה אינדבדואלי, יש כאלו שלא מתחברות או מפחדות מהתחום הזה.

DogsPCI

New member
או קיי, תודה. ותודה על השיתוף... זה היה מעניין לקרוא :)

ExLibris499

New member
בדס"מ הוא לא

רק בעניין כאב.
לפעמים הוא השפלה. לפעמים הוא משמעת. לפעמים הוא בכלל בכלל לא קשור לכאב.
ובכלל, כל נושא התגמול - הוא מאוד אינדיבידואלי. בשבילך, כאב הוא תגמול. בשבילי, לא תמיד.

tinky2

New member
אני יודעת מה זה בדסמ :)

&nbsp
את דיברת על כאב "הצלפה" אז התייחסתי לכאב
וזה לא שספציפית הכאב הוא ה"תגמול" מה שניסיתי להעביר זה שאני לא זקוקה לתגמול בגין פעולה כזו או אחרת. אני נהנית באותה מידה כמו השולט מכאב, השפלה, משמעת או שליטה. ההנאה היא הדדית. בשבילי כל המערכת יחסים זה התגמול בפני עצמו ואני לא זקוקה למשהו מעבר נוסח "הוא הצליף בי אז עכשיו שיביא בקבוק יין"
זה ממש לא עובד אצלי ככה.
כל פעולה, מעש והתנהלות זה חלק ממערכת יחסים וזה הדדי לחלוטין. לכן לא מרגישה את הצורך ב"תגמול"

מסכימה לחלוטין עם כל מילה

גם אני הערתי לה על זה.
אבל היה בהודעה שלה משהו מעבר לזה.
האם זה שהיא רוצה רומנטיקה ופרחים וכל היתר הופך אותה לפחות בדס"מית?
אז בנושא הזה אני אומרת - לא, ממש לא (ולזה גם התייחסתי בתשובה שלי אליה).

יש ונילים שהם פחות רומנטיים ביסודם, ויש בדס"מים שהם הכי רומנטיים שיש.
בשבילי, בדס"מ מחד ופרחים ושוקולד מאידך - אלה גם אלה תענוג מפנק ויותר מזה - משהו שאני זקוקה לו.

אבל - מסכימה לחלוטין שאין שום קשר לתגמול.
אני לא מרגישה שאני "מקריבה את עצמי" על מזבח הסקס/הבדס"מ, גם כשמה שנעשה לי הוא לשם הנאה, וגם כשהוא לשם ענישה וחינוך. ולכן - אני לא מצפה לשום סוג של "תגמול" או "פיצוי".

bonbonita2

New member
גריי
אהבתי מאוד את הסרט..

מתה שיהיה לו המשך...
מתחברת מאוד למה שכתבת ...
במיוחד ביחסי שליטה כאשר השולט מכיר אותך היטב שכן יודע לגרום לך להרגיש רגשות שונים בהתאם לרצונו...
ממש שליטה ברגשותיך, פעם הוא יצחיק אותך, פעם הוא יסעיר אותך ואחרי זה הוא יתגאה בך או יחבק אותך או יחרמן אותך או יכאיב לך ויעניש אותך...
ללא היכרות עמוקה ורגשות עמוקים כל מפגש כזה יהיה טפל וחסר ריגוש .
&nbsp
&nbsp
לכן אני בעד
ומסכימה איתך לחלוטין!!!

מצטרפת למה שאלון אמר על עניין האמיתיות
ומוסיפה:

איפה זה מציב אותך? במקום שזה מציב אותי.
כי - יקירתי, את פשוט כמוני.
אני נשלטת מלידה, זה חלק מהותי ממני, ממש כמו נטייה מינית לכל דבר, בכל רמ"ח איבריי.
ו... אני גם רומנטיקנית גאה וחסרת תקנה, אשה של פרחים, לבבות ושוקולדים - וזה לא מתנגש בשום צורה.
בעבר עשיתי הפרדה מוחלטת בין הדברים. בעבר=לפני שהתחלתי להיות פעילה מינית. חשבתי ש"הדברים האלה" (הקינק) יישארו פנטזיות בדיוק כמו משחקי הילדות בהם פנטזתי שאני אבודה על אי הילדים או חברה לוחמת ב"חסמב"ה"...
אבל תמיד חשבתי שאזיקים זה משהו רומנטי, ואז גם גיליתי שאני לא לבד עם הפנטזיות שלי, ושסקס פרוע אפשר ואף רצוי (אצלי) לעשות דווקא עם מי שאוהבים, עם אותו אחד שאני רוצה לישון איתו כפיות ולעשות איתו את הפיקניק שתיארת וכל היתר...
&nbsp
כתבת שאת רוצה בזה כתגמול - אז לא, אצלי זה לא כך, אני לא רוצה תגמול, כי השליטה שלו עצמה היא עונג מעלף ונפלא (אם כבר - אני אשמח לגמול *לו* עליה... היא המענה לכל מה שאני זקוקה לו). אני פשוט זקוקה גם לשליטה שלו וגם לרומנטיקה באותה המידה.
&nbsp
למזלי - אני לא לבד בעסק, ונפלתי על שולט קשוח מחד ובעל נפש של משורר מאידך.
את מוזמנת לבלוג שלי לקרוא על נשיקות עם שוקולד, מציצות עם יין, וגאג שהוא פשוט כדור של "פררו רושה" שאסור לנגוס בו לפני גמירה כפולה...
&nbsp
ולא. זה לא הופך אותך לפחות נשלטת או לנשלטת פחות טובה. כל אחת והסגנון והצבעים שלה, העיקר שיהיה תיאום עם הצד השני

למעלה