יותר מידי...

• פותח הנושא N0
  • פורסם בתאריך

N0

New member
יותר מידי...

לN0 יש יותר מידי דברים לכתוב יותר מידי דברים להגיד יותר מידי דברים שהוא רוצה להוציא, ואין לו כח. לפני שבוע הוא היה בדיכאון, והוא רצה לכתוב משהו בפורום במקום זה הוא הלך לפרסם את זה בבמה. N0 החליט לקחת שבוע חופש מהפורום, כדי לבדוק שהוא לא מכור. הוא גילה שני דברים. 1. שהוא באמת מכור. 2. שכרגיל הוא לא מצליח לסיים שום דבר שהוא מתחיל, בהתחשב בעובדה שהשבוע היה אמור להסתיים מחר. אפילו לטריק עם 12 בלילה אין לו כח לחכות. בהתחלה N0 אמר לעצמו שהוא לא יכנס בכלל ואז הוא הבטיח שהוא לא יכנס רק לפורום הזה, ואז הוא אמר שהוא לא יכתוב הודעות ועכשיו N0 כותב הודעה. הוא תכנן לחכות למחר בערב לספר על איך שהוא עבר או נכשל בטסט. N0 רצה לספר על כמה שהחיים הם יפים וורודים והכל טוב ויפה כל עוד לא פותחים עיתון, אבל זה לא ככה. עכשיו N0 עוד פעם בדיכאון, ואין לו עם מי לחלוק את זה. למי הוא כבר יכול לספר, יש כמה אנשים שהוא אוהב, והוא חשב שהוא יכול לספר להם הכל. אחד מאותם אנשים נוהג לשאול אותו עם הכל בסדר, גם כשהכל באמת בסדר. וN0 כמו רובוט אומר לו ``כן כן בטח שהכל בסדר``, מה אתם רוצים שN0 יגיד שהוא מרגיש הכי בדיכאון בעולם בלי שום סיבה ? שרוב הפעמים הוא לא יודע מה הוא מרגיש, ושהרגש כבר כל כך חזק וברור אז הוא לא יודע למה הוא מרגיש ככה. לפי שבוע הוא היה יכול להאשים את המוזיקה, זה התחיל משיר ועוד שיר וכל שיר הכי שמח שהוא שמע, N0 ראה את הצד המדכא שבו. אבל היום הוא לא יכול להאשים כלום, חוץ מאת עצמו ואת התת מודע שלו. ואולי איזה חלום, חלומות נוטים לדכא את N0 הוא בד``כ לא זוכר אותם. אבל את החלום שהיה לו הלילה הוא זוכר, ומה שN0 הבין ממנו לא היה טוב. N0 הבין שהוא רודף אחרי דבר שהוא כנראה לעולם לא ישיג, הוא רודף אחרי אהבה. ובטח כל מי שיקרא את זה יחשוב, ``או וואו יופי באמת, אהבה תגיע מתישהו ככה זה איתה`` . אבל היא פשוט לא. ומסיבה די פשוטה שלN0 אין רגשות. נכון הוא יכול להידלק על ילדת המתמטיקה על הדבורה מאיה ועל עוד אלף ואחת בנות. אבל זו רק הדלקות N0 בחיים לא יאהב אף אחת מהן, ותחלס הוא ידלק על כל מי שתראה איזושהי מוכנות. אז איך לעזאזל N0 יכול להרשות לעצמו בכלל על לחשוב לצאת עם מישהי כשהדבר היחיד שחשוב לו בקשר זה משהו שהוא לעולם לא יוכל לתת. N0 מוצא את עצמו מריץ בראש תרחישים לא הגיוניים של ניצול איום ונורא של נערות תמימות. בכלל כל מעשה שN0 חושב עליו שיכול אי פעם מישהו לעשות הוא אגואסטי. אין שום דבר שמישהו בעולם הזה עושה שלא אמור לגרום לו להרגיש טוב יותר אם זה פיזית כלכלית או נפשית, כל המעשים שלנו הם אגואיסטים. N0 כבר לא יודע אם שווה לו לעשות משהו. ומחר בבוקר הוא יקום והכל יראה טוב ויפה הכל יהיה טוב ויפה, ואז בעוד שבוע הכל יחזור על עצמו N0 ישכב לו במיטה מקשיב למוזיקה שמנתקת אותו מכל רעש מסביב ויתחנן טלפתית למישהו שיצלצל אליו ויוציא אותו לשניה מהדיכאון כדי שN0 יוכל לשקר לו ולהגיד שהכל בסדר, אבל אף אחד לא יענה לו(ואל תצחקו N0 יודע ממקור אמין ביותר שטלפטיה קיימת). הדיכאון של לפני שבוע נחשב לטוב, N0 חשב שהוא יכול סוף סוף להוציא הכל החוצה. אבל עכשיו הוא עוד פעם חזר ולN0 אין כח להיות מדוכא כל שבוע. הוא מניח שמתישהו אמא תתחיל לשים לב, ואז יתחילו לתת לו וואליום ופרוזאק ועוד כל מיני סמים אחרים שמשרד הבריאות החליט משומה לאשר. ואז N0 יהיה מאושר קלינית ואישית הוא חושב שהוא יעדיף להיות מדוכא.

snoway

New member
הכל בסדר?

תראה חמוד, כשקראתי את ההודעה שלך לא יכולתי שלא להרגיש הזדהות. הרגשתי שזאת הודעה שאני אמורה לכתוב בבמה חדשה אבל משום מה הם דוחים אותי בשלב ההרשמה(תקלות טכניות שונות ומשונות)-כבר אז הם לא רוצים אותי. אני מנסה לחשוב ולהגיד משהו שיעזור לך אבל לצערי מלבד רגש הזדהות אני לא יכולה להציע לך הרבה. רוצה להקים קבוצת תמיכה?

כואב לי האף

לפי דעתי לכל אחד יש תקופות כאלה, ויש גם טיפוסים כאלה (זה לא דבר רע ...) אבל אם זה לא בא, זה לא צריך להפריע לך לפי דעתי. בקשר לטסט .. כמה טסטים כבר עשית ? אם זה ראשון אז אל תצפה ליותר מדי .. בכל מקרה .. בהצלחה

אתה לא היחיד

אני מאחוריך..... גם אם אני לא כותבת הודעה אני מודה שאני מכורה לחלק מהפורום הזה..... אבל זו רק אני אני מקווה שתרגיש יותר טוב ואם אתה רוצה לדבר עם מישהי משועממת עד מאוד שתקשיב להכל(כמעט) אני פה....( ולא רק משעמום אלא כי איכפת לי...)

erlich

New member
אין לי מה להגיד.

(ודווקא עכשיו אני רושם הודעה הא?) NO, חבר, אתה צריך להבין שזה לא מצב שימשך, דיכאונות כאלה הם דבר שנגמר בסופו של דבר. זוכר שדיברנו על ריצות? (ככה רק בהתחלה שהגעתי לפורום....) אני לא אומר שתתחיל לרוץ (למרות שזה לא רע בכלל), אני מציע על להתחיל לעשות איזה משהו אחר. מה שתרצה, משהו שיהיה לך כיף לעשות אותו הרבה (דוקים למשל :) למה אנשים תמיד מחפשים את האהבה הגדולה? ועוד בגיל הזה? אני ממש לא כזה. אני בעד הידלקות, זה בריא זה כיף וזו לפי דעתי המהות (אם לא הכי גדולה אז לפחות מרכזית) של הגיל הזה. ונכון, להיכנס לדיכאון מידי פעם זה לא נורא, אפילו נחמד להיות באווירה הזו, כי כשיוצאים ממנה זו ההרגשה הכי טובה העולם (טוב אני מכיר אחת שיותר טובה...) וחוץ מזה, אני בטוח שהיו לך זמנים טובים, וזמנים רעים יותר, אבל בן אדם, אל תאחל לעצמך להיות ``מאושר קלינית`` כי זה פשוט בריחה, ואני חושב שאתה לא כזה, אין שום סיבה שתוותר. מקווה שהכל יסתדר לך בסוף, ארז.

MERD!

New member
אוי....

כן.. גם לי זה קורה. אני נכנס לתקופות דיכאון כאלה וזה פשוט משגע. אותו דבר עם בנות, גם אני מדי פעם הייתי מביא מחשבות כאלה.. עכשיו כבר לא זה רק אני יושב עצבני בשקט בחדר בוהה בטלווזיה כל יום עד 2 וחצי בלילה. קם הולך לבית ספר מסתיר הכל :סבבה אין בעיות וכל החרא הזה, שבעצם אני כל כך עצבני ובדיכאון שזה משגע אותי. אתמול הייתי ככה. גם רוב היום הייתי ככה, כל שבוע שעבר הייתי ככה ואני ממש לא רוצה להיות ככה עוד פעם, היה לי מכון כושר זה קצת עודד אותי . התעמלות אולי לא יודע מה זה גרם לי לשכוח מהכל. עכשיו נזכרתי ועוד פעם אני מדוכא. כל מקרה אל תתחיל לקנות פרוזק, או דברים אחרים זה קורה וככה זה. כוס אמק עכשיו אני מדוכא... גם אני באמת לא מסיים כלום אף פעם ועוד יש לי מתכונות שאני כנראה הולך להכשל בכולם ולהכשל בבית ספר. יש לי מלא חרא בבית עם ההורים ואמא שלי השתגעה לגמרי. אוי.. נו טוב אני הולך לישון קצת. אל תדאג אתה כבר תתגבר על זה לבד

*may*

New member
רציתי להגיב לך.

ואני רוצה להגיב לך בלי כל ה``אוי תתגבר`` וכל השטויות כי אני יודעת שבאמת זה לא מה שעוזר. רציתי להגיב לך כאן ובמקום זה הלכתי לכתוב משהו על זה בבמה. לא יודעת למה, היה לי בא לכתוב בבמה אחרי כמה חודשים שלא כתבתי שם שומדבר חדש. בינתיים זה עוד לא אושר כי רק עכשיו שלחתי את זה לאישור אבל כשזה יאושר אתה תוכל להכנס ולראות.. אולי זה באמת מה שיעזור.. חוץ מזה הרגע נזכרתי במשפט שפעם שמעתי ממישהו שאמר שהוא מדמיין כל הזמן שיש לו מצלמה שמצלמת אותו בכל רגע בחיים שלו ולדעתו אם כל אחד ידמיין את זה- אף אחד לא ירשה לעצמו לעשות כל מיני דברים רעים. זה יכול להתקשר גם לדברים כמו דיכאון שהוא לא בהכרח תמיד דבר רע, אלא הוא לא הנורמה. אולי זה נכון ואולי בכלל לא, כי לחשוב כל החיים שמצלמים אותך ושמישהו משגיח עליך..? לא נראה לי הכי כיף.. לא משנה עזוב אין לי מה להגיד חוץ משאני מבינה אותך. מעיין.

*may*

New member
אה שכחתי..

איזה נחמד זה שאני מגיבה לעצמי.. :) N0 מה האימייל שלך ? כי אני יכולה להעביר אותו לאימייל שלך לפני שהוא אושר.. (נפלאות הטכנולוגיה ?) :) מה שמזכיר לי את המשפט הישן- ואם תהיו ילדים טובים, אולי תוכלו לשמוע את הדרדסים.. וכן,נעלולון, יש לך אישור למחוק את ההודעה חסרת הטעם הזאת.. :) מעיין.

mmm

New member
a day in life... by the beatles

Day in the Life by The Beatles written by Lennon/McCartney I read the news today oh boy About a lucky man who made the grade And though the news was rather sad Well I just had to laugh I saw the photograph He blew his mind out in a car He didn`t notice that the lights had changed A crowd of people stood and stared They`d seen his face before Nobody was really sure If he was from the House of Lords I saw a film today oh boy The English Army had just won the war A crowd of people turned away But I just had to look Having read the book I`d love to turn you on Woke up, fell out of bed Dragged a comb across my head Found my way downstairs and drank a cup And looking up I noticed I was late Found my coat and grabbed my hat Made the bus in seconds flat Found my way upstairs and had a smoke Somebody spoke and I went into a dream I read the news today oh boy Four thousand holes in Blackburn, Lancashire And though the holes were rather small They had to count them all Now they know how many holes it takes to fill the Albert Hall I`d love to turn you on m גילה שהוא מוצא נחמה בשירים של הביטלס, הוא לא יודע למה, אולי בגלל שהמוזיקה תמיד נמשכת, מה זה דיכאון, מה זה מה , מה זה מה זה מה זה מה זה(הרהור עצוב, על מה אי אפשר לדעת). BY mE

MERD!

New member
התרופה לדכאון!!!!!!!!!

יאללה היום בצהריים הייתי מדוכא. לא יודע למה קורה. עכשיו אני פה בICQ מתעלל נפשית באנשים וזה הורג אותי מצחוק אולי אני סדיסט אולי אני אכזר אבל אני מת מצחוק וזה שווה את זה! כולם תנסו... הייתי נותן רקע כללי אבל כואבת לי האצבע רק נגיד שעכשיו אני דלוק על מישהי והחברה הכי טובה שלה מרחמת עליי על זה שנתקעתי בינה לבית חבר אחר שלי שאני דלוק ובקיצור זה אופרת סבון ממש וזה כיף לאללה :) יש לי כבר 3 מנויים לסדרה

Levinzone

New member
התרופה שלי לדיכאון...

יש לי בערך 44 שניות מהשיר great balls of fire ובכל פעם שאני מדוכאת, אני שומעת את השיר הזה... עושה לי מצב רוח כל כך טוב!!

למעלה