יותר מוזר מהעיתון

יותר מוזר מהעיתון

זוכרים את המדור המצחיק ההוא במעריב-לנוער, שאף לוקט בכמה ספרים, בשם "יותר מוזר מהדמיון"? המדור כלל סיפורים על ניסים ונפלאות, חייזרים, רוחות וכיוצא בזה, ולא פעם מיחזר את אותו הסיפור תוך שינוי שמות המקומות והאנשים ("ארונות הקבורה המעופפים" התרחשו כביכול גם בברבדוס וגם בקורסאו). למרות שמדובר בלוקשים וסיפורי דמיון, הרי שגם משחקי תפקידים כוללים דמיון בשפע, ולכן ניתן לקבל משם השראה. אני עדיין תוהה מהו "סודה של טירת גלמיס"...

המממ

האם אין כאן איש (או אישה) מהרולפליירים עתירי הדמיון שמעלה בדעתו הסבר מעניין לסודה של טירת גלמיס? (שמן הסתם אמיתי כמו המפלצת מלוך-נס, אבל בדיות מעניינות נשארות מענינות, גם אם הן בדיות)

Serpent Axis

New member
התחלתי לקרוא את זה

נראה מעניין, אבל דווקא השורות הראשונות הן אלו שמציתות את הדמיון שלי ולא כשאני שומע את הסיפור עצמו... מצד שני, קראתי ברפרוף ועוד לא סיימתי. אבל כבר בהתחלה זה נראה כמו מקור השראה מעניין, למרות שאני לא מתלהב מסיפורי עב"מים ורוחות רפאים יותר מדי. הם די חוזרים על עצמם.

הם חוזרים על עצמם

כי הם מפוברקים ורק מחליפים את שמות המקומות והאנשים - כמו התפארויות הזיונים של צביקה בעל השיניים הבולטות, שתמיד סיפר איך הוא זיין "מישהי", ושזה קרה "מתישהו". אני חושב, אגב, שטירת גלמיס הייתה מקור ההשראה לסיפור של לאבקראפט "החולדות בקירות".

Nihau

New member
גרמלינס. חייב להיות גרמלינס.

לגבי רוחות רפאים- call the ghost busters- צלם אותם כמו בביטלג'וס, גרש אותם כמו הרב עובדיה יוסף "תצא בחוץ!", תן להם רובים וגיטרות חשמליות כמו בעורב... לפחות תהיה לך מוזיקה טובה בין היריות. לגבי יותר חלונות חיצוניים מחדרים פנימיים- זה קל- פשוט תארגן פעם אחת ולתמיד מספיק אנשים לבושים באורח מזהה חיצונית לפי קטלוג קודי צבעים. שים אדם בכל חלון וחפש מבחוץ את החלונות שאין בהם אנשים כלל. בוא עם מנוף ליד החלונות החשודים וכנס מהחלון. לגבי הילד בתמונה- ליצן חצר מעוות ועלוב נפש או פשוט עוד אחד מאלפי האנשים שציירים ציירו אבל לא טרחו לקטלג אותם במקרא מאחור. אחרי הכל אפילו את המונה ליזה לא מצאו. לדעתי בטירה כזו שבה אין מעברים בצינורות מזגן ואוורור מה שבאמת כלוא שם זה קהילת הגרמלינס האחרונה בעולם כולו. היא נוצרה כאשר גיזמו ביקר בסקוטלנד - הרבה לפני שבילי נולד ולכן לא היה מי שיחסל אותה והיא משגשגת שם כבר מאות שנים...

Serpent Axis

New member
זה לא יעבוד

ברעש של היריות יהיה קשה לשמוע את הגיטרות. נצטרך לוותר על משהו. אבל אולי אם נחבר לרובים משתיקי-קול...

למעלה