יותר מידייי געגועים ...

stav926

New member
יותר מידייי געגועים ...

אופפ ... חבר שלי היתגייס לא ממזמן ... אנחנו לא רגילים להיות רחוקים אחד מהשני כ"כ הרבה זמן .. הוא היתגייס למג"ב .... קשה לי בלי לקום ואין הודעה בטלפון בבוקר ... הוא מדבר איתי רק בשעת ת"ש וגם זה ל 5 דק' כי אין לו זמן ... קשה לי עם המרחק הזה .... ומצד שני קשה לי לשמוע שקשה לו שמה ... מבחינת תנאים של חום , אוכל , קליטה , העבירו אותו בסיס והוא הגיע למצב שהוא אומר שהוא רוצה לצאת ממג"ב .. אני מנסה לתמוך בו .. אבל אני בקושי תומכת בעצמי ..

0LoVe GiRl0

New member
בובה תהיי חזקה !!

גם חבר שלי במג"ב האומנם כבר עוד מעט שנתיים אבל אני מבינה אותך מצוייין !! אני יודעת מזה לסבול ת'טירונות שלהם 4 חודש ואני עוד אחרי זה סבלתי 3 חודש של קורס מכי"ם שבא ישר אחרי הטירונות !! אל תדאגי זזאת רק תקופהה !!! ואת צריכה לנסות לתמוך בחבר שלך כמה שיותר !! אין לך הרבה זמן לדבר רק בשעת ט"ש ואת צריכה לנסות לעודד אותו ולהסביר לו שזה יעבור ואחרי זה יהיה לו טובב !! התנאים במג"ב יחסית לצה"ל ממש סבבה!! בהתחלה חבר שלי היה בפלוגה ויצא 10 4 שזה נחשב מצויין ואחרי זה הוא עשה קורס בילוש והוא עכשיו בילושניק על אזרחי בכלל וסוגר 1 לשלוש שבועות !! כן יש שם לחץ וקצת מסוכן אבל היציאות סבבה והוא ממש מבסוט מהעבודה למרות שזה לא קל !! ככה שהכול משתפר ... באמת תהיי חזקה ואם את צריכה עזרה או תמיכה או כול דבר שאת אל יודעת את יכולה לפנות אלייי~! תהיי חזקה !~!

stav926

New member
ממש ממש תודה...

אני ממש ממש מודה לך על התמיכה אני ממש זקוקה לזה .. אני כולי בסרטים ובפחדים , שהוא לא יסתדר או שהוא יתייאש ... קשה לי להיות רחוקה ממנו ... בלי טלפונים בלי הודעות ... אני תומכת בו כמה שאני יכולה .. ואם אני יכולה לתמוך בו גם שאני קרובה אליו אני יעשה את זה .. קשה להיות בחוסר מודעות למה שקורה איתו .. והגעגועים ... ביכלל מציפים :(

יש לי רעיון איך לשמח קצת את טלוו :)

תגרמי לו לחייך כשהוא מגיע לפלאפון .. תשלחי לו הודעות .. והכי חשוב .. כמו שאמרתי לךך תתמכי בוו ..וכשהוא חוזר הביתה , לפעמים מתוך תסכול מתחילים לריב .. אז לנסות כמה שפחות .. כולנו עברנו את זה .. ואנחנו עדין תומכות ומעודדות את החיילים שלנו .. גם אם לפעמים זה ממש קשה .. אני מאחורייך :)

GrowingMadness

New member
../images/Emo24.gif

תהיי חזקה מותק, תאמיני לי שכל עוד את תהיי חזקה זה ממש יחזק גם אותו. ורק שתדעי שהסיוט הזה של 5 דק' ביום זה רק בטירונות ובקורס... אחרכך זה נגמר. ככה שיש אור בקצה המנהרה.
אבל מצד שני..... לדעתי כדאי שתתרגלי למצב הזה של הריחוק. כי זה פשוט משהו שחייבים להתרגל אליו.
גם אם הוא באמת יצא ממג"ב [אבל למה לו בעצם, רק ההתחלה קשה, אחרכך זה זורם. יש לי חברה במג"ב והיא ממש נהנית שם
], עדיין לא בטוח שהוא יעבור למקום קרוב ויהיה לו שירות יותר קל. הצבא לא מוותר כלכך במהירות על בנים עם פרופיל 72 ומעלה. ובשביל מה יש לך את הפורום אם לא למטרות תמיכה?

stav926

New member
ממש ממש תודה לכן :)

ממש ממש תודה לכן אני ממש זקוקה לזה .. היום הוא עלה ל ש.ג. כדי לדבר איתי שיהי הלו קליטה הוא אפילו לא הלך להיתקלח בישביל לדבר איתי .. הוא עלה לע אזרחי בישביל שהמפקד שלו יחשוב שהוא היתקלח כדי שיוכל לדבר איתי ... העיקר שהוא דיבר איתי ... כמה כיף היה לי שמוע ת'מילים שהוא אוהב אותי ומיתגעגע ... זה הדבר שהכי גורם לי ליתמוך בו ... ולתת פוש גם לעצמי שלאט לאט הכל יסתדר:)

למעלה