יותר מידי טוב
שלום לכולם הייתי רוצה לשתף אתכם במשהו ולקבל תגובות ועצות בדבר
קודם כל קצת על עצמי אני בן 23 מהמרכז כרגע עובד בחול ונמצא בחופשה בארץ .
אבל ה"מקרה" עצמו לא משהו מהרגע אלה משהו כללי יותר .
אז ככה במשך כל שנותי הבוגרות כאשר יצאתי עם בחורות או חיזרתי אחריהן חזרה מהן תגובה אחת שאני פשוט לא יודע איך לאכול "אתה טוב מידי"
ולא בחורה אחת ולא שתיים וגם לא חמש אמרו לי את זה .
ואני פשוט לא מבין למה בנות נמשכות לבנים שמתייחסים אליהם רע ומגעיל וכאשר מגיע בחור ( כמוני ) שנותן את כל כולו הן נרתעות.
יצא לי כבר כמה פעמים לדבר על הנושא עם בחורה כזאת או אחרת שאמרה לי את זה ואף פעם לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה.
כן אני יודע שאולי זה נראה כאילו אני עושה יותר ממה שבחורה תצפה בתחילת קשר או בחיזור אחריה אבל יש לזה סיבה , זה מי שאני וזה מה שאני חושב שגבר אמור לעשות
ולא לשחק איזה משחק כזה או אחר שיגרום לבחורה לרדוף אחרי , אני מעדיף לפרוס את הקלפים על השולחן.
מה אתם חושבים על העיניין הזה או מה אתם חושבים שאני צריך לעשות בעתיד ?
שלום לכולם הייתי רוצה לשתף אתכם במשהו ולקבל תגובות ועצות בדבר
קודם כל קצת על עצמי אני בן 23 מהמרכז כרגע עובד בחול ונמצא בחופשה בארץ .
אבל ה"מקרה" עצמו לא משהו מהרגע אלה משהו כללי יותר .
אז ככה במשך כל שנותי הבוגרות כאשר יצאתי עם בחורות או חיזרתי אחריהן חזרה מהן תגובה אחת שאני פשוט לא יודע איך לאכול "אתה טוב מידי"
ולא בחורה אחת ולא שתיים וגם לא חמש אמרו לי את זה .
ואני פשוט לא מבין למה בנות נמשכות לבנים שמתייחסים אליהם רע ומגעיל וכאשר מגיע בחור ( כמוני ) שנותן את כל כולו הן נרתעות.
יצא לי כבר כמה פעמים לדבר על הנושא עם בחורה כזאת או אחרת שאמרה לי את זה ואף פעם לא הצלחתי לקבל תשובה ברורה.
כן אני יודע שאולי זה נראה כאילו אני עושה יותר ממה שבחורה תצפה בתחילת קשר או בחיזור אחריה אבל יש לזה סיבה , זה מי שאני וזה מה שאני חושב שגבר אמור לעשות
ולא לשחק איזה משחק כזה או אחר שיגרום לבחורה לרדוף אחרי , אני מעדיף לפרוס את הקלפים על השולחן.
מה אתם חושבים על העיניין הזה או מה אתם חושבים שאני צריך לעשות בעתיד ?