יותר מסתם דבר!

נקודת פתיחה...

בן אדם שונא בן אדם שיכול להיות שגם הוא שונא אותו רק לא יכול לעולל לו דבר עקב היותו נתון תחת מרותו משהו בסיגנון מורה ותלמיד...

נקודת פתיחה...

בן אדם שונא בן אדם שיכול להיות שגם הוא שונא אותו רק לא יכול לעולל לו דבר עקב היותו נתון תחת מרותו משהו בסיגנון מורה ותלמיד...

יותר מסתם דבר!

אוף אני לא יודע אפילו מהיכן להתחיל. כמה דברים רק כדי להעמיד מצב כתיקונו אני בחור (אוף שונא להתהלל אבל אין לי ברירה זה לצורך העניין) לא טיפש. בחור חושב וכנראה זה מקור הבעיה.. אוקיי אז ככה הכל טוב כאילו יותר נכון אני חי במן אופוריה הכל טוב אפילו יותר מדיי הכל זה אומר הכל.. רק ש אני בזמן האחרון קצת מדוכא כאילו לא יודע אם אפשר בכלל לעזור לי.. אבל מישהו מרכזי בחיים שלי מציק לי(לא אני מירכזתי אותו) אין לי כל כך נסיון בהתמודדות עם בעיות לכן זה מכפיל את הבעיה ואני ממש סובל.. אני לא יכול לפרט כי לא בא לי לאחשף.. לכן אני אסתפק בעצות מנסיון שלכם בהתמודדות עם בעיות מהסוג הזה.. ובתימצות זה איך אני אמור להתמודד עם בעיה.. אפילו שכמו שחברים טוענים היא לא גדולה.. אם בכלל קיימת.. תחסכו ממני את הלא בנוגע לפיסכולוג כי אין לו צאנס.. אני עדיין אוחז מעצמי גם בכאלה מצבים.. אשמח לפרט כמו שאוכל אם תשאלו... מחכה לתגובתכם.

מוצארט

New member
כל מה שאני אכתוב כאן

הוא בשיא הרצינות. אני לא מבין למה אתה מבקש עצה מאנשים כמונו? הרי אתה יותר טוב! אתה יותר מוצלח! ולכן אתה מסוגל לפתור את זה לבד! ואם אתה בכל זאת עדיין רוצה עצות, שורש הבעיה (כנראה) הוא שאתה מחזיק מעצמך כ"כ הרבה. אם תרד מהעץ, נראה לי שתיפתר מהבעיה.

שטויות!

אתה לא הבנת אותי נכונה... אולי אני נמצא תלוי על אי עץ כלשהו.. אבל זה עדיין לא מעקב אותי מלקבל מרות ועיצות ... ממש לא... אני רק הדגשתי את זה כדי לאמר שלכן ההתמודדות שלי עם בעיות קשה משל כל אחד אחר מכיון שאני לא עתיר נסיון ככולם... סליחה אם נפגעת...

מה ז"א לא יודע להתמודד עם בעיות?

אתה מדבר באופן גורף מדי, הרי כל החיים שלנו אנחנו ניצבים מול "בעיות" ושאר ירקות, אלא אם גדלת בחממה מוגנת ואטומה לעולם האכזר אני לא מבינה איך אתה חושב שאף פעם לא התמודדת עם בעיות. אין ברירה חביבי, אתה צריך להרים את הראש, לגלות נחישות ולהתגבר. איך תתגבר? תהיה יצירתי. לצערי אין לי פתרונות יותר מעשיים או ספציפיים כי אין לי שמץ על מה אתה מדבר. אם אתה צריך עוד עזרה, אתה יכול לפנות למסרים שלי.

lali37

New member
רצוי שתפרט, וכמה שיותר.

זה קצת בעיה לעזור למישהו שלא יודעיים מה הבעיה... מה הדבר המרכזי בחיים שלך שמדכא אותך?!

זהו גם אני לא הבנתי.....תגיד מה

הבעיה ואולי נוכל לעזור....אבל אתה רק אומר שיש לך בעיה ואתה מושלם אז אם אתה רוצה עזרה אז תפרט יותר

מושלם אני לא!

לאור התגובות אני מבין שדברי לא פורושו נכונה.. אני לא מושלם.. אמרתי שאני חי באופוריה .. שזה לא בהכרח שלמות... אפשר להבין לבד שהמישהו המרכזי הזה הוא אדם(גם לא בטוח) ולא מכונה או אני לא יודע על מה עוד אפשר לחשוב.. כרגע אני נתון תחת מרותו לכן גם דרכי הפעולה יכולות להניב פירות רקובים.. אפילו אם אני אבוא אליו בגישה.. של אמור ואני אעשה... כי אני חושב שמדובר כאן בשנאה שעל פניו נראית נטולת כל הסבר הגיוני.. אם צריך להרחיב תגידו.. פשוט יש המון ואין לי כל כך מושג את מה לסנן...

תראה...

בעזר"ה לכולנו, אבל לכולנו יש בעיות בחיים, גם אם זה בעיות קטנות, או גדולות... ואם אתה בא בקטע של "אני לא יכול לפרט כי לא בא לי להיחשף" אז אל תפנה אלינו מלכתחילה, אנחנו לא יכולים לעזור לך בשומדבר עם אתה לא בא לקראתנו... ואין מה לעשות לא תמיד החיים מושלמים וצריך להתמודד עם הבעיות שלנו ולא לברוח מהם!!

tamarhp

New member
קראתי את כל השירשור

ולא הבנתי מילה. במה אני אמורה לעזור?

למעלה